Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laseczka_80

On rozmawia tylko o pieprzeiu sie !Pomocy!

Polecane posty

Gość Laseczka_80

Miesiac temu poznalam z******tego rapera ktory byl w polsce.Wymieniilismy sie numerami i piszemy do siebie kilka razy dziennie.Duzo o sobie wiemy ale nie wszystko.Zaczelo sie od wymiany fotek a skonczylo na sex filmikach.Nie potrafie sie z nim dogadac,ja pisze co robie,jak mi minal dzien czy jemu itd...a on tylko o ******iu,ze mnie chce,w jaki sposob ja bym chciala itd....Mamy sie spotkac w pazdzierniku po jego koncertach.Jak mam utrzymac taki zwiazek na odlegosc ?Po jakims czasie znudzi mi sie codzienne pisanie tylko o seksie....ile mozna? On ma charakter czarnego rapera...jest powazny i 8 lat starszy odemnie.Nie mamy wspolnych tematow oprocz pisania o j****iu sie...non stop wysyla mi buziaki ale nie potrafi ze mna rozmawiac.Jak ja mam to przetrwac zeby sie jemu nie znudzic ,bo zalezy mi na nim.Nie tylko dlatego ze jest popularny ale podnieca mnie na sam widok.Prosze o pomoc....zaczynam sie zakochiwac jak nastolatka ,probuje o nim zapomniec i wymazac z pamieci by sie nie zabujac,ale on mi nie daje na to mozliwosci! ...nie licze na zwiazek w koncu to ktos popularny....ale w zyciu nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
Tylko anal cie ratuje

Gość laseczka_80
spoko lubie anal on o tym wie,zrobimy to jak sie spotkamy...chodzi mi o to ze pisanie o seksie mnie wykancza,jestem kobieta nie mam ochoty pisac kazdego ranka czy nocy gdzie bym chciala i jak....on o niczym wiecej nie pisze! Ciagle bywa w studiu ale jest ze mna myslami i sie odzywa wysylajac buziaczki,zakochane oczka lub gada na temat pieprzenia.Po 1 spotkaniu i ostrym seksie prawdopodobnie mnie rzuci rozumie? Ponoc nikogo nie ma ale jest msakrycznie niedostepny!

Gość laseczka_80
Jest powazny,rozmawia tylko do rzeczy i ma charakter olewajacego czarnego rapera!

Gość laseczka_80
Będzie anal i obciąg z połykiem ale boje się co dalej.

Gość laseczka_80
Wez mnie kuzwa nie strasz:) bedzie to i to ale jak dlugo takie cos pociagnie powiedz? predzej czy pozniej znajdzie sobie inna....niewiem jak go na maxa podjarac by byl tylko moj:)codzien robie foty czy filmiki dla niego a on dla mnie....i co dalej?

Gość laseczka_80
Nie stara się poznać Mojej osobowości:( Ja chce sobie kiedys ulozyc zycie....a nim to niemozliwe:((( Po pierwsze ciagle bywa w trasach koncertowych,po 2 nic dla niego sie nie liczy jak tylko muzyka i sex.Nie chce z nim konczyc bo pragne go,probuje go wymazac z pamieci a tu znowu nastepny sms od niego:((( Jesli sie zakocham a przestanie sie odzywac po 1 seksie ,bede bardzo zkrzywdzona i w****iona:(

Gość laseczka_80
Nie stara się poznać Mojej osobowości:( Ja chce sobie kiedys ulozyc zycie....a nim to niemozliwe:((( Po pierwsze ciagle bywa w trasach koncertowych,po 2 nic dla niego sie nie liczy jak tylko muzyka i sex.Nie chce z nim konczyc bo pragne go,probuje go wymazac z pamieci a tu znowu nastepny sms od niego:((( Jesli sie zakocham a przestanie sie odzywac po 1 seksie ,bede bardzo zkrzywdzona i w****iona:(

Gość gość
jesli nie nie jestes idiotka to przerwij to, wiadomo jak to sie skonczy, zlamie ci serce, dla ciebie sie nagle nie odmieni, tylko zabawi twoim kosztem, nie brzydzi cie to, ze ciagle o jednym pisze? Ze tylko to w tobie widzi? Mozna zdecydowac, czy sie zakochac, trzeba tez miec rozum

Gość laseczka_80
wlasnie ze mnie to brzydzi i zaczyna na nerwach dzialac...problem ze on mi sie bardzo podoba,jest slawny,chce sie z nim sex chociaz na pamiatke:) Jestem strasznie napalona ale on mnie z dnia na dzien kompletnie dobija! po co mi wysyla buziaki na dobranoc czy dzien dobry i nic nie pisze....niech wcale nic nie wysyla moze lepiej bym spala