Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymałam, napisałam smsa

Polecane posty

Gość gość
Jeśli facet wid******obiecie tylko obiekt do sexu, to u niego więź małe szanse że powstanie... mężczyźni potrafią rozdzielać uczucia od sexu. Nie wiedziałaś tego? Takie życie. Przestań rozkminiać i idź do przodu :-)

Gość gość
Iść do przodu - taki jest plan :) Na razie jeszcze trochę mi szkoda, że to tak się potoczyło. Ale na szczęście emocje już mi opadły, już nie muszę walczyć z sobą, żeby do niego nie dzwonić/pisać. Tylko ciekawe co będzie jak się zobaczymy...

Gość gość
Nadal depczesz wode w beczce i się oszukujesz! Czekasz na to spotkanie i przeżywasz jak przyslowiowa mrówka okres!

Gość gość
Już nie czekam. Ale zaglądam do wszystkich autobusów, które widzę w moim mieście licząc że go kiedyś zobaczę... wiem, beznadziejna jestem :o

Gość gość
A tak z ciekawości, ile masz lat?

Gość gość
Dużo :( o dużo za dużo :(:(:(

Gość gość
Do mnie tez przestał się odzywać.. Ale ja nie mam zamiaru go prosic o powrot :) Bede mądrzejsza i nie zamierzam go prosić choćby już wcale się miał nie odezwać

Gość gość
Ale więcej niż 30 lat, czy mniej?

Gość gość
trochę więcej niż 30 :(

Gość gość
gość 11:18 tak trzymać :)

Gość gość
Eee po 30tce to już nie wypada rozkminiać jak to było w gimnazjum ;-)

Gość gość
Nie chodziłam do gimnazjum :p

Gość gość
no i jak tam autorko? Juz ci przeszlo czy caly czas o tym myslisz?

Gość gość
Nie przeszło :( Co gorsze on dziś napisał mi smsa czy jadę na tę wycieczkę, która jest w przyszły weekend, odpowiedziałam jednym słowem "jadę", a on na to "ja też :)" Noż k***a jakbym nie wiedziała :o Na to już nie odpisałam, bo co tu pisać? Gość nie odzywa się miesiąc i nagle smsy z buźkami przesyła jakby nic się nie stało? :(

Gość gość
Kochana on chce cię zaliczyć i tylko dlatego pyta czy będziesz. Daj sobie z nim spokój. Facetowi jak zależy to znajdzie czas on tego czasu dla ciebie nie miał. Sprawa jak dla mnie oczywista. Uważaj bo będzie cię na tej wycieczce bajerował i radzę nie ulegaj, bo nie dość że będziesz cierpieć że znowy cię olewa to jeszcze bèdziesz się czuć jak szmata. Masz ponad 30 lat nie daj się zrobić! Miej swój honor.

Gość gość
Wiem że będzie bajerował :( Co gorsze trudno mi będzie nie reagować bo chyba jednak się zakochałam :(:(:(

Gość gość
Proszę nie rob tego będziesz żałować. Sama tak miałam. Albo jeśli cię tak bardzo kręci całuj się z nim, ale nie idz do łóżka chyba to potrafisz zrobić?

Gość gość
10'40,ale w kim ty się zakochalas? wszystko u ciebie bylo na nie na jego osobę.Przepasc jakas i ty mowisz o zakochaniu czy zegar bije i głowa wariuje?hmm?...

Nie zakochałaś się. Mózg cię troszkę oszukuje. To nie miłość. Jemu nie zależy. Miesiąc ciszy, nagle odnaleziony z akcji. Niech zawraca głowę innym.

Gość gość
Całowanie bez pójścia do łóżka to mi się podoba :D No nic, postaram się być bardzo z boku... :o

Gość gość
A myślisz, że są szanse że on się w Tobie zakocha?

Gość gość
Nie wiem. Zarzekał się że nie. Musiałam wczoraj coś w pracy załatwić i on akurat z jakiegoś wyjazdu wrócił. Zobaczyłam jego autobus i już mi się ciśnienie podniosło, ale stwierdziłam że będę twarda, nie będę się za nim rozglądać. Potem jak wyjeżdżałam za jakąś godzinę to widziałam że stoi na przeciwko bramy i mi macha. Ewidentnie na mnie czekał. I wyglądał tak smutno! Ale nie zatrzymałam się, pomachałam tylko bo z koleżanką byłam (inna sprawa dopytywała kto to). Za chwilę wysłał tego smsa o którym wam wczoraj pisałam - czy jadę. I teraz znowu cisza :(

Gość gość
A skad ty wiesz,ze ewidentnie (haha)na ciebie czekal i byl smutny a ty to z daleka widzialas?No wkrecasz sie nierze Gdyby chcial zaczekac to bylby w poblizu gdzie sprawe zalatwialas,np przy drzwiach wyjsciowych.

Gość gość
..wkręcasz się nierzeczywiscie * miało być

Gość gość
Nie z daleka bo stał zaraz po drugiej stronie wąskiej ulicy. Na której też stał (dużo dalej) jego autobus, nie sądzę żeby mógł od niego odchodzić bo generalnie było tam mało miejsca na parkowanie. Ale oczywiście zdaję sobie sprawę że się wkręcam :(

Gość gość
gdyby chcial wyslalby natychmiast esa,ze jak mozesz to zebys zawrocila i zaparkowala nawet przy tym jego autobusie na chwilke,by porozmawiac. No pomachal ci,bo w tym momencie to grzeczny chlopczyk byl hihi.

Gość gość
Nie mogłam zawrócić i zaparkować, widział że jadę z kimś. Jak już pisałam wcześniej na tę wycieczkę jadę swoim autem (muszę dojechać później) i teraz rozkminiam czy jechać w piątek wieczorem (jedna noc więcej... tylko nie wiem na co) czy wcześnie rano w sobotę... :o