Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które twierdzą że wyglądają jak nastolatki kłamią, to niemożliwe

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 25 lat i 3 letnie dziecko. Jestem szczupła i zgrabna zawsze umalowana delikatnie uczesana. I wszyscy sie dziwią że mam 25 lat dopiero-chyba przez córke. A jak ide z mężem to wogóle-ma 30 lat pół głowy siwej-dobrze że wysoki i bez zmarszczek:P to pewnie mi dają 35!

Gość gość
Jak zrobię sobie delikatny makijaż i zostawię rozpuszczone włosy, to nikt nie daje mi więcej jak 20 lat, mimo, że zbliżam się do magicznej trzydziestki. Dbam o siebie i zamierzam być taką wlaśnie "wieczną dwudziestką" :))))

Gość gość
Jak zrobię sobie delikatny makijaż i zostawię rozpuszczone włosy, to nikt nie daje mi więcej jak 20 lat, mimo, że zbliżam się do magicznej trzydziestki. Dbam o siebie i zamierzam być taką wlaśnie "wieczną dwudziestką" :))))

Gość gość
Ta pani wyglądająca młodo jak plemnik mnie rozwaliła :D

Gość gość
Oj nie takie sytuacje są ...ja na przykład wyglądam młodziej od córki. Też mam 30 lat .Córka jest w I klasie jak przyszłam kiedyś odebrać ja ze szkoły to pani wychowawczyni nakrzyczała na moje dziecko czemu jej młodsza siostra bez opieki pod szkołą stoi ! Tak tego dnia rozpuściłam włosy żadnej tapety do tego spódniczka i trampki .Widzicie że można młodo wyglądać ?

Wszystkie 30latki na kafe są przepytywane o ten dowód, a 18-19 nie smiech.gif No istna magia. Odwróciły się role. x nie role, tylko mądrzeje się z wiekiem. większość osób już się w wieku 30 lat tak nie pacykuje z tapetą, bo wie, co w życiu ważne, więc wychodzi na młodą, bo skóra lepiej oddycha. a wypacykowana nastka potrafi wyglądać na 40letnią burdel mamcię x a pani mi odpowiedziała ze wszystkich do 30 stki profilaktycznie sprawdzają bo taki maja odgórny nakaz x O KURWA:D wygrałaś internety. nie, serio, ten wpis to DEFINICJA Twojej desperacji. odgórny nakaz:D tego nie było na kafe od momentu powstania:D x

Gość gość
"tego nie było na kafe od momentu powstaniasmiech.gif" A Ty trollu wiesz co było na kafe od jego powstania, jak piszesz tu maks 2-3lata.

A Ty trollu wiesz co było na kafe od jego powstania, jak piszesz tu maks 2-3lata. x 8, leszczu, pod różnymi nickami, a podczytuję od kiedy miałam jakieś 16 lat. to se policz, mi się nie chce. poza tym jestem kafeteriologiem.

Gość WiecznieMłoda
O boże przestancie zazdroscic komus,ze młodo wyglada,moja to wina ,ze ktos nie ma takich super genów jak ja? Moze ja mam byc zazdrosna z równie absurdalnych powodów?Jak komus gul skacze,ze jest starym pudłem,niech zbiera na zabiegi medycyny estetyczej,a nie wylewa tu gorzkie żale.Autorko przykro mi,ze po 30 wygladam na nastolatke,jak grzecznie poprosisz dam ci odrobinke mojego DNA w postaci osocza,może Ci pomoże,chociaz wątpie.Pozdro :)

Polecam buty trampki w kolorze jeans. Ja posiadam ten model http://www.cozacena.pl/skn15-trampki-jeans,30216#prettyPhoto. Buty są dostępne w kilku rozmiarach : 36, 37, 38, 39, 40 i 41 więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Koturn ma wysokość 8 centymetrów. Trampki są bardzo wygodne i idealnie nadają się na dłuższe wycieczki lub spacery. Są również idealnym dodatkiem do naszych ubrań, gdy wybieramy się do galerii handlowej. Moje buty kupiłam w sklepie www.cozacena.pl. Bardzo polecam ten sklep, który działa bardzo szybko i sprawnie.

Gość lonka90
Moim zdaniem jeśli kobieta o siebie dba to już odejmuje sobie na wstępnie parę dobrych lat. Osobiście za miesiąc kończę trzydzieści lat i uważam, że jest to odpowiedni moment na zakup pierwszego kremu przeciwzmarszczkowego. Czy możecie mi coś polecić?

Gość gość
:D:D:D tak nasze kafeteryjne wiecznie młode już tabunami trafiły na okładki modowych magazynów :D:D przecież takie piękne i naturalne :P

Gość gość
Ochydne. Wy staruchy czasami jestescie garbate macie koslawe nogi. Niby ma wlosy zapuszczone ale jednak brzydkie i jeszcze dodaja lat. Zetnij kobieto troche te wlosy bo taka fryzury wcale wieku ci nie odejmuje. Masz przyklad jak wygladala zielinska w dlugich wlosach a jak jej obcieli albo paulla. Tez na sile te wlosy trzymaly.

Gość gość
Najlepiej będzie botoks wykonać u doktora Kosmowskiego.

Gość gość
owszem są takie kobiety, zawsze wyglądałam młodo, jako 18 wyglądałam na 15, 25 na 18 ,w wieku 30 lat ludzie dawali mi 20 bo zawsze byłam bardzo szczupła z delkatnymi rysami twarzy,ale niestety potem przytyłam i teraz wszyscy dają mi tyle ile mam czyli 35 :(

Gość gość
Do trzydziestki to może i mogą dawać mniej, później to już kłamią w żywe oczy. Można nie wiadomo jak dużo kosmetyków i czasu inwestować niestety czas swoje robi a jak nie czas to przyciąganie ziemskie. Więc nie oszukujcie się kobietki, z godnością Panie z godnością.