Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które twierdzą że wyglądają jak nastolatki kłamią, to niemożliwe

Polecane posty

Gość gość
A zdjęcie z 13:50? ile lat?

Gość gość
baby face to bardziej twarz niemowlęcia, a nie dziecka w wieku szkolnym/na początku dojrzewania. Nie wiem kto tu się do niemowląt porównywał. I też mnie bawi wymyślanie, że jest się młodszym o tysiac lat, ale tak samo mnie bawi jak druga strona usiłuje zdeprecjonować jakieś rysy twarzy "bo tak". Teraz nawet podpytałam i jednak ludzie uznają twarz tej młodej Olsenki za dziecięce/dziewczęce rysy. Gomez tak samo - i tu np. są zgrzyty, bo część osób uważa, że jest przepiękna, a drugiej części się nie podoba. Mi się nie podoba, ale no nie powiem, że jest brzydka bo nie jest.

Gość gość
gość dziś -stawiam na 35.

Gość gość
Dziewczyny, nie obraźcie się, ale żadna z Was nie wygląda szczególnie młodo. Nie wiem ile macie lat, ale tezy o wyglądzie nastolatki, możliwym po 30-tce, na pewno nie obronicie (ja zresztą też nie, żeby nie było).

Gość gość
13.50 obstawiam 37 lat.

Gość gość
Autor prawde pisze

Gość gość
z 13:50 to moja corka, ma.. 19lat... takze pudło moje kochane. mi zawsze wszyscy mówiła ze wyglądam na te 5-6 lat mniej. czy szczerze? nie wnikalam, jestem drobnym piegusem, o długich naturalnie kręconych włosach w naturalnym kolorze-taki lniany blond. czy wyglądam na mniej niż swoje 43? może. na pewno od dawna nie wyglądam na nastolatke.

Gość gość
Drobne, niewysokie kobiety,bez makijazu i wyzywajacych ciuchów czasem wygladaja na nastolatki. Nie chodzi o komplementowanie przez znajomych ale np - nie chca sprzedawać i alkoholu, obcy ludzie pytaja dziewczyny po mgr , do jakiego liceum chce zdawac. itd, moja siostra wciąz ma podobne pytania.

Gość gość
HALLO a MOJE zdjecie z 13.08.?????

Gość gość
13:08-bardzo słabo widać,ale po dokładnym przyjrzeniu się daje 37

Gość gość
serio az tak staro wygladam ?

Gość gość
Twoja córka wygląda poważnie. Może to przez te nastroszone włosy. Trudno powiedzieć, ale na pewno wygląda na tym konkretnym zdjęciu, jak by była grubo po 30-stce. A tak na marginesie, czy córka wie, że wrzucasz jej zdjecia na forum?

Gość gość
Masz po prostu slabe geny autorko, wspolczuje ;)

Gość gość
Taak ty milenko jestes po 30 wygladasz jak stara rura zdjecia masz straszne szczegolnie w tym staniku z plaska decha. Jestes glupia i straszna dodatkowo maz ma cie w dypie i jestes ciagle sama z coreczka.

Gość gość
Obejrzalam wszystkie foty jestscie stare jak swiat gdzie wy do nastolatek blagam was!

Gość gość
No kobitki a 14:44???Ile dacie latek?

Gość gość
Autorko chcesz by ci odpisać to ci odpiszę. Tak zgadzam się z tobą. Większość z nas wygląda na swój wiek ale pytanie o dowód naprawde się zdarza (mi sie zdarzyło) ponieważ niektóre sprzedawczynie nie przyglądają się zbyt wnikliwie ludziom bo ani im nie wypada ani nie mają na to czasu więc patrzą w pośpiechu na szybkiego czy ktoś jest szczupły i młodzieżowo ubrany i to im wystarczy, a nie przyglądają się twarzy na której są już konkretnie zarysowane zmarszczki mimiczne i "zaszumiona" skóra charakterystyczna dla kobiet po 30-tce wzwyż. Sprzedawczyni zapyta o dowód a baba po 30-tce sie cieszy. Mam nadzieje że chociaż troche ci wyjaśniłam skąd to pytanie i dowód.

Gość gość
Acha no i dłonie jeszcze. Po dłoniach widać po 30-tce już bardzo wyraźnie powiększone żyły. Dłonie są bardziej spracowane.

Gość gość
Jakie idiotyczne opinie u mnie po trzydziestce jest tylko lepiej mam młodą jędrną skórę bo sie filtruję i nie opalam zażywam najsilniejszy antyoksydant nie maluję sie pudrami ani maskarami niszczącym skórę wokół oczu nie palę i wyglądam 10 lat młodziej. Zazdrośnice które sie spalily słońcem twierdza ze kazda musi juz się sypać tak jak one bo fotostarzenie głównie wynika z wystawiania sie na promienie słoneczne.

Gość gość
po 25-26 roku zycia zaczyna sie tracic zdolnosc do odbudowywania wlokien kolagenowych. Ale na kafeterii jak zwykle - jest tylko lepiej :D wzrok sie wyostrza, mozg sie uczy szybciej a wlosy zaczynaja sie zabarwiac To jest po prostu wrecz uwlaczajace dla 20letnich dziewczyn gdy 30latki stawiaja sie w tym samym rzedzie.

Gość gość
HAHAHA ZAZDROŚNICE! można bardzo różnie wyglądać w tym samym wieku-różnice są aż tak nieprawdopodobne,że sa nawet sytuacje że dwie kobiety w tym samym wieku wyglądają jak matka i córka-skąd o tym wiem? BO PRACUJĘ W URZĘDZIE I MAM DO CZYNIENIA Z DOWODAMI OSOBISTYMI, i po peselu od razu widać ile babka ma lat,uwierzcie jedna ma takie zmarchy ,że aż mi jej żal,a inna gładką cerę jak młódka,ale podejrzewam ,że często są to geny,nie można zwalić wszystkiego na np operacje plastycz bo wygląd ogólny też wiele mówi,ale czasem jestem mocno zdziwiona ,nie twierdzę ,że to powszechne,ale zdarza się

Gość gość
Tez pracowalam z peselami i zauwazylam ze wiekszosc wyglada na swój wiek badz starzej, a jakis odsetek maks kilka lat młodziej. I tyle. Ale dobrze, mam 23lata a Wy wszystkie do 50tki wyglądacie jak moje rówieśnice. Skoro to Wam humor poprawia :D albo nie - ja wygladam starzej, jeszcze lepiej.

Gość gość
14:44-daję ci z trzydzieści lat.Zgadłam?

Gość gość
Pani z 14:44 wygląda na 12 lat, a obok niej jest 7 miesięczny płód :P

Gość gość
A ty mileno marna szmato wygladasz na 37 a masz 33 :D i plaska deche

Gość gość
"Moze nam sie tylko wydawac,ze jestesmy tak sprezyste jak nastolatki ale nam sie tylko wydaje. Nie mowie tutaj o kobietach bogatych,ktorych stac na poprawianie urody i w wieku 50lat wygladaja na 30. " Które kobiety dokładnie masz na myśli z tych znanych?

Gość gość
"Ja mam 25 lat i się mnie ostatnio znajoma rodziców zapytała czy zdawałam w tym roku maturę ;( To wcale nie jest fajne, bo wykonuję zawód zaufania publicznego i ludzie się dziwią, że "taka młoda, a już tu pracuje". " Ty sie tu w ogóle nie wypowiadaj gówniaro, bo 25 lat to jest młody wiek jeszcze i nie kwalifikujesz sie do dyskusji pytania o dowód, bo 25 lat pytania o dowód to akurat standard dla wszystkich. A co do zawodu zaufania publicznego to inni mają racje, że sie dziwią, bo jesteś ledwie po studiach odczepiona od maminego cycka

Gość gość
Może Rozenek? :D Trzeba brać poprawkę, ze każdy ma inną definicję. Na kafeterii spotkałam się z 50-80letnimi kobietami (babciami, mamami) bez zmarszczek. A potemmagicznie okazywało się, ze zmarszczki mimiczne to nie zmarszczki, to po prostu zagięcia skóry, a zmarszczki to są ze starzenia się i złych genów ;) Więc te 25-28 latki które pierwsze zmarszczki u siebie odkrywają nagle się dowiadują, że się sypią, że mają tragiczne geny itd bo 40latki mają gładkie buzie. Tyle, że ta 27latka za zmarszczkę uznaję pierwsze jakiekolwiek oznaki tego, ze w tym miejscu skóra się najczęściej zgina, a ta 40stka udaje, że bruzdy od uśmiechu to żadne zmarszczki, więc jest gładka.

Gość gość
Wiele osób obcych i znajomych dawało mi 20 lat, taksówkarz pytal czy jadę do szkoły, kosmetyczka tez oceniła moja skore jako dużo mlodsza niż w rzeczywistości, wzięli mnie za dwudziestoletnią siostrzenicę mojej koleżanki rowiesnicy a mam ponad trzydzieści lat. Po prostu wyeliminowałam główny czynnik odpowiedzialny za starzenie sie skory czyli wystawianie na słońce dzięki wysokim filtrom mam tez dobre geny bo moja mama tez wygląda znacznie młodziej.