Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Czy gdybyście byli chorzy na jakąś chorobę hormonalną

Polecane posty

Gość prawikzewsi

taką która wywodzi się z dzieciństwa albo wpłynęła i wpływa na wasz wygląd i ogólną kondycję powiedzielibyście o tym waszym rodzicom?

Gość gość
Idz sie powies moze byc na pasku od spodni.

Gość gość
A co mają rodzice do twojej choroby .każdy rodzic pragnie by jego dziecko było zdrowe

Gość Turkuć
Moi rodzice sami by się domyślili.

Gość gość
nie powiedzialam, bo nie jestem pewna czy to ich wina. Moja choroba w duzej mierze mogla byc spowodowana wysokim poziomem kortyzolu (stres) w dziecinstwie. Ale oni wiedza, ze mam im za zle zle traktowanie

Gość gość
idź z tym do lekarza :P

Gość prawikzewsi
Idz sie powies moze byc na pasku od spodni. X Prawiczki się nie wieszają bo jeszcze ich najlepsze w życiu nie spotkało a poza tym jestem katolikiem i nigdy się nie powieszę. nie powiedzialam, bo nie jestem pewna czy to ich wina. Moja choroba w duzej mierze mogla byc spowodowana wysokim poziomem kortyzolu (stres) w dziecinstwie. Ale oni wiedza, ze mam im za zle zle traktowanie X Nie chodzi o obwinianie tylko o to by wiedzieli z czym się zmagam i żeby było lżej że ktoś o tym wie i rozumie. Co zmieniła w tobie choroba.

Gość gość
To chyba rodzice wiedzą o tej chorobie? Jeśli nie, to powinni wiedzieć i wesprzeć.

Gość gość
oczywiście, że tak, i na pewno poradziłabym się jakiegoś dobrego lekarza robiąc wszystko żeby tylko sobie z chorobą poradzić, w rodzicach powinnaś mieć wsparcie szczególnie w takiej sytuacji http://chorobynaszychczasow.pl/