Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faktycznie pochwy są dość mocno zróżnicowane pod względem "ciasności"

Polecane posty

Gość gość

Mówi się, że jest to twór rozciągliwy, ale nie chwaląc się miałem kilka kobiet w swoim życiu i to mniej więcej w zbliżonym przedziale wiekowym, a ich pochwy znacząco się różniły pod względem tego, jak były ciasne. Dzięki temu z jedną dochodziłem szybciej, z drugą wolniej... Żadna wcześniej nie rodziła... Wiadomo, że raczej nie ma na to wpływu wielkość członka, bo mimo wszystko nawet najgrubszy członek nie jest w stanie "rozciągnąć" jej, bo jak to "rozciągnięcie" ma się do rozciągnięcia, jakie towarzyszy przejściu główki dziecka... Zauważyłem, że im wyższe libido ma dziewczyna, tym z reguły pochwa luźniejsza... Może to kwestia tego, co sobie wkładały tam... A jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
może i coś w tym jest co piszesz, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia, miałem tylko jedną partnerkę...

Gość gość
Często pochwa wydaje się luzniejsza gdy jest bardziej nawilzona, stawia mniejszy opór. Te z większym libido są bardziej podniecone a więc produkują więcej śluzu.

Gość gość
co za palant, podobnie jest z kutasami pod względem grubości- znaczy są mocno zróżnicowane

Gość gość
najszersze które miałem były szerokobiodrzaste

Gość gość
te które są szerokie w biodra są rozjebane te chude i mało co mają w biodrach są ciasne.

Gość gość
@ 'Zauważyłem, że im wyższe libido ma dziewczyna, tym z reguły pochwa luźniejsza... Może to kwestia tego, co sobie wkładały tam...' im więcej dupcenia tym więcej luzów

Gość gość
Ja spotykałem się z kobietą która rodziła i była taka ciasniutka że nie jedna mogłaby jej cipci pozazdrościć

Gość gość
Bzduryyyy. Wszystko zależy od budowy narządów wewnętrznych kobiety. Nie od szerokości bioder czy ilośc***artnerów. Tylko niedouczone barany wysnuwają takie teorie na próbie kilkunastu lub co gorsza kilku kobiet które wyruhali

Gość gość
"Zauważyłem, że im wyższe libido ma dziewczyna, tym z reguły pochwa luźniejsza... Może to kwestia tego, co sobie wkładały tam... A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? " hahahah to oczywiste. Przeciez ta z wiekszym libidem lubi sex i robi to czesto, otwiera się przed partnerem, szczerze przezywa oragzmy... te które zaciskaja zeby i czekaja zeby skonczył, maja czesto infekcje pipy, sa ciasne, i tzrzeba duzo nawilzac pipe bo organizm się bronii ...one nie przezywaja orgazmow i satysfakcji...i czesto udaja te orgazmy. taka prawda

Gość gość
rzecz nie w nawilżeniu, bo po dłuższym związku niemal zawsze trzeba stosować nawilżenie