Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli facet nie stara się o kobietę to znaczy że mu nie zależy?

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy razem i właściwie to on nie robi nic żeby pokazać że jestem dla niego ważna. Jak się spotkamy to siedzimy w domu lub jakiś spacer i to by było na tyle. Zadnych pomysłów, kwiatków, czy jakiś wyznań miłości. Nic co mogło by sprawić że poczułabym że mu zależy. Czy dać sobie spokój?

Gość gość
Czasem mam ochotę spytać go czy mu w ogóle na mnie zależy, ale nie pytam bo co to da? :-(

Gość gość
To kobieta ma sie starac o faceta, zapamietaj to sobie.

Gość gość
gdyby mu zalezalo ...........staralby sie co zrobisz? ja bym odpuscila pol swiatu tego kwiatu,kazda z nas zasluguje na cos wiecej

Gość gość
Pytanie co ty robisz :)

Gość gość
a ty Księżniczko jak się starasz o niego? jak mu pokazujesz że ci zależy? jak mu pokazujesz że jest dla ciebie ważny? zapewne chciałabyś tylko brać a od siebie nic każda jest taka sama...

Gość gość
moze on mysli ze to zwiazek na rownych prawach, czyli ze on niejest psem goniacym suke z wywieszonym ozorem zeby pomyrdac ogonem :-P

Gość gość
Nie staram się o niego bo on tego nie robi, chociaż w sumie to może i był czas gdy się starałam ale czemu to ja mam skakać wokół faceta który chyba sam nie wie czego chce:-( Mogę pokazac facetowi że i mi zależy ale gdy widzę że jemu zależy, nie będę przecież zabiegać o faceta kiedy on ma wyj****e.

Gość gość
no to on myśli tak samo ty wielka księżniczko masz na niego wyjepane, nic sie nie starasz to on też nie bedzie robił z siebie debila

Gość gość
A od kiedy to kobieta ma zabiegać o faceta co?

Gość gość
A co ma qrfa, leżeć i smierdziec pewnie? Skacz koło mnie frajerze bo mam dziurę między nogami

Gość gość
kilka miesięcy to krotko, odejdź od niego. Ja miałam wiele lat temu identyczną sytuację, z początku bajka, on się starał, więc ja też. Niesttey szybko wkradła się rutyna i on traktował mnie jak zdobytą...więdłam przy nim... Kochalam go jak szalona, nie rozumiałam, jak może mu nie zależeć...Nie był tym jedynym ani ja jego jedyną widać. Miesiąc po rozstaniu poznałam innego. W związek nie wkradła się po kilku miesiącach rutyna tylko jego zaangażowanie wyrażone pierścionkiem i wiadomo czym... :) mijają 3 lata od ślubu,a on dalej się stara, a ja dla niego.