Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę..... archiwum 31

Polecane posty

Albo chociaż mój post wyglądałby tak: x "Bruno Shatyn dziś Jednym z tych bandytów którzy pobili policjantów i policjantki był płk Piotr BIENIEK, syn znanego generała...:D" to też miałabyś rację. A tymczasem jest zupełnie odwrotnie. Rozumiem, że szanowne panie chciały sie doczepić i przykro mi, że jak zwykle, wam nie wyszło. :P

{Ludzka natura może ale to chodzi o specjalizację i o uznanie takowej przez władze państwowe. } <<<>>> Żeby być sędzią( takim np orzekającym wyrok więzienia za kradzież batonika za 1,99. ) trzeba być uznanym przez władze państwowe. Czy też, jeden sędzia kogoś wsadza do więzienia, drugi po apelacji uniewinnia. Abstr/a/h/u/jąc od tego jaki powinien być wyrok zgodny z prawem. Bo o to że w wymiarze sprawiedliwości nigdy nie chodzi o sprawiedliwość, to mało kto dziś w Polsce ma wątpliwości.

_iftar_ dziś Natomiast w dniu, gdy ci ludzie dojdą do wniosku, że PiS to taka sama banda kolesiów i przekręciarzy jak wszyscy poprzedni, tylko z paranoją bogoojczyźnianą zamiast europejsko-genderowej, władza PiS dojrzeje do upadku. } <<>> Z całym szacunkiem... każdy kto sądził inaczej musi być idiotą. :o <<>> Głosowałem na Kukiz'15, tylko po to by od koryta odsunąć PO.. nie są w większości.. nie wiele mogę im zarzucić( nie żebym się spodziewał że zrobią rewolucję w sejmie) , ale nadal nie wiele mogą. Liczyłem na to że PiS samodzielnie rządził nie będzie. IMHO, jak na samodzielne rządy, jak na standardy polskie i tak jakoś tragicznie nie jest. Na razie robią to co robiło PO po przejęciu władzy. :o

Gość gość
Na taką skalę to jeszcze nikt nie lokował kompletnych ignorantów w spólkach i spóleczkach, misiu.

Gość gość
Dodajmy że to równocześnie znajomi królika. 9 lat piertolenia o upadku państwa dało rezultat w postaci masowego upychania kacyków we wszystkich możliwych instytucjach.

Gość gość
Warte odnotowania info o nowym Wice Prezydencie Wawy -Witoldzie Pahl. Jego rodzina też ma roszczenia do nieruchomości :)

Gość gość
Teraz będziemy szukać który fragment stopy 1cmx1cm ofiary A znalazł się w trumnie ofiary B. Proponuję podobną procedurę zastosować wobec ofiar innych katastrof. Ił 62 to byłby dobry poczatek. Albo Lockerbie. No brawo.

Gość gość
A co cię szczypie? Nie wiedziałaś że w cywilizowanym świecie nie próbuje sie wchodzic w kominiarkach na sektor gości?

Gość gość
No i co z tego? Oczekujesz ze Lecha zebrali w 100 procentach, a Jantar może być spokojnie poskładana tylko w 70? Widziałaś kiedyś zdjęcia po katastrofie lotniczej?

Gość gość
Przekaz sugerował ze snisz i chcesz obudzic sie w innej rzeczywistosci. Sorry, nie wykonuje polecen idiotki, ktora jest zdziwiona, ze po lotniczej rozpierdusze nie poskladali cial w skali 1:1 :)

Gość gość
Ale koniecznie śledź pudelka. Może ogłoszą, że LK ma tułów generała B. Bo chyba takie obawy targają twoją zbulwersowaną duszą?

otulona_snem dziś (Bruno Shatyn wczoraj Gdybym napisał: "Syn wart ojca", albo "Widac ma to po tatusiu" itp, to twoje pisanie o Kalim byłoby uzasadnione. A tak.. To sama wiesz...smiech.gif) o o czyli jednak robisz i piszesz cos celowo,by prowokowac x x x Jak widać znowu nie zrozumiałaś. Napisałem, że "Gdybym napisał: "Syn wart ojca", albo "Widac ma to po tatusiu" a nie że napisałem coś celowo. Ale cóż... Znam twój poziom inteligencji i wiedzy a więc nie dziwie się, że nie zrozumiałaś. To po prostu dla ciebie za trudne...

Gość Myrevin
_iftar_ dziś Macierewicz w Jedynce przed chwilą: Polska w 39 broniła się w dużym stopniu skutecznie przed Niemcami, nie była w syt. beznadziejnej. Coś mu dosypują do porannej kawy??? } <<>> Polska 35 mln ludności Niemcy 78 mln Polska 1,2mln żołnierzy Niemcy 1,8 mln Polska około 5000 tyś dział Niemcy 11000 Polska 600 czołgów Niemcy 2800 Itd... Niech ktoś przypomni jeszcze Antosiowi że nie dość że sprzętu wojskowego Niemcy mieli więcej, to jeszcze był on nowocześniejszy..

Pewno mu się ubrdało że za klęskę wrześniową obarczy Sowietów. Przemilczawszy przy tym postawę Francji I Anglii. Sowieci przynajmniej nie udawali sojuszników.

Gość gość
ssij pałę myrek 17. 09. szmatynowi i merkelce :D:D:D

Gość gość
kolejny energoterapeuta- rzekomy warsiawiak , który zwiał do reichu i poucza pod znakiem hari hari walnij sobie w swojej terapi - zakaz czteropaków ;) :classic_cool:

Gość gość
Nikt kto spiertolil z kraju do bogatszych sasiadow nie powinien wypowiadac sie o jego losach.

Gość gość
nikt nie zazdrości polskim przybłędom w obcych krajach

Gość gość
po debilnych kibiców z zakazem wstępu na stadion, którzy jednak są wpuszczani i robią zadymy. > sa wpuszczanie bo partia rządząca jak wiadomo nie od dzisiaj popiera kiboli ps dla przypomnienia - Beata Kempa :P

Gość gość
Myrevin dziś >>> :classic_cool:

Gość gość
/z netu/ Stałem wśród tłumu rzymskiej ulicy, krzyczałem też jakieś słowa. Nad nami cesarz i dostojnicy w szatach swych purpurowych. Szczytu sięgało to uniesienie, gdzieniegdzie lśniła już broń! Gdy nagle, jakby ponad tym wrzeniem, Cesarz wzniósł swoją dłoń. x Zagrzmiały trąby! Bębny i kotły! Zalśniły czerwień i złoto! Kwaśne nastroje jakby wymiotło. Zakrzyknęliśmy z ochotą! - On tu jest prawem! On tu jest siłą! On sprawiedliwość wymierza! No i powiedzcie, jak można było nie krzyczeć mu: "AVE CAEZAR!!!" x Stałem wśród tłumu w gotyckiej kaplicy, w mroku ktoś perorował. Nad nami biskup i dostojnicy w szatach swych purpurowych. Szczytu sięgało to uniesienie, aż łomotała skroń! W oczy strzeliło ołtarza lśnienie, a biskup podniósł dłoń! x Zagrzmiały groźnie wielkie organy, zadrżały złote lichtarze! Wszyscy padliśmy wnet na kolana, a potem padliśmy na twarze! Ach ta wspaniałość tego kościoła! Ta wiara, co życie dała! I powiedzcie, jak tu nie wołać: "BOGU NIECH BĘDZIE CHWAŁA!!!" x Stałem wśród tłumu w centrum stolicy, twarze wznieśliśmy ku górze. Pierwszy Sekretarz i dostojnicy stali w chorągwi purpurze. Szczytu sięgało już uniesienie, choć potu dławiła woń, Gdy pierwszy sekretarz w pozdrowieniu do góry wzniósł swą dłoń! x Zagrzmiały rozwieszone głośniki wśród domów ze szkła i stali, A myśmy na to wznosili okrzyki! Transparentami machali! Te hasła! Flagi których nie zliczę - do dumy dość dają powodów! No i powiedzcie, jak tu nie krzyczeć: "PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU!!!"

Gość gość
/z netu/ Stałem wśród tłumu rzymskiej ulicy, krzyczałem też jakieś słowa. Nad nami cesarz i dostojnicy w szatach swych purpurowych. Szczytu sięgało to uniesienie, gdzieniegdzie lśniła już broń! Gdy nagle, jakby ponad tym wrzeniem, Cesarz wzniósł swoją dłoń. x Zagrzmiały trąby! Bębny i kotły! Zalśniły czerwień i złoto! Kwaśne nastroje jakby wymiotło. Zakrzyknęliśmy z ochotą! - On tu jest prawem! On tu jest siłą! On sprawiedliwość wymierza! No i powiedzcie, jak można było nie krzyczeć mu: "AVE CAEZAR!!!" x Stałem wśród tłumu w gotyckiej kaplicy, w mroku ktoś perorował. Nad nami biskup i dostojnicy w szatach swych purpurowych. Szczytu sięgało to uniesienie, aż łomotała skroń! W oczy strzeliło ołtarza lśnienie, a biskup podniósł dłoń! x Zagrzmiały groźnie wielkie organy, zadrżały złote lichtarze! Wszyscy padliśmy wnet na kolana, a potem padliśmy na twarze! Ach ta wspaniałość tego kościoła! Ta wiara, co życie dała! I powiedzcie, jak tu nie wołać: "BOGU NIECH BĘDZIE CHWAŁA!!!" x Stałem wśród tłumu w centrum stolicy, twarze wznieśliśmy ku górze. Pierwszy Sekretarz i dostojnicy stali w chorągwi purpurze. Szczytu sięgało już uniesienie, choć potu dławiła woń, Gdy pierwszy sekretarz w pozdrowieniu do góry wzniósł swą dłoń! x Zagrzmiały rozwieszone głośniki wśród domów ze szkła i stali, A myśmy na to wznosili okrzyki! Transparentami machali! Te hasła! Flagi których nie zliczę - do dumy dość dają powodów! No i powiedzcie, jak tu nie krzyczeć: "PROGRAM PARTII PROGRAMEM NARODU!!!"

Kiedy był takim Misiewiczem? Tzn bez wykształcenia i odpowiednich kursów zajmował stanowiska które tego wymagały?

Gość gość
jak widac zwolennikom PiSu, Petru stoi kością w gardle. co nie wymyslaja na jego temat. szkoda, że ślepo sa zapatrzeni w Jarosława Polskęzbaw, a tutaj mieliby niezłe pole do popisu

Gość gość
Petru to kolezka Balcerowicza, byłego członeka PZPR i kata polskiego przemysłu ("popiwek")

Gość gość
Petru to klon Komunisty Balcerowicza. Balcerowicz już przeprowadzał reformy po ,których do dziś polska nie może złapać oddechu. Teraz uczeń Balcerowicza nie zrobi nic inaczej tylko tak jak go nauczyciel nauczył. Ludzie strzeżcie się tego pudla. Skąd on ma ponad 2 mil. zł. Trzeba go rozliczyć. Cwaniaczek po szkole handlowej. Wszyscy ci, którym nie podoba się rząd PiS-u WRZESZCZĄ bo zabiorą im koryto porozliczają afery i odetną drogę do dalszego rozkradania Polski. Dlatego tak prominenci walczą o TK bo tam mają jeszcze szanse na blokowanie dobrych zmian przez PIS robionych. Przecież TK to zlepek Państwa w Państwie. Musimy rozpieprzyć ten układ powołać nowy Trybunał Konstucyjny wybierając z każdej partii Sędziów wtedy będzie TK zapobiegający korupcji jak dotychczas. Wtedy będzie Obrona Demokracji. A dziś jest obrona pseudo Demokracji na, której czele stoi Petru z nie u dacznikami, zakłamane PO, PSL, SLD i cała Zjednoczona.

Gość gość
Arogancja europosłanki Platformy Obywatelskiej jest gigantyczna. I można odnieść wrażenie, że narasta. W sobotni wieczór, w studio TVN24, została zapytana czy wykona wyroki. Odpowiedziała, że tak, ale najpierw poprosi o wykładnię sąd apelacyjny. Ciekawe, czy wymiar sprawiedliwości miałby tyle cierpliwości do przysłowiowego Kowalskiego. "Europoseł Platformy Obywatelskiej Julia Pitera drwi z wymiaru sprawiedliwości. W 2011 roku została prawomocnie skazana. Miała przeprosić Mariusza Kamińskiego oraz wpłacić 15 tys. zł na fundację „Pamiętamy”. Tę decyzję sądu zignorowała. Jak mówiła w poniedziałek w RMF FM „jak patrzę na to, co wyrabia PiS w tej chwili z sądami to właściwie myślę sobie, że ja nie wykonałam wyroków sądów, ale to jest nic przy tym, co robi PiS” - informowaliśmy tydzień temu.