Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki córeczek są strasznie przewrażliwione na ich punkcie.

Polecane posty

Gość gość
Ale ci żal dupę ściska,ze masz głupią i mimozowatą dziewuchę, a nie kumatego chłopca

Gość gość
Jakie słowa .jaki język. patologia sie wypowiada tylko takimi słowami. Żal.

Gość gość
Również uważam, że matki bardziej się cackają z synami i są bardziej przewrazliwione na ich punkcie. Przykład-nasze pokolenie! Jakie my mamy teściowe i mężów? Synuś niewinny-wszystkiemu winna synowa! Jakoś nasze matki potrafią zachować dystans do naszych małżeństw.

Gość gość
spytaj męża czy ma takie samo zdanie na ten temat. Mamusia aja,teściowa be. Wzięłaś takiego wycackanego synalka za męża, w pakiecie z głupią teściową?

Gość gość
Oh zgrozo! Jak wy się wypowiadacie i odzywacie do siebie?! Macie po 15 lat czy co ? I wy jesteście matkami? Serio? Nic dziwnego, ze poprawczaki i więzienia przepełnione a kuratorzy mają pełne ręce roboty :o Wstyd! Wstyd! Wstyd!

Gość gość
16:56 nie pisałam o sobie tylko ogólnie o tym, co tu czytam o Was :)

Gość gość
Matki synów są bardziej przewrażliwione a już zwłaszcza wtedy, gdy nie mają męża. U mnie matka z babcią chołubiły mojego 2 lata młodszego brata. Babcia wcześnie owdowiała-miała tylko córkę (moją matkę), mama po rozwodzie. Mój brat-jedyny facet w rodzinie. Do tej pory go niuniają choć ma już prawie 30 lat. Ja w tej atmosfetze wytrzymałam w domu do 18-nastki. Musiałam mu usługiwać i ustępować na każdym kroku. Np dostaliśmy po równo słodyczy, on pożarł swoje z nikim się nie dzieląc a gdy dobierał się do moich, to matka kazała żebym mu oddała. Całe dzieciństwo miałam spieprzone! Podobnie jak moje koleżanki, bo u nich schemat podobny-chłopakowi wolno wszystko (bo to chłopak) a dziewczynka ma bć grzeczna i pomocna. I tak to wygląda w naszym społeczeństwie, niejedna książka o tym fenomenie powstała.

Gość gość
Te małe różowe pokraki są okropne. Łażą w tych tiulach i koronach na łbie a mamuski się spuszczają jaka Lenka czy inne tatałajstwo śliczne:O

Gość gość
17:24 takie tałatajstwo pokocha twój synalek, a ty będziesz teściową z horroru czyli opisywaną na kafe :P

Gość gość
Boze, to juz nawet do niewinnych dzieci ziejecie nienawiscia?co wam, jedna z druga, przeszkadza roz czy korona na czyjejs glowie?wy sie powinnyscie leczyc.

Gość gość
17:31 spokojnie, wyszkolę francę i będzie chodziła jak w zegarku:classic_cool:

Gość gość
Zazdrości różu i korony, bo sama w dzieciństwie nie miała, a synowi nie założy, dlatego wylewa jad na dziewczynki!

Gość gość
17:37 myślę, że to ona ciebie przeczołga, a jej "przewrażliwiona" matka jej w tym pomoże :P

Gość gość
To lepiej nie myśl:D będzie naszą kuchtą i sprzątaczką. Urodzi mi troje wnuków i będzie miała goowno do powiedzenia:D i wiesz co...? może to będzie twoja córcia:D:D

Gość gość
Moja córka nie ubiera się na różowo i nie zadaje z plebsem twojego pokroju. A ty powinnaś się leczyć, twój synalek również.

Gość gość
Uuu .porażka z wami

Gość gość
gość dziś No chyba, że se sprowadzisz synową z Afganistanu, bo w Polsce takiej frajerki łatwo nie znajdziesz.

Gość gość
17:53 a jak urodzi wnuczkę, to co ? też ją znienawidzisz za płeć i będziesz wyzywała od pokrak i tałatajstwa? serio powinni cię spakować w kaftan i podwiązać jajowody, żebyś sie nie rozmnazała wiecej! a twojemu synowi życze, zeby kiedyś przejrzał na oczy.

Gość gość
Założę się o becikowe i pińset plus, że każda przewrażliwiona matka córki byłaby tak samo przewrażliwiona, gdyby miała synka i na odwrót. Moim zdaniem najbardziej przewrażliwione są matki jedynaków, niezależnie od płci dziecka. W zasadzie nawet to rozumiem. Jak masz więcej niż jedno dziecko, to codziennie widzisz, jak jedno drugie nieumyślnie bądź celowo popchnie, potrąci czy nawet uderzy i takie akcje, jak ta na placu zabaw nie robią na tobie wrażenia.

Gość gość
17:53 Jako psycholo jestem oburzona twoim poziomem. Też kiedyś byłaś małą dziewczynką (czyli wg ciebie pokraką i tałatajstwem). Teraz jesteś dodatkowo szurniętym starym wiadrem, gdybyś żyła 125 lat temu to histerektomia i lobotomia byłaby obowiązkowa w twoim nedznym przypadku!

Gość gośćlaluna
Wszyscy rozpuszczacie dzieci jak te dziadiwskie bicze potem plsczecie jak do wiezienia musi isc,aaaa przeciez ja tsk dibrze je wychowywalam to takie dobre dziecko,zawsze te wasze lepsze nnych ludzi to plebs,harujecie ale czasu nie ma zajac sie dzieckiem pogadac co czuje nauczyc dobroci i ludzkosc***acierza nauczyc,katolicki narod a takie wrogosci wobec siebie,nawet pieniadze nie naucza kultury waszym dzieciom proponuje na swe dziecko najpierw zwrocic szczegolna uwage,nim nauczycie je wrogosci

Gość gość
18:02 serio? Przeciez na kafe pełno takich siedzi. Co chwilę temat jaki to mąż niedobry, synus mamusi a teściowa włazi na łeb:D

Gość gość
Chryste, jestem przerażona tym co tutaj przeczytałam :/. Aż się boję co będą za 20 lat wypisywały tutaj dzieci tych toksycznych mamusiek... szkoda dzieci, naprawdę. Tyle nienawiści i w dodatku sprowadzanie wszystkiego do płci. Przypominam wam, że wy same reprezentujecie jedną z nich a drugą wasz (tak mi się przynajmniej wydaje) ukochany, więc...? jak może kobieta pisać na dziewczynkę której nie zna "tałatajstwo" albo "mała wyfra" skoro sama kiedyś była dziewczynką, to się kupy nie trzyma ;/.

Gość gość
Na tym forum od pewnego czasu toczy się chora dyskusja o wyższości danej płci, jedne chcą córkę i obrażają chłopców, a inne chcą synów i obrażają dziewczynki. To wszsystko jest chore

Gość gość
Tak jest ..:Pmamusie "klulewien" :O zapatrzone w córki... Zwł jedynaczki bo jak jest rodzeństwo to inaczej jest. Na ogół jest tak -mamusia zołza "culcia" jedynaczka jak tak to dodatkowo często wręcz w chory sposób rozpieszczana przez tatusia... Ale często mama to samotna mamcia/rozwódka która całą miłośc przelewa na córkę . Do tego te najbardziej przewrażliwione maja córy -głupie jak na wiek, infantylne , pozbawione zdolności ,zołozwate . I nader często brzydkie . Albo grube albo gidiowate albo piegowate z brzydką buzią albo zaślinione z brzydkimi zębami.Nader często "klulewny" są aroganckie , agresywne ,złośliwe . Ale dla mamy to krzyżowka Britney Spears z Marią C-S ..:P

Gość gość
gość dziś Matki córek są gorsze, matki po cesarce są gorsze, matki butelkowe to już w ogóle powinny umrzeć. Synowe są wredne i leniwe, teściowe to suki, matki trójki dzieci to patologia, co chla za 500 plus, trzydziestolatki są chamskie i wszędzie się pchają do roboty zamiast kulturalnie umrzeć, a dwudziestolatki są roszczeniowe i nieudolne. Oto kafeteria w wersji skondensowanej. Coś pominęłam? X X Kulturalnie umrzeć :-D :-D Poprawiłaś mi humor ;-) Rycze ze śmiechu :-D

Gość gość
Lecz się, piszesz tak jakby same sobie płeć dziecka wybierały :/. A co powiesz o synciach mamusi, które bez niej zginie w kilka dni z głodu i brudu i jeszcze z tęsknoty? i tak jeszcze w dorosłości a potem mamunia angażuje się nawet w życie małżeńskie swojego syncia i wypytuje jego żonę czy synek dostał obiadek, oczywiście taki jaki lubi i czy ma gatki wyprane? To wcale nie jest takie rzadkie, przeciwnie :/. Nie od płci zależy jakie dziecko będzie!! tak jakby wszystkie baby i chłopy były takie same, nonsens.

Gość gość
16:13 Wlasnie nie mam "głupiej i mimozowatej" córki a bardzo rezolutną i rozgarnietą córkę. Z takimi pokroju Brajanków i Alanków radzi sobie doskonale. Jak trzeba to i nogę podłoży jak się krzywo spojrzy :D

Gość gość
Dlatego nie lubię placów zabaw - jak widzę te jebnięte mamuśki, które wtrącają się do wszystkiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Gość gość
A skad na kafeterii tyle tematow o maminsynkach? Bo maz slucha mamusi, bo leci do mamusi itd itd. Nad tymi chłopcami do dzisiaj mamunie sie trzesa i gdyby mogly to by im pupki podcieraly. Ps. Mam corke i syna, nigdy sie nad nimi nie trzęsłam