Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maszynka Estelle Mood

Polecane posty

Gość gość

W sieci widnieją już niepochlebne opinie na temat tego produktu jak i samej szwajcarskiej firmy, która go sprzedaje. Ale ponieważ komentarze są sprzed kilku lat, uaktualniam temat, bo sama stałam się ofiarą krętactwa tej firmy. Jakość maszynki jest przeciętna - fakt - goli dobrze, jednak jej cena jest znacznie wygórowana. O ile za "pakiet powitalny" zapłaciłam jedyne 17,90 zł (to podobno koszt przesyłki), o tyle kolejna paczka to już 50,90 zł + 17,90 za przesyłkę, a więc w sumie prawie 70 zł. Jak dla mnie to duża kwota, jak za ostrza wymienne. Jeśli dla Ciebie też - pamiętaj, by po otrzymaniu "pakietu powitalnego" ZREZYGNOWAĆ MAILOWO z udziału w "programie" firmy. To ta jedna z firm, która nie bazuje na tym, że klient zamawia i kupuje produkt, lecz na tym, że zapomni zrezygnować albo nie zauważył, że firma nie działa zgodnie z logiką i wykorzystuje naiwność klientów. Fakt, to moje niedopatrzenie, że weszłam we współpracę z tą firmą, lecz w regulaminie znajduje się jedno zdanie na temat formy rezygnacji. Można przeoczyć. Nadal upieram się, że takie prowadzenie sprzedaży jest nie do końca czyste. Co chyba najważniejsze w tej sprawie - po wysłaniu przeze mnie maila z rezygnacją, poinformowano mnie, że mogłam to zrobić wcześniej, natomiast teraz jeśli nie chcę produktu, mam go odesłać na własny koszt listem poleconym. Szczerze odradzam. Jednak jest to jedynie sygestia.

Gość gość
Potwierdzam... estelle oszukuje. Może nie wprost, bo przecież mają to w swoim regulaminie ale manipulują ludzmi jak się da... sama podobnie wpadlam w ich plapkę

Gość gość
firma stosuje tani chwyt. złapać człowieka na tym ze zapomni napisac maila (bo tak naprawde kto o tym mysli..) tylko ze firma nie nazywa sie estelle mood. to produkt, ktory sprzedaje a sama firma nazywa sie courlux int rowniez nie polecam

Gość gość
Trzeba myśleć wcześniej... wiadomo, że tego typu firmy które dzwonią z jakimiś starterami są oszustami. Zawsze próbują na czymś nas naciągnąć. Wystarczyło wejść w internet i przeczytać opinie na ich temat.

Fajnie, że ostrzegasz ja kiedyś dałam się tak naciąć sprzedawcom książek (popularna firma) i płaciłam koło 100 zł za produkt którego nie chciałam :/ www.100club.pl

Gość Marta gość
Kupiłam , jestem zadowolona ,koszt nie jest duży 17,50 na miesiąc i nie muszę pamiętać o zakupie. Jakość całkiem przyzwoita ,estetyczne wykonanie. Nie wiem co będzie jeśli zechcę zrezygnować ,na razie jest ok.