Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwieksze przyklady zacofania

Polecane posty

Gość gość
Skianie po krzakach zamiast do toalety.

Gość gość
19.40 właśnie Ty jesteś największym przykładem zacofanie, pisząc takie słowa, bo mentalnie siedzisz w średniowieczu. Do tego nie rozumiesz, co to jest miłość i więź między kobietą a mężczyzną. Miłość polega na...na czym? NA DAWANIU. Daję siebie mężczyźnie , a mężczyzna daje siebie mnie. Dbam o niego, a on o mnie. Uslużę jemu, a on mnie... Tak to działa, ale co Ty o tym wiesz, skoro masz przeprany mózg jakąś dziwaczną propagandą.. Zapoznaj się że sztuką "Sen nocy letniej" Szekspira. Król Oberon mówi do królowej Tytanii "jestem Twoim panem", a ona odpowiada " a ja jestem Twoją panią". Używaj rozumu, i zrezygnuj z egocentryzmu, to może się zakochasz, a ktoś w Tobie...

Gość gość
ja usłyszałam ostatnio, że jestem zacofana:P Ponieważ nie mam żadnego ajfona, ajpoda czy innego ajbadziewia oraz jestem zacofana ponieważ nie mam karty do bankomatu:D No cóż widocznie nie idę z duchem czasu, a dodam, że nie mam nawet 30 lat i stać mnie na ajbadziewie, ale uważam je za zbędne. Podobnie jak konto na fb co ostatnio dawno niewidziana koleżanka spotkna na ulicy skomentowała: "no co ty? Nie masz fejsa??? jejku co ty taka do tyłu jesteś":D

Gość gość
gość dziś - znachor popapraniec jak go nazywasz ponastawiał mi kręgosłup bardzo delikatnie i bezboleśnie choć przez wspaniałych ortopedów z tytułami byłam zakwalifikowana pod nóż, bo ta wspaniała kasta zwana ortopedami potrafi jedynie dać zastrzyk, wsadzić w gips albo skierować na operację. Po tygodniu pojechałam do kliniki na kontrolę i co? I CUD! Zbiegli się wykształceni jaśnie oświeceni i uwierzyć nie mogli jak taki pokiereszowany kręgosłup się naprawił, porównywali wyniki poprzednich badań z tym co widzieli na własne oczy i kopary im opadły ale oczywiście pary z ust nie puściłam o tym kto mi to zrobił, bo ta banda cymbałów zaraz by go udupiła z zawiści, zazdrości i zwyczajnego debilizmu, bo przecież jeszcze nie daj Boże mogliby się czegoś od niego nauczyć ale po co? przecie łoni medycynę skuńczyli, a potem speckę więc są bogami, a co za tym idzie mega betonami zapatrzonymi w siebie, w kasę i w ogóle we wszystko byle nie w pacjenta. Tylko ordynator wziął mnie do gabinetu na osobność, bo wiedział co jest grane i wiedział nawet kto mnie ponastawiał z tym, że ja się oczywiście wyparłam wszystkiego, bo nie wiem czy tak z ciekawości zagaił czy chciał aferę kręcić z resztą cymbałów. Tak więc z tymi znachorami i lekarzami to bardzo różnie bywa.

Gość gość
Gosc 16:27 i 16:52 Oczywiscie ze mozna zajść w kolejną ciążę bo owulacja jest NAJPIERW wiec dziwne nie jest ,ze zaszly bo ten cykl mogl byc pierwszym plodnym cyklem po porodzie.

Gość gość
16:27 źle zrozumiałaś: Karmienie piersią co 3 godz również w nocy i jednocześnie brak okresu dają dużą pewność, że się nie zajdzie w ciążę.

Gość gość
spaśnięte, grube, ochydnie śmierdzące potem matki z kilkorgiem dzieci

Gość gość
Dawanie dzieciom witamin zamiast warzyw i owocow.

Gość gość
gosc 21 i co biegasz do banku i wypłacasz kase w okienku w kolejce? rachunki tez tam płacisz? strata czasu.

Gość gość
To wychodzi ze jestem zacofana. Płace rachunki na poczcie, nie mam karty do bankomatu,wierzę w niektóre przesądy, nie mam też tabletów, laptopów,ajfona ani smartfona a no i facebooka też nie mam. I co? i nic, żyje i mam się dobrze. Ach, no i ostatnio koleżanka mi powiedziała że jestem zacofana bo nie mam 100 programów tv cyfrowej tylko 15 z dekodera i anteny pokojowej. Żeby nie było nie jestem stara, nie mam nawet 25 lat.

Gość gość
Jak można nie mic karty do konta bankowego, tzn. że nie macie konta? Podziwiam że was się chce lazic na pocztę i tam płacić rachunki :O

Gość gośćnnnnnnnnn
Według mnie faktycznie jesteś zacofana... Na poczcie rachunki płacą chyba tylko emeryci, nigdy nie widziałam młodych ludzi, którzy płacą rachunki... Kobieto, gdzie Ty się uchowałaś?

Gość gość
gość dziś Jak można nie mic karty do konta bankowego, tzn. że nie macie konta? x inteligencją to ty raczej nie grzeszysz :O

Gość gość
Nie mam konta. A po co mi? wypłatę dostaje do ręki. a co to za problem wracając z pracy zajść na pocztę zapłacić rachunki? za konto się dodatkowo płaci i z każdą wypłatę z bankomatu.

Gość gość
I jestem z dużego miasta a nie z jakieś wiochy. Tak samo jeśli chodzi o smartfony, ajfony itd. nie jest mi to potrzebne. Telefon jest do dzwonienia a nie do siedzenia w internecie.

Gość gość
nie wiem jak można nie mieć karty do konta. nie chciałoby mi się stać w kolejce do okienka w banku z babciami i potem w drugiej kolejce zeby popłacic rachunki. wszystkie opłaty robie przez neta. nawet moja mama i tata po 50 opłacają wszystko przez internet i maja smartfony. ale brak smartfona jestem w stanie zrozumieć, nie ogarniam braku karty i ciągot do marnowania czasu w kolejkach. skąd się urwałaś dziewczyno? fejs mi zwisa bo średnio go lubię. :P

Gość gość
Nigdy nie zdarzyło mi siłę stać w kolejce więcej niż 10minut. Placenie przez internet jest dla mnie głupotą. Wystarczy wirus na komputerze i ktoś ma dostęp do wszystkich danych.

Gość gość
szkoda Ci kasy na opłaty za prowadzenie konta, a nie szkoda Ci płacic kase za wykonanie przelewu na poczcie? ile teraz kosztuje? 5 zł? tyle znlazłam na stronie poczty szukajac na szybko. opłaty za konto to groszowe sprawy, wypłaty z bankomatów mam za darmo. z reszta po co mam wypłacac jak moge zapłacic karta?

Gość gość
Tak samo z resztą robienie zakupów w internecie. Nie boicie się podawać w internecie swoich adresów,nazwisk itd.?

Gość gość
są takie cuda jak programy antywirusowe i karty kodów do przelewów. nie podasz kodu nikt nie zrobi przelewu w Twoim imieniu. ja mam w formie kart zdrapek. jesli chce zrobic przelew jestem proszona o podanie losowego numeru ze zdrapki. argument typu "a jak Cie napadna gdy wracasz z wypłata w torebce?"

Gość gość
Wiem przynajmniej ile mam pieniędzy. I mam je w domu a nie na jakieś karcie. Potrzebuje to biorę i muszę chodzić do bankomatu.

Gość gość
Ja też nie muszę chodzić bo zawsze płacę kartą. Nie muszę chować kasy po szufladach. I nie muszę płacić za przelewy.

Gość gość
Co kto lubi. Ja wolę chować po szufladami, poświęcić te 10 minut w miesiącu i zapłacić te parę złotych za przelew

Gość gość
Ja za wypłaty z bankomatu nic nie płacę, więc nie wiem skąd to wymyśliłaś. Powtarzasz brednie starych ludzi, mimo że jesteś młoda. Ktoś dobrze Ci napisał, że równie dobrze może Cię ktoś okraść i nici będziesz mieć z wypłaty. Lodówki też w domu nie masz, czy pralki? Bo widzę, że boisz się nowinek technicznych jakbyś miała z 80 lat...

Gość gość
A odnośnie argumentu, że wiesz ile masz pieniędzy, to muszę Cię rozczarować, bo ja też wiem ile mam na koncie.

Gość gość
lodówkę i pralkę mam ale np. nie mam mikrofalówki bo nie jest mi potrzebna.

Gość gość
gość dziś Nie mam konta. A po co mi? wypłatę dostaje do ręki. a co to za problem wracając z pracy zajść na pocztę zapłacić rachunki? za konto się dodatkowo płaci i z każdą wypłatę z bankomatu. x Haha a to dobre, a ile kosztuje na poczcie opłacenie rachunku? 3-5 zł. A ja mam konto darmowe i wypłaty ze swojego bankomatu darmowe (popularny bank, więc dużo bankomatów) karta darmowa, wystarczy 5 razy zapłacić w sklepie,a to przecież bez problemu da się zrobić. Ja bym nie trzymała w domu dużej gotówki, bałabym się, że ukradną. Z wypłatą też nie chciałabym wracać do domu... Nie boję się, że ktoś może mieć wirus płacąc przez net, bo przelewy robię ze swojego komputera, już bardziej prawdopodobne jest, że ktoś mi w łeb da i zabierze torebkę z wypłatą niż, że wyparuje kasa z konta.

Gość gość takajedna
A ja za największe zacofanie uważam: 1.Przekonanie ze to kobieta jest od zajmowania się domem i tylko ona powinna zajmować się dziećmi 2. Uznawanie kobiet za gorsze i mniej inteligentne

Gość gość
Stereotypy. Blondynki głupie, rude wredne itd.

Gość gość
Rozumiem, że zmywarka też jest według Ciebie zbędnym sprzętem, bo można ręcznie zmyć naczynia.... Mam wrażenie, że Ty się urodziłaś w niewłaściwej epoce albo robisz sobie z nas żarty. Bo młoda dziewczyna, która pracuje i nie posiada konta w banku i jeszcze uważa, że to fanaberia jest dla mnie również zacofana. Aż dziwne, że z internetu korzysta:D