Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odpisać tej koleżance co o niej myśle?Czy sobie darować?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przedstawie krótko sprawe. Poznałem pewną dziewczynę w pracy. Razem pracujemy przy komputerach na różnych stanowiskach. Nie ukrywam,ze na początku mi na niej zależało,ale dała do zrozumienia na 2 spotkaniu,że będą istnieć relacje przyjażni. Powiedziała iż mnie tylko lubi i to wszystko. Ok przyjąłem to, gdyż ją też lubie dlatego się spotykałem. Ale o co chodzi , słuchajcie. Wczoraj po pracy wysłałem jej wieczorem smsa czy przejdzie się w czasie przerwy ze mną na mały spacerek do pobliskiego parku. Napisała,że tak pewnie. Dzisiaj ją o to pytam w pracy i mówi ,że póżniej o innej godzinie. W między czasie widze jak sama wychodzi z pracy i idzie na ten spacer beze mnie. Wróciła do budynku więc się pytam jej czemu sama poszłaś. A ona,że chcę być czasem sama itd i w ogóle widać było,że nie chce ze mną rozmawiać z jakiegos powodu. Wysłałem jej po tym smsa z pytaniem,że mieliśmy iść razem na ten spacer. A ona odpisała:"Nie lubie jak ktoś za mną chodzi krok w krok.Czasem chce pobyć sama." Czy jej napisać teraz na tego smsa? Przecież obiecywała ,że pójdziemy razem tak? Jak myslicie? Strasznie ignoranckie zachowanie i olanie drugiej osoby. Tylko nie wiem czy jej co napisać teraz o niej co myśle ?

Gość gość
Jesteś namolny. Może coś się stalo, miala prawo pójść sama. Nawet, gdyby umawiala sie po pracy, a co dopiero w trakcie przerwy w niej. Wielkie halo o nic robisz. NIE jesteś pepkiem świata a widac, że za takiego się uważasz.

Gość gość
To po co mówiła,że jej zależy tylko na przyjażni? Liczyłem na przyjażń chociażby. Napisać jej coś na koniec czy nie koniecznie? To po co się ze mną spotykała w takim razie?

Gość gość
TO co fair sie zachowala tak?

Gość gość
to co zachowała się fair?

Gość gość
Chce jej napisać: "Po co obiecujesz a robisz inaczej i po prostu kłamiesz, tak się nie robi. TO wszystko. " . Czy moge tak napisać?

Gość gość
Przestań. Jesteś irytujący, ble.

Gość gość
Ja bym sobie pomyślała, że masz nierówno pod kopułą :D ciekawe czy ona już to wyczula