Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Znam wiele ślicznych kobiet i naprawde malo ktora z nich jest fajna - szczerze

Gość gość
dziś co ci sie tam podoba?

Gość Taodtrzeciejrandki
Ciekawe są posty do mnie. Najpierw ktoś próbował podważyć moją"wartość" przez to że pewnie jestem niewierna, potem ktoś inny że z pewnością nadęta, potem że niemiła, potem że kto by mnie chciał skoro tak brzydko mówię. Spróbuj tylko mieć o sobie dobre zdanie, zaraz utrą ci nosa. Wtedy trzy lata temu dyskusja rozwijała się w tym samym kierunku. Wszyscy mieli gotowe wyjaśnienia na to czemu jestem sama, całe charakterystyki. I zaraz poznałam kogoś kto się mną zafascynował. Także tego...

Gość prawikzewsi
Taodtrzeciejrandki dziś 10:59 23:24 jak kogoś mijam to nie czuję pociągu seksualnego, ha, co za pytanie . Widać jak bardzo nie rozumiecie jak to działa. Żeby czuć pociąg, trzeba z kimś troszkę czasu spędzić, pogadać, brzydko mówiąc"poobwąchiwać się". x rozumiem jak to działa kobiety utożsamiają podniecenie (motylki w brzuchu) z zakochaniem tylko że nie o to pytam (przepraszam niejasno się wyraziłem) doprecyzuję jaki procent mężczyzn w Polsce wśród mijający na ulicy jest przez was postrzegany jako nieatrakcyjny fizycznie i całkowicie obojętny matrymonialne czyli na przykład postrzegany tak jak kobieta heteroseksualna postrzega drugą kobietę albo dziecko.

Gość Taodtrzeciejrandki
22:58 nie jestem w stanie na to odpowiedzieć. Generalnie zdrowy i trzeźwy facet w miarę dbający o siebie (odżywianie i w minimalnym zakresie sport), bez jakichś ewidentnych mankamentów jak np duży brzuch, niski wzrost, bez zęba albo z niesympatycznym wyrazem twarzy czy też wyglądający jak opryszek z bramy lub paker kark gangster, może być odebrany jako atrakcyjny. Jeśli mam podać faceta który wydaje się idealny (przystojny i przy tym miły i inteligentny), to dziennikarz Tomasz Wolny. Ehhh niestety mało w Polsce takich facetów jak on, a alkoholizm szerzy się wśród połowy młodych Polaków.

Gość prawikzewsi
Rozumiem.

Gość gość
do - a co to znaczy "fajna" wg Ciebie?

Gość gość
niski wzrost, bez zęba albo z niesympatycznym wyrazem twarzy czy też wyglądający jak opryszek z bramy lub paker kark gangster, może być odebrany jako atrakcyjny. x może być odebrany jako atrakcyjny.??? chyba mialo byc nie moze byc????

Gość gość
wczoraj a ile to za niski wzrost?

Gość Taodtrzeciejrandki
7:37 165 cm np.

Gość takwlasnie53
Temat feromonów jest tutaj kluczowy. Wystarczy poczytać: feromony.pl/pp/DZlALANIE-FEROMONOW Fascynujące.

Gość Taodtrzeciejrandki
07:27 tak, a co ciekawe, tacy gangstero opryszkowie są przekonani że są najatrakcyjniejsi i są wybierani przez kobiety z najdluzszymi tipsami, najmocniej pomalowanymi i z włosami jak spalone futro :-P

Gość prawikzewsi
Myślę że jednak wiele kobiet jest z facetami którzy nie podobają się im fizycznie.

Gość gość
dziś co to znaczy gangstero opryszkowie? Dresiarze?

Gość gość ktory wie
gość wczoraj dziś co ci sie tam podoba? sensownie, logicznie, konkretnie, wiarygodnie.....kobieta z jajami

Gość gość
To dziwne bo ja najwięcej lasek wyrwalem po pijaku.

Gość Taodtrzeciejrandki
18:32 takie bucki w beemkach, napakowane i mało delikatne 18:53 cóż, może i one nie były zbyt trzeźwe ;-)

Gość gość
Byłem miły, chodziłem w marynarkach, kulturalny i kobiety mnie olewały. Teraz jestem prostacki, ubieram się w jeansy, palę, pije, do kobiet odzywam się chamsko i skutek taki, że kilka z nich mi nadskakuje i nie brakuje mi seksu. Zresztą to że kobiety wolą chamów nawet jeśli są zaniedbani, to wiedzą wszyscy.

Gość Taodtrzeciejrandki
21:52 są kobiety i kobietony ;-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Ale mnie byś nie miał. Czyli raczej miłe, inteligentne, ładne i wrażliwe dla ciebie odpadają:-)

Gość gość
Pieprzenie o szopenie. Gdybyscie takie byly to niemozliwe by bylo, ze bylybyscie samotne. Bylybyscie zagadywane przez wielu i na pewno, z ktoryms by cos wyszlo.

Gość Taodtrzeciejrandki
W każdym miejscu i o każdej porze! W końcu Polacy są tak kulturalni i otwarci i w ogóle nie siedzą z telefonami w łapkach.

Gość gość ktory wie
Mam pytanie do dziewczyn pytanie które identyfikują z tematem. Czy umówiłyście się z kimś poznanym tutaj? lecz bez wymiany fotek, zakładam ze facet by Was zachwycił intelektem, poczucuem humoru, zainteresowaniami. Ot randka w ciemno. Czy jednak nie przystoi ładnej slicznej zadbanej...idt w takim miejscu poznawać?

Gość gość
To, że cokolwiek pozytywnego wyniknie z opisywanej przez ciebie "randki w ciemno" to jak jeden na miliard, więc zdecydowanie szkoda czasu i atłasu ;)

Gość gość5
gość ktory wie "zakładam ze facet by Was zachwycił intelektem, poczucuem humoru, zainteresowaniami". Takie założenie jest martwe, bo fakty są takie że tacy siedzą cicho, a na kafe mnóstwo chamskich tekstów więc z kim sie tu umawiac na randke w ciemno? Natomiast gdyby założenie stało się faktem - to tak, owszem.

Gość gość54
Po prostu kobieta fajna, miła, wykształcona chciałaby aby jej mężczyzna też taki był, a że takich mało - to wiele takich kobiet woli być samej niż z byle kim.

Gość gość
gość ktory wie "zakładam ze facet by Was zachwycił intelektem, poczucuem humoru, zainteresowaniami". Takie założenie jest martwe, bo fakty są takie że tacy siedzą cicho, a na kafe mnóstwo chamskich tekstów więc z kim sie tu umawiac na randke w ciemno? Natomiast gdyby założenie stało się faktem - to tak, owszem.

Gość gość
takie kobiety istnieją, wierzcie mi. to właśnie ja. często słyszę od koleżanek (albo jest mi przekazywane od kolegów tych koleżanek) "jak taka dziewczyna jak ty może być sama, nie pojmuję". przyczyn jest kilka, a jedną z nich są moje kompleksy. często totalnie "od czapy", tak głupie i żałosne, że nawet anonimowo na forum się nimi nie podzielę. za każdym razem, jak kogoś poznaję, to myślę sobie "czy ten chłopak chciałby być z dziewczyną, która...." - i tutaj pojawiają się te moje mniej lub bardziej wymyślone mankamenty, które sprawiają, że wycofuję się z każdej znajomości. nie piszcie więc, że takich kobiet nie ma. bo są, ale nawet nie wiecie dlaczego tak się dzieje i wyskoczylibyście ze skarpetek ze zdziwienia, co w głowach niektórych kobiet się dzieje i jakie są powody ich samotności...

Gość gość
Po prostu kobieta fajna, miła, wykształcona chciałaby aby jej mężczyzna też taki był, a że takich mało - to wiele takich kobiet woli być samej niż z byle kim.