Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
zauwazyłem ze coraz mniej kobiet umawia sie na spotkania z facetami

Gość gość
cos z nimi jest nie tak ze nie chca sie umawiac

Gość gość
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Gość gość
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość gość
to ja potwierdzam, z facetami trzeba umieć rozmawiać,ja to potrafie i zawsze za mną łazili,nigdy nikt mnie nie zostawił ani nie traktował przedmiotowo,to ja się zmywam ,bo ciągle szukałam pięknego ,umysłu oczywiście ,uparłam się go znaleźć i mam

Gość gość
19:56 nie pomyslales że jej się nie podobasz? Dziwne , ci faceci myślą że jak kobieta jest sama to nic nie robi tylko przebiera nogami żeby kogoś mieć, nawet jak się nie będzie podobał. Znam przykład kolesia który sam mocno oj mocno przeciętny z wyglądu wystartował do pięknej i szczupłej, a kiedy ta dała mu odczuć że nie zależy jej na znajomości, to zaczął uważać, ze ona nie ma żadnych wartości poza wyglądem. Traf chciał że znam ją dość dobrze i wiem, że to bardzo wartościowa i inteligentna dziewczyna.

Gość gość
19;26 Bez obrazy, daj facetowi szybko seksu akurat będzie cie chciał na żonę, uzna cie za puszczalska i będzie miał zapisane w głowie ze każdemu rozkładasz szybko nogi, trzeba się dobrze poznać, zbudować wieź emocjonalna a potem seks ,wszystko po kolei a ze taki facet z jajami nie wytrzymuje to jego problem ,nie mój i myślicie ze każda na pierwszych spotkaniach będzie wam się rozkładać, bo tak robią puszczalskie ,to macie siano w głowie.Do łózka chcecie dziwek, na żonę porządne, po 30 mężczyźni szukają albo kochanek albo partnerek na żonę. Mnie przelotne romanse, harlekiny nie interesują, kochanka to mogę mieć nawet za 50l. Do seksu to się zawsze znajdzie a do życia, związku to znak zapytania.

Gość gość
Kobiety sa dziwne niby samotne i chca zwiazku a same nie zagadaja i leca na samych roochaczy

Gość gość
19;15 Zwiazki to nie tylko totolotek ale wybory, kobiety nie chca dupkow i to jest wybor, chyba ze jakas desperatka poleci na kretyna, dupka albo naiwna lalunia.jAK SIE ZACHOWUJECIE JAK KRETYNI I NA 1 RANDKACH PROPONUJECIE JUZ SEKS ,TO WY MACIE PROBLEM NIE MY.

Gość gość
ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość prawda prawda true true
Właściwie najistotniejsze są następujące aspekty, w których facet musi być dobry... - wygląd - dobre zarobki lub majątek od rodziców - młody - zdrowy - w miarę wysoki Po spełnieniu tych kryteriów można przebierać w kobietach.

Gość gość
Tak, ale w mało inteligentnych. Dla mnie to wszystko nic nie znaczy, jeśli nie można ciekawie porozmawiać i jeśli różnimy się poczuciem humoru. Taki przystojny facet może być dobry na jedną noc.

Gość gość
Jak ktoś ma kasę to z reguły jest inteligenty albo... partyjniak.

Gość gość
Może być cwaniakiem oszustem. Wtedy nawet inteligencja nie znaczy nic.

Gość gość
Była mi dała na drugim spotkaniu, to była jazda. Przerobiliśmy sporo pozycji. Pamiętam jakby to było wczoraj.

Gość gość
No i czym sie chwalisz, ta dziewczyna sie nie szanuje a wogole to jeżeli dziewczyny sie nie szanują ,to potem nic dziwnego ze żaden facet nie chce jej uszanować i nie traktuje poważnie.

Gość gość
No i czym sie chwalisz, ta dziewczyna sie nie szanuje a wogole jezeli dziewczyna sie nie szanuje, to nikt jej nie uszanuje i nie będzie traktował poważnie.

Gość gość
Jak kobieta jest ladna to ma powodzenie jak jest ladna i mila ma powodzenie i ludzie ja lubia jak jest ladna mila i inteligentna to ma powodzenie jest lubiana i sama odezwie sie jesli spotka porzadnego mezczyzne ktorych to chce. Takie kobiety same to moga byc gdy sa podrywane przez muzulmanow bo kazda inteligentna kobieta wie by sie od nich trzymac z daleka.

Gość gość
taka najlepsz a na zone

Gość gość
kobiety leca na debili a potem gadaja ze niby kazdy taki jest. gość wczoraj Jak lecisz na kretynow to twojproblem i twoja wina

Gość gość
sssssssssssssssssssssss

Gość gość
ale przeciez kobiety same chca byc singielkami takie samodzielne mondre i bez faceta seks dla zabawy a potem takie akcje

Gość gość
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość gość
kobiety przestancie bujac w oblokachh

Gość gość
fajnie jest jak z facetem mozna porozmawiac, pozartowac i koniecznie musi byc chemia. a pozniej w lozku musi wszystko grac