Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma żone a wymaga ode mnie żebym nie miała nikogo

Polecane posty

Gość gość

Tak wygląda sytuacja.. Jemu wolno, a jak sie go zapytałam czy gdybym kogoś miała to chcialby sie dalej spotykacto powiedział, ze może jako znajomi, a czy seks to by musial przemyslec :O No to niby dlaczego skoro sie spotykamy niby bez sobowiazan?

Gość gość
Widać chłopak ceni uczciwość i nie lubi być zdradzanym.

Gość gość
czy on mieszka na Klonowej 5b/12 bo google street mi cos kiepsko wyswietla/ tam jest pizzeria, zaklad wulkanizacyjny i przedszkole obok?? x powiedz zeby sie rozwiodl i czekaj na reakcje :) cos za cos...

Gość gość
14:58- nie, nie mieszka tam. Ale ja nawet nie oczekuje żeby sie rozwiódł, zdziwilo mnie to bo jak bez zobowiazan to bez zobowiazan. Sam ma zone i mi to musi pasować, ale ja to juz nie moge nikogo miec . Widzicie tu jakas sprawiedliwosc? Nie chcial uczuc to dlaczego powiedzial, ze nie wie czy by mu to pasowało? taki zaborczy jest? A teraz po tym moim pytaniu sie nie odzywa no i swietnie :( Zalezy mi na nim.. Ale on sie z zona nie rozwiedzie, nie wiem co by sie musialo stac zeby tak bylo, a ja nie mam zamiaru rozbijac ich zwiazku na sile i jej donosic, choc mam niezbite dowody np w postaci smsów, ale nie zrobie tego bo to nie w moim stylu

Gość gość
14:57- ale o jakiej tu zdradzie mowa skoro to nie jest zwiazek bo on ma zone, tylko zwykly romans... To jak moge go niby zdradzac

Gość gość
Skoro to bez zobowiązań, to po cholerę się go pytasz?

Gość gość
Bo bylam ciekawa co mi odpowie, czy jest chociaz troche zazdrosny itd. Ale niepotrzebnie go pytalam,to byla glupota przyznaje... Zrobilam to w przyplywie emocji

Gość gość
A co w tym takiego dziwnego? Który facet chciałby pierzyć się z laską która godzinę wcześniej mogła ciągnąć druta innemu? Chyba tylko krypto geje się tym jarają, normalny facet woli kobietę nieużywaną.

Gość gość
Pomiocie ku/rewski nie świruj

Gość gość
15:52- no ale jak bez zobowiazan to nie bardzo rozumiem dlaczego

Gość gość
bo jest glupim egoista i znalazl glupia masochistke do pary :D on ma 2 (zone i kochanke), ty masz 0,5 (pol zonatego faceta) kto wychodzi na tym gorzej?

Gość gość
ale jak bez zobowiazan to nie bardzo rozumiem dlaczego x Czego nie rozumiesz? Już ci to wytłumaczyłem, żaden normalny facet nie chce laski która chwilę przedtem mogła robić loda z połykiem, bo to obrzydliwe korzystać z kobiety po innym. Tobie to jak widać nie przeszkadza, bo lubisz facetów którzy mają inne kobiety w tym samym czasie.

Gość gość
ty masz 0,5 (pol zonatego faceta) x Ona nie ma nawet połowy, wystarczy że się postawi, że przestanie być uległą i cały romans pójdzie się jebać :P

Gość gość
16:12- super :) dzieki za wyjasnienie...Pewnie, ze nie lubie dzielic sie z jego zona, ale wg niego ja to musze toleowac, a on juz nie

Gość gość
Bo jesteś głupia że to tolerujesz, ale sama się na to zdecydowałaś, trzeba było nie wchodzić w romans z żonatym.

Gość gość
W kazdym razie zjebana sytuacja, no nie? Ja to w ogole mam pecha do facetow ( choc zonatego mialam jednego) ale ogolnie mam jakiegos piperzonego pecha...

Gość gość
ty nie masz mózguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .

Gość gość
Też się spotykam z facetem na seks bez zobowiązań, ale oboje jesteśmy uczciwi wobec siebie i kochamy się tylko że sobą :) ani ja ani on pewnie nie zaakceptował by gdybym kogoś miała poza nim

Gość gość
gość dziś Też się spotykam z facetem na seks bez zobowiązań, ale oboje jesteśmy uczciwi wobec siebie i kochamy się tylko że sobą usmiech.gif ani ja ani on pewnie nie zaakceptował by gdybym kogoś miała poza nim Zgłoś x x jakbyscie sie kochali to bylibyscie razem/ tak to tylko sie p*******icie. prosze nie stawiac znaku rownosci miedzy r;znieciem a kochaniem sie :) x stawiaj mu ultimatum idiotko - albo ty albo zona i zobaczysz co sie stanie :D bedziesz miec cwela z glowy :)

Gość gość
tu nie chodzi o rozwody stawianie warunków itp.ale o przyjemność:)

Gość gość
ale ogolnie mam jakiegos piperzonego pecha... x Ty nie masz pecha, ty po prostu sobie sama takich facetów wybierasz i sama w pełni świadomie brniesz w relacje z facetami z którymi nie ma prawa się udać.

Gość gość
Też się spotykam z facetem na seks bez zobowiązań, ale oboje jesteśmy uczciwi wobec siebie i kochamy się tylko że sobą x Taaaa, bo tak ci powiedział :P Gdybyście tylko i wyłącznie uprawiali seks ze sobą, to nie nazywałabyś tego układem bez zobowiązań, bo wierność jest zobowiązaniem.

Gość gość
Właśnie, wierność jest zobowiązaniem. Wiec dlaczego wymaga ode mnie tego ktoś kto nie chce niby zobowiazan?

Gość gość
Gość wyżej już to tłumaczył i ma rację, ja też nie chciałbym kobiety która w tym samym czasie ma innego.

Gość gość
Haha nie w twoim stylu pisac do zony ale juz w twoim stylu pieprzyc sie z jej mezem? O jakim stylu mowisz szmatko?

Gość gość
tu jest ERO! a nie moralizatorski portal:)

Gość gość
gość dziś Gość wyżej już to tłumaczył i ma rację, ja też nie chciałbym kobiety która w tym samym czasie ma innego. x tez nie chcialabym faceta ktory 2 dni temu kisil ogora w innej pissdzie i lizal czyjes krocze/ dla mnie najlepsi sa panowie z malutkim przebiegiem, bo jakby mial za soba 30 przebzykanych panienek to czulabym sie jakbym spala z polowa miasta. wszelkie bakterie przejete doustnie od tych kobiet.. ich zarazki na jego chuyu. ble niehigieniczne i w ogole x x niech zyje eugenika