Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma żone a wymaga .ode mnie żebym nie miała nikogo

Polecane posty

Gość gość
to normalne ze facet nie chce sie dzielic z innymi swoja kochanka.Ale czy ty chcesz sie nim dzielic?nad tym sie zastanow.

Gość gość
15:47 tak sie pocieszaj :-) ciekawe tylko czemu w weekend siedzisz na kafe zamiast byc z nim? Czyzby byl ze swoja "franca"? Sprobuj do niego teraz zadzwonic, ciekawe czy odbierze :-D

Gość gość
Tak tak wie ,ze franca i z nią siedzi bo lepsza od takiej co się puszcza . On wie że ty się puszczasz i nie będzie cię szanował ani traktował poważnie pomiocie .

Gość gość
Ja nie też nie chcę, ale muszę tolerować jego żonę, natomiast on juz nie bardzo, czyli sma nie jest wierny, a wymaga tego od innych

Gość gość
najgłupsza wypowiedź to że "on dba o żone" :)

Gość gość
Ty tolerowac jego zone? :-) widze,ze mimo tego gowna w jakim siedzisz poczucie humoru nie opuszcza ciebie :-) fajnie :-) przyda ci sie duzo humoru w czasie gdy mu sie znudzisz i kopnie cie w doope.

Gość gość
On sie z nia nie rozwiedzie mimo, ze jest brzydka franca, a wiecie dlaczego? Z prostego powodu. Bo ona by go oskubala z polowy majatku, niestety ale taka jest prawda.A ze franca to wiem, ze kilku zrodel niestety. Wcale jej jakos nie nienawidzę, ale takie opinie o niej slyszalam, ze w pracy jest nie do zniesienia to ciekawe jaka jest w domu dla niego

Gość gość
15:54- no zona akurat mnie nie moze "tolerować" z prostego powodu- bo o mnie nie wie ( chyba bo cos tam kiedys podejrzewala). Ale ja podejrzewam ,ze jakby sie dowiedziała i tak by go nie rzucila. Bo on duuuuzo wiecej zarabia od niej, wiec bedzie sie go trzymac jak rzep

Gość gość
Moim zdaniem on dba o siebie, zeby nie załapać syfa na swojego fiuta, a tym samym zeby nie zarazic żony bo sie wyda, To dlatego, boi sie syfa, jak zona sie dowie,ze ją zdradził to moze go zostawic, On sie boi ,ze zdrada sie wyda, rozumiesz autorko?

Gość gość
Dla niego jest wspaniałą żoną ale ten niedojrzały emocjonalnie narcyz pozwolił sie poderwac jakiejś suce .

Gość gość
Suko jak mu cieczka minie to ty będziesz głośno wyć .

Gość gość
gość dziś On sie z nia nie rozwiedzie mimo, ze jest brzydka franca, a wiecie dlaczego? Z prostego powodu. Bo ona by go oskubala z polowy majatku, niestety ale taka jest prawda.A ze franca to wiem, ze kilku zrodel niestety. xxx to nie kwestia że "ona go oskubie" tylko problem w tym że tam nic nie jego i jak się rozejdą to on weźmie tylko reklamówkę swoich gaci!

Gość gość
Dobra spadam bo same dzieci sie tu wypowiadaja :O

Gość gość
kobiety kochają mieć żony france bo dziwek nie chcą za żony .

Gość gość
16:03- wlasnie, ze prawie wszystko jest jego bo to prawdopodobnie za jego kase wybudowali dom itd, ona dzieki niemu dostala prace na wyzszym stanowisku.. Ale by go oskubala ,wiec nigdy pewnie od niej nie odejdzie

Gość gość
Dzieci w przeciwieństwie do ciebie mają rozumek :P

Gość gość
On nawet jakny sie rozwiodł to z kochankami sie nie żenią, a wiesz czemu> ? Bo taka chocby nie wiem jaka ladna, fajna i dobra była to i tak dla niego jest niemoralna bo sypiala z żonatym. I u takiego faceta jesteś skreślona jako przyszła żona. Rozumiesz to??

Gość gość
prawdopodobnie za jego kase x Ty jesteś tak głupia, czy może ten temat miał być prowokacją? Widziałaś kiedyś bogatego faceta który dobrowolnie związałby się biedną, brzydką francą, mogąc mieć co tydzień takie naiwne dupy jak ty? Facet ewidentnie kocha swoją żonę, albo jest na jej utrzymaniu, innej opcji nie ma... w jednym i drugim przypadku robisz za materac i na więcej liczyć nie możesz, a za jakiś czas zastąpi cię inna, nowa zabaweczka.

Gość gość
I to wszystko wiesz stad,ze "on ci tak powiedzial" :-) jeja,jakie te zony sa wredne i niedobre,te biedne misie tak sie musza z nimi meczyc :-) maly biedny mis z mokrym noskiem:-) ale jak sie zabezpieczyc od syfa maly mis wie :-)

Gość gość
to jakis dziad ktorego nie stac na normalna kochanke.pewnie mu fajki kupujesz i do maselka sie dokladasz bo mu braklo,a zonka liste zakupow zrobila,hehe glupia jestes,zenada

Gość gość
16:10- usmialam sie, w sumie poprawilas mi humor, dzieki :)

Gość gość
16:09- tak, strasznie ja kocha i zdradza od 2 lat, super..

Gość gość
może i żony nie kocha - ale ciebie jeszcze bardziej nie kocha! bo jest z nią a nie a tobą - jasne?

Gość gość
Oj tam, jest z nia bo maja wspolny dom, majatek , dzieci itd... To malo?

Gość gość
A oprócz ciebie bzyka jeszcze kilka innych dziwek i teraz sie nie odzywa bo poszedł do nich a ty wyj buuuu

Gość gość
przecież z autorką też mógł mieć domek, dziecko, majątek - ale nie chciał i nie chce!

Gość gość
16:27 dodaj do tego jeszcze zona go nie rozumie i wcale ze soba nie spia :-)

Gość gość
16:32- no ale ja z nim nie mam żadnej wspolności majatkowej, a ona owszem i to jej duza przewaga

Gość gość
Ale przyjdzie jak zrobi swoje żebyś mu pałkę po tamtych wylizała debilko .

Gość gość
Sama jestes debilka, ale nie bede sie z Toba klocic bo w sumie debile maja przewage liczebna, wiec jestem bez szans ;) Nie znasz sytuacji, dokladnie, a komentujesz, moze wrozka jestes?