Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrynka

Jaki podkład do twarzy?

Polecane posty

Gość Gabrynka

Drogie Panie powiedzcie mi jaki podkład bedzie dobry do cery bardzo jasnej?Mam straszny problem z doborem bo nawet przy jasnych odcieniach wyglądam jakbym maskę założyła :( Słyszałam,że maybelline t ma dobre podkłady jednak czy są one warte swojej ceny? Nie chciałabym po raz kolejny wyrzucać $$$ w błoto :/

Gość gość
Jaśniutkie ma np Urban Decay, Shiseido, Becca... Plus polecam azjatyckie kremy BB, w niektórych sklepach są dostępne próbki, plus porównania i opisy, warto więc poczytać i kupić do testów. I od razu prostuję: azjatyckie kremy BB potrafią być całkiem kryjące, nijak się nie mają do tych żałosnych podróbek co to u nas np. garnier wciska. Warto też szukać podkładów znanych marek ale w wersji na rynek azjatycki: tam będą mieć nawet do 5-6 odcieni w dół więcej niż u nas. No i oczywiście podkłady mineralne, które sobie można skomponować do granic ideału albo kupić gotowe, np Meow odcień Abyssinian.

Gość gość
Armani Maestro jest swietny. Numer 5 do jasnej cery, do bardzo jasnej chyba 3 jest idealny. YSL tez ma dobre podklady, ale generalnie trzeba wyprobowac bo to bardzo indywidualna sprawa.