Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo smutnapani1

Jak sobie radzicie kobiety z tym?

Polecane posty

Gość Bardzo smutnapani1

Ze faceci wola seks oralny? Zastanawiam sie, czemu nie zostana gejami? Po c o im kobiety skoro wola oral? Nie rozumiem. Przykre to strasznie ze pochwa jest po to, by dawac potomstwo. Nie czuje sie juz wogole kobieta. To przykre. Ciagle placze. Ludzie z tego forum mogliby byc lagodniejsi w tym co mowia. Wolalabym nie wiedziec tego co tu przeczytalam :(

Gość gość_7
Zgadzam się z Tobą zupełnie. Bardzo dziwi mnie, jako faceta też, co właściwie widzimy w tym przyjemnego. Spróbowałem to, a jakże ale nie przynosi mi to takiej satysfakcji jak seks w pochwie kobiety. Odczucie jest zupełnie inne. Ja porównuje to (sorki) do trzymania członka w rurce, żadnych miłych odczuć, po prostu brak warg Kobiecych, które dają tyle satysfakcji w czasie seksu, taka odlotowa 'współpraca'. Chodzi chyba o tą 'ciasnotę', ale skoro facet nie ma co włożyć lub szybko wymięka.....

Gość gość
Często się kochamy w pozycji 69 tylko higiena i dobra dieta wtedy smak spermy jest wspaniała.

Gość gość
Nie muszę sobie radzić, bo mój chłopak nie przepada akurat za oralem, choć moją cipkę uwielbia lizać i może to robić godzinami :)

Gość gość
ja też lubię lizać cipkę a nie lubię kiedy ona mi liże k****a (chyba dlatego, że potem chcę całować JEJ usta a nie jej usta ze smakiem mojego kutafona)

Gość gość
Znowu wróciłaś mendo. A zarzekałaś się że już nie będziesz nas męczyć.

Gość gość
Tzn nie czujesz warg kobiecych ze jest gorzej czy lepiej?! A ty uwielbiasz cipke ale po co?

Gość gość
Chuj ci do tego czy wrocilamczy nie, ty i tak nie masz nic ciekawego w spodniach wiec spierdalaj.

Gość gość
Poprostu wytlumaczcie, fdazego nie wiazecie sie z facetami? Po jakiego wam kobieta? Cipki was nie interesuja wiec won. Do rodzenia? Maskara

Gość gość
Mendo jutro szkoła więc jest szansa że na tydzień odpuścisz bo mama przy lekcjach będzie pilnować.

Gość gość
Sam jestes menda. Po co sie wogole wypowiadasz debilu wyzej? Ja chetnie porozmawiam z dziewczyna.

Gość gość
cześć, Moim zdaniem sex analny jest słaby, praktykuje tylko w extremalnych warunkach, Lubie sobie polizać cipkę partnerki, ale zbliżenie bez sexu, bez potu, bez mocnego ściśnięcia partnerki i patrzenia jej w oczy kiedy w nią wchodze? Nie wyobrażam sobie. A loda? Raz w miesiącu dla urozmaicenia, zdecydowanie wystarczy. Dodam taką anegdotę, że faceci którzy wolą oral to często sprinterzy niezadowalający kobiety, bierze sie to z ich frustracji :) Pozdrawiam on24

Gość gość
Dla mnie tez jest to chore. Chcesz anala, znajdz sobie faceta bo dla mnie jest to jednoznaczne ze skłonnościami homoseksualnymi.

Gość gość
Hej do panow wyzej. Glownie chodzi o preferencje seksu oralnego. Juz sama nie wiem, moze poprostu wam przeyjemniej wkladac wyzej? Przykre ale jakos sobie musze z tym poradzic, tylko jak? Nic co zwiazane z semsem mnie juz nie cieszy. Wolalabym zeby faceci juz woleli anala niz orala od cipki

Gość gość
Gosc 22:17 przysiegnij ze jestes facetem. To mile co napisales.

Gość gość
Oczywiście, że jestem facetem i mówię co czuje. Na potwierdzenie dodam, że oralnie partnerka jest w stanie zaspokoić mnie tylko za pierwszym razem, a wiadomo, że sex to nie 10 minutowy pierwszy raz. Tylko drugi, a gdy są chęci i trzeci. Kobieta oralnie jest w stanie zaspokoić mnie tylko za pierwszym razem, za drugim nie ma szans.... Najłatwiej mi dojść kiedy kochając się z kobietą patrze jej w oczy... Może już starczy, niepotrzebnie rozpalam mój i tak już ognisty temperament. Pozdrawiam on24

Gość gość
Dziwny masz problem. Znajdź takiego, który nie lubi takiego seksu i już. Nie każdy lubi to samo. Mnie akurat bardzo kręci seks oralny i mam odwrotnie niż Ty - byłoby mi przykro, gdyby facet tego nie chciał albo chciał tylko raz na miesiąc ja to już prędzej tego anala się obawiam :P

Gość gość
15,18: jak w przyszłości zwieracze przestana Tobie służyć właściwie, to wtedy pogadamy :)