Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko to udreka. Lepiej nie zachodzcie w ciaze.

Polecane posty

Gość gość

Najpierw porod i rozwalona c**a. Potem kolki, zabki, odparzenia, alergie, kupy, nieprzespane noce. A potem pyskowanie. I do tego kosztuje toto miliony monet.

Gość gość
A ktoś kogoś zmusza do rodzenia.? Sama mam ponad 40 lat i ..lepiej żebyście nie rodziły. Niedojrzałe, egoistyczne, umeczone.Logiczne jest, że potrzebne są pewne wyrzeczenia. Jeśli ktoś tego nie rozumie, niech nie zakłada rodziny. Tyle w temacie.

Gość gość
To juz jestes za stara na rodzenie wiec po co sie wypowiadasz ? I pewnie umeczona zyciem, zaniedbana pani w podeszlym wieku

Gość gość
Uuuuppppp

Gość gość
Piszcie lochy

Gość gość
Pewnie qrwa nie rodzcie, po chuj? Niech biala rasa wymrze! Niech wasze geny wymra! Chuj z wami...

Gość gość
Nikt nie kazal ci miec dziecka A urodzic mozna w kazdym wieku jesli sie jest swiadomym tego ile trzeba poswiecenia

Gość gość
Jak faceci nie chcą żeby biała rasa wymarła to niech staną się odpowiedzialni i nie zwalają całej opieki na kobietę

Gość gość
Nikt mi nie kazal ale mowie prawde jak jest a nie p********ie kotka za pomoca mlotka jak to niby cudownie

Gość gość
EEE, udreka , jak dla kogo. Dla mnie dzieci to ciekawa przygoda. Troche niedospania na poczatku i wszystko. I nikt mi nie pyskowal - jesli w domu nikt na nikogo nie wrzeszczy , to dlaczego one miałyby pyskowac? :)

Gość gość
Jak dla kogoś życie jest udręką, to i dziecko też. Są takie charaktery.

Gość gość
Tak sobie tlumaczcie. Zycie jest piękne, gdy sie jest wolnym. A nie uciemiezona mamuśka z rozwalonym cielskiem.

Gość gość
Co kto lubi. Jasne, mozna nie miec męża, faceta, dzieci, bo miłość to strata czasu i zniewolenie - ale jakie przyjemne!

Biala rasa wymiera, bo kobiety sa puszczalskie i nie trzymaja dziewictwa do slubu! A kto bumy chcial z nie dziewica rodzibe zaklada...

Gość gość
Mozna miec faceta i zajebisty związek bez dzieci. A co mnie to ze biala rasa wymiera ? Nie jestem zwierzakiem zeby rypac sie i rozmnazac. Jak umre to mnie nie bedzie i finito.

Gość gość
Moje dziecko jest najlepszym co mnie spotkało, więc możesz sobie wsadzić takie p*****lamento :)

Gość gość
Nie jestem zwierzakiem zeby rypac sie i rozmnazac. xx argument akurat do d.. bo ludzie rypia sie i rozmnazaja tak, jak wszytko co zyje, inaczej ludzkosc by wyginęla. I z kim bys na kafe pisala?

Gość gość
No i ? Gowno kogo obchodzi twoj srajaco rzygajacy dzieciak ? Sama zostalas rozryta maciora bez zycia, wiec doradzasz to samo innym zeby nie mieli lepiej :D

Gość gość
Taa... wg kafeterian dziecko to udręka malzenstwo to udręka studia to udręka praca to udręka szkoła to udręka rodzina to udręka zycie to udręka tylko dopisujcie, z łaski swojej, "WG MNIE", bo co możecie wiedzic o innych?

Gość gość
Nie wg mnie tylko tak jest. Mozecie sobie p******i. Kotka za pomoca mlotka. Sram na wasze bekarty.

Gość gość
jak ktos jest do d**y , to i wlasne dzicko bedzie udreka, no bo po kims geny ma. Mnie sie dobrze zyje , wiec i dziecko mam fajne

Gość gość
I myslisz ze ktos ci uwoerzy ? Wszystkie macie fajne, a jak przyjdzie co do czego to rozwydrzone bachory dra mordy w sklepach i wszedzie i jak dorosna beda mieli was za gooowno obesrane.

Gość gość
Hahah cisnij tym rozprutym mamuskom madkom polkom

Gość gość
Haahahaha