Diana_na_wózku 3 Napisano Wrzesień 20, 2016 Hej. Na czacie na interii poznałam pewnego faceta. Nie była to super bliska znajomość, taka raczej kumpelska. Szybko przeszliśmy na fb ( nie mam podanego nazwiska ani miejscowości) Kiedy zaczął mnie podrywać na spokojnie tłumaczyłam mu, że nic z tego nie będzie, ale nie zrozumiał, po dwóch dniach tłumaczenia, które do niego nie docierało po prostu go zablokowałam. Teraz dalej pisze do mnie na czacie z rożnych nicków, jeszcze wczoraj prosił mnie o to bym z nim była, a ja twardo odpowiadałam, że nic dla mnie nie znaczy (pewnie wyszłam na jędze) Dzisiaj już zaczął mi gadać, że się puszczam, że robię to nie wiadomo z kim... a prawda jest taka, że jeszcze się z nikim nie całowałam a c dopiero... Boję się go i nie wiem co robić Miałam też kiedyś prześladowcę na fikcyjnych kontach na nk, wmawiał mi podobne rzeczy i pomimo 10 lat spędzonych tam musiałam zrezygnować z tego miejsca... Czym ja ich przyciągam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach