Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pijcie w pracy gorące kubki?jak sa te chłodniejsze dni i jeszcze nie grzeha

Polecane posty

Gość gość
ogolne pojecie - mialo byc

Gość gość
Chyba masz coś nie tak z głową, skoro każesz sobie wypisać konkretne przyprawy. Przypraw się używa w zależności od potrawy, a nie te same przyprawy do każdego dania. Chucku Norrisie, który wie co się dzieje w każdym barze:)

Gość gość
coś nie tak to ty masz z głową. mówie o tym twoim cudownym przepisie na zupe - za talerz 4 zł. co do vegety sie nie uzywa, a jedynie przyprawy. co jakich to przypraw bys dodala albo dodajesz czarodziejko?

Gość gość
dziwie sie ze u was nie ma mikrofali ,ja pracuje teraz w 4 miejscu,pierwsza praca to był sklep spozywczy i na zapleczu czajnik mikrofala,a zeby juz w biurowej kuchni mikrofali nie dali to szok.

Gość gość
to nie jest zadna wiedza tajemna. myslisz ze w barze sie przejmuja zeby gotowac zdrowo? ida po taniosci i na latwizne. kim trzeba byc zeby sie ludzic, ze jak sobie kupie zupe za 4zł w barze, to ona będzie dobra i gotowana z samych dobrych skladnikow, bez kostek. na serio kobieto, szkoda mi ciebie.

Gość gość
ide sobie ugotowac pierogi. ZDROWE :D

Gość gość
Lubczyk, ziele angielskie, laurowy listek i przypalona cebula wystarczy by rosół (czy inna baza do zupy) byl ok :P do tego seler,pietr****,marchew. bo widze ze 2 dzien sie wyklocacie. To naprawde nie jest majatek jak sie gotuje w 10l garze. Na stolowkach obiad i drugie to koszt 7,5 i jakos w żywieniu zbiorowym dzieci nie cierpią na niedobory. I pracownicy sami te obiady tez jedza. Cudow tam nie ma, ale wiele osob kupuje najzwyklejsze marchewki i dramatu nie robi. X A co do tematu. Wlasnie jestem chora,siedze w domu i zrem chinska zupke :D mieszkam na zadupiu a nie mam nic dobrego co mnie rozgrzeje i na co mam ochote. I uj komuś do tego ze to bezwartosciowe. Moje zdrowie.

Gość gość
A mi jest ciebie szkoda, bo zakładasz że jesteś wszechwiedząca i twoje prawdy objawione dotyczą każdego baru. To że ty nie potrafisz gotować bez kostek czy Vegety, i według ciebie zdrowe jedzenie musi być drogie to nie znaczy, że nikt inny nie potrafi.

Gość gość
I czosnek, pyszny czosnek jeszcze :D

Gość gość
Ja ostatnio do pracy zamawiałam bardzo dobre jedzenie w sushiwesola.pl :) Smacznie i zdrowo w Warszawie.

Gość gość
JAK TU WSZYSCY ZDROWO SIE ODZYWIAJA :D