Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sejmie przeszedl projekt o glosowaniu nad calkowitym zakazem aborcji a wy nic?

Polecane posty

Gość gość

Tylko w gownolotnych sprawach typu-"moja tesciowa" sie potraficie mądrowac, a ważne sprawy sa za duze na wasze rozumki kafeterianki - marsjanki:D

Gość gość
w protescie mowią, że kobiety powinny sie wstrzymać od seksu:D juz ja widze jak to wam sie uda...

Gość gość
Nie uda się, bo każdy facet chce seksu a jak nie dasz to pójdzie gdzie indziej tego szukać. Proste, jak kobieta chce być w związku, jest zakochana to zawsze ulegnie.

Gość gość
Średniowiecze :o

Gość gość
Jak sie zaczna rodzic zdeformowane dzieci, to i tak facet odejdzie, wiec co za roznica czy wczesniej czy pozniej

Gość gość
Ktoś na tych oszłomów głosował, ktoś się dał omamić 500+ i olał wolność, tak więc mamy co mamy. Można się było tego spodziewać.

Gość gość
Korea Północna pod dowództwem KIn Dzon Kaczora

Gość gość
przecież to już szkoda słów na tą głupotę szerzoną w sejmie przez wyznawców antyaborcji. Bogate kobiety będą uciekały za granicę i tam dokonywały aborcji. Nikt mi nie zabroni usunięcia zarodka, który nie ma mózgu, rąk i nóg w imię jego durnej wiary. poza tym jedno dziecko już mam, drugie w drodze, a trzeciego mieć nie chce. Niech sobie w d..pę wsadzą 500+. Szacunek dla kobiet pis ma żaden. zagłosuje szybciej na kononowicza niż na PiS.

Gość gość
Słuchajcie, nie ma się co martwić - tyle osób w tym celebryci, aktorzy oraz zwykli obywatele zrobiło sobie czarne selfie, że na pewno to coś pomoże

Gość gość
zakaz aborcji i teraz dzieci cięzko chore, zdeformowane i te spłodzone w wyniku gwałtu u dziewczynki np. 13 letniej :O kurwa jebana mać!!!~!!

Gość gość
" poza tym jedno dziecko już mam, drugie w drodze, a trzeciego mieć nie chce." x Kochana, ale masz pewnie siostrę, szwagierkę, bratanicę, koleżankę w pracy lub sąsiadkę każdej z nas obierze się prawo do badań prenatalnych do posiadania (in vitro) lub nieposiadania (aborcja) dziecka. To może Ciebie nie dotyczyć, ale może dotyczyć kogoś Ci bliskiego

Gość gość
Co za chory katolicki kraj...

Gość gość
do gościa z 13.27: wiem i rozumiem to, po prostu brak mi słów na tą głupotę. Wczoraj u morozowskiego w TVN była jakaś tępa baba, która powiedziała ze najlepszą antykoncepcją dla młodzieży jest... wstrzemięźliwość seksualna i dążenie do wiernego małżeństwa. Wiec z takiego pokroju ludźmi nie da się porozmawiać. Za 3 lata zagłosuje na nowoczesną i będe marzyła o tym, żeby ta partia zliberalizowala prawo aborcyjne. Poczekajmy z ciążami 3 lata i juz. Po prostu teraz nie zachodzmy w ciążę. To jedyne rozwiązanie. a jeśli ktoś padnie ofiarą gwałtu niech urodzi dziecko i odda je panu terlikowskiemu.

Gość gość
Dla mnie to jest niepojęte!!! Kobiety! przede wszystkim zabraniają nawet badań prenatalnych!??! To sadyzm! To średniowiecze! Gdzie jest demokracja?! Co Wyście zrobili!??!?! Kto głosował kretynki! ?!? O aborcji nawet nie mowie, oni chcą szerzyć pedofilię, patologie..otwórzcie oczy! Nie za to ginęli nasi przodkowie!!!!

Gość gość
PIS to są lizodoopcy Rydzyka, zatem można się spodziewać jeszcze dalej idących debilnych pomysłów. Ileś mln juz chyba przekazali na Rydzyka i chcą jeszcze mu przekazać. Ustawa antyaborcyjna to pod jego dyktando. Zaraz pewnie będą sprawdzać obecność na sumie, i karać za nieuczestniczenie :O Wiecie, że "dzięki" 500+ już podnieśli o 100% ubezpieczenie OC. Ludzie teraz płacą po przeszło 400-500zł za to samo! muszą nazbierać na kolejne rozdawnictwo, bo kasa już się skończyła. Dostaje się szarym obywatelom po doopie. Kolejne ustawy są przygotowywane. To takie ustawy, że będziemy leżeć i kwiczeć z bólu. Coraz więcej moich znajomych się zastawia czy nie uciekać z Polski, bo to co się dzieje przypomina komunę :O

Gość gość
Tak byłoby najlepiej - nie zachodzić w ciążę i tyle. I 500+ by nie pomogło na wzrost liczby urodzeń. To byłaby ich największa porażka....

Gość gość
Mam nadzieję, że co bardziej myślące osoby w kolejnych wyborach zagłosują przeciwko PiS.

Gość gość
zapomniałam dopisać, że Becia Kempa najczęściej udziela wywiadów w Radio Maryja :O To są takie oszołomy katolickie razem z Terlikowskim, że sobie sprawy nie zdajecie. Antek Smoleński to tylko preludium do poczynań Pis :O

Gość gość
Zaraz zobaczycie ze będzie fala gwałtów. Co dalej? Usłyszymy ze mamy nie prowokować. Zaraz będzie fala pedofilii. Usłyszymy ze seks z 12latka jest normalny wg Biblii. Przy takim radykalizmie śmiesznie jest krytykować islamistow. Jestem przerażona, mój kraj chce mnie i moich bliskich zniszczyć.

Gość gość
Przeraża mnie to, że 400 tys osób podpisało projekt zakazujący całkowicie aborcji. Czy naprawdę jest tylu oszołomów w naszym kraju?

Gość gość
PiS się obudzi jak się okaże, ze przyrost naturalny w naszym kraju zacznie drastycznie spadać. Kobiety (mam na myśli normalne z normalnych rodzin nie patologie) przestaną rodzić dzieci. Ja np. nie zdecyduje się na drugie dziecko jeśli to przejdzie bo jeśli miałabym urodzić dziecko bez mózgu i patrzeć na jego cierpienie to dziękuję postoje. Jeśli odnoszenie ciąży miałoby wiązać się z ryzykiem mojej śmierci to też dziękuję, ale nie zaryzykuje zrobienia z dziecka, które juz mam polsieroty. Choćbym miała jeździć za granicę zakładać spiralę to będę to robić dopóki będę plodna. Amen

Gość gość
Jestem przerażona tą ustawą. Najwięcej do powiedzenia mają stare panny i kawalerowie. Czy oni poszaleli? My mamy pieniądze i wiem gdzie jechać w razie czego, ale dla wielu kobiet ta ustawa będzie tragedią.

Gość gość
Teraz żadna się nie przyzna, że dała się omamić 500+

Gość gość
13:40 Wierzysz w to? Bo ja nie. Te wyniki to sciema!!!

Gość gość
"Słuchajcie, nie ma się co martwić - tyle osób w tym celebryci, aktorzy oraz zwykli obywatele zrobiło sobie czarne selfie, że na pewno to coś pomoże" :D:D:D

Gość gość
Nadal trudno mi uwierzyć ze to dzieje sie naprawde

Gość gość
500+ to tragedia. Banda oszustów, chcących zrobić z kobiet krowy rozplodowe. Zgwałcił Cię ktoś ? to super, dostaniesz 500 zł. umrzesz przy porodzie ? trudno, ale jeśli dziecko przeżyje to będzie sierotą ale dostanie 500 zł.

Gość gość
Sorry ja glosowalam na PO. Żadne 500 + by mnie nie przekonało do PiS bo jestem myslaca osoba.

Gość gość
13:40 wyjeździe za granice sie skrobać i nie wracajcie, krzyż wam na droge, nikt za wami płakał nie bedzie

Gość gość
Nie głosowałam ani za PO, ani za PIS, za nikim. Po prostu nie ma na kogo głosować. PiS strzela sobie w kolano, tak mocno że się nie pozbierają.