Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kara1203

Czy tak się powinna zachowywać nauczycielka?

Polecane posty

witam od 1 września uczęszczam do Technikum Hotelarskiego i chciałam się was spytać czy takie zachowanie powinno występować u nauczycielki? A mianowicie wygląda ono tak uczy nas 2 przedmiotów zawodowych a dokładniej Organizacja Pracy w Hotelarstwie czyli Opwh a także uczy nas Techniki pracy w hotelarstwie czyli Tpwh I dzisiaj poczułam się potraktowana źle. Chodzi o to że pisałam sprawdzian z pojęć było ich 6 z czego napisałam 3 definicje i jako pierwsza oddałam pracę i nauczycielka sprawdza mi te kartkówkę i po chwili mówi ze 1+ ja to zaakceptowałam bo w końcu mogłam się lepiej wyuczyć a po chwili patrzy na moją kartkę skreśla ocenę i mówi ze jednak 2- ja się uśmiechnęłam po jakiś 5 minutach inna dziewczyna oddaje prace którą napisała lepiej i patrzy na nią i na moją i skreśla mi ocenę 2- i wymawia moje nazwisko z pogardą i podniesionym głosem że "ZIEKA 1-" ja takie się trochę podirytowałam, ale trudno i po chwili po raz 3 skreśla ocenę i pisze mi jednak 2- powiedziałam miłym głosem czy pani mogła by się zdecydować w końcu a nauczycielka odpowiada oczywiście podniesionym głosem "ZARAZ MOGĘ SIĘ ZDECYDOWAĆ ŻE POSTAWIE CI 1" ja się już nic nie odzywałam a po chwili mówi 2- ja takie "ja?" a ona "NIE JA!" teraz trochę inne sytuacji z dzisiejszej lekcji u niej nauczycielka czytała listę obecności i mówi nazwisko mojej koleżanki i ona zrobiła minę takie podirytowanie w stylu "ehhh nazwisko tej osoby" i ona nie usłyszała bo profesor powiedziała to pod nosem i krzyczy na nią że nie usłyszała i teraz mam takie pytanie czy mogę coś zrobić z takim zachowaniem nauczycielki do ucznia moja kartkówka wyglądała jak śmieć była tak pokreślona od tych ocen itp [Uzupełnij pytanie]

Gość gość
jedyne co mozesz to zaczac sie uczyc dziecinko. Ciesz sie ze masz 2-. pamietam ze u nas w technikum 50% to była 1. Także trzebabyło miec pojecie wiecej zeby zaliczyc

Gość gość
Mozesz wziasc ta kartke do dyrektora. Pokazac mu i powiedziec ze znasz litosc nauczycielki bo zamiast sie uczyc zajmowalas sie chlopcami i makijarzem a ona sie zlitowala. No i mozesz ja powiesic sobie nad lozkiem tez

Gość gość
nie powinna się tak zachowywać, ale to nauczycielka i nic jej nie zrobisz

Gość gość
makijaż pisze się przez ż

Gość gość
ucz sie i nie piertol smutow, bo i 1 i 2- oznacza, że jesteś tuman i nieuk. W obu przypadkach tak samo beznadziejny