Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak dużo widzicie na ulicach takich typowych metalowców?

Polecane posty

kasiaszatanistka, zamiast tyle bredzic, to pobaraszkowalabys sama na samego z jakims dlugowlosym metalem.

Gość browar namysłów 1321 rok
Mizantropia dalej udajesz że mnie nie widzisz co ja ci zrobiłem co?

Gość gość
Dupa nosorożca, to jest coś pięknego. A widzieliście jak one srają? Ciekawe czy w Afryce są metale i ilu statystycznie przypada na metr kwadratowy

Gość gość
U mnie ich nie ma bądź się ukrywają. :)

Nie znam żadnego hippisa, to już umarło wiele lat temu :D Nawet na naszym polskim Woodstocku wbrew nazwie nie ma hipisów. Chociaż zdażają się ludzie przebrani okolicznościowo w hipisowskim stylu, ale tak tylko ubrani/ubrane na festiwal :) I może jacyś starsi hipisi, którzy są ludźmi z epoki, a teraz mają 50-70 lat, widziałam kiedyś takiego woodstockowego dziadka :P

Hisol - a gdzie mieszkasz, w dużym czy małym mieście? :) Bo mnie ciężko jest uwieżyć że w dużych skupiskach ludzkich można w ogole nie spotykać metali, biorąc pod uwage łatwość, z jaką mi to przychodzi, ale może jestem po prostu wyczulona na takich ludzi i mam jakiś radar w głowie, który każe mi zwracać uwagę na kazdego metala :P

Gość browar namysłów
Mizantropia przestań wreszcie mnie ignorować przestań przestań przestań przestań proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę

Gość gość
Malutkie zadupie zwane Rybnikiem. ;) Najwięcej tam jest blokersów.xTeraz ciężko spotkać hipisa bo każdy jara trawe :D

Akurat w Rybniku kilka lat temu gralo nawet Guns`n`roses - niezbyt metalowy zespół ale widać jest to koncertowa lokalizacja, dziwne jakby grali w miejscu, w którym nie mieliby publiki, nawet biorąc pod uwage, że na takich zespół jeżdżą ludzie z całej Polski :P

Gość gość
Wiesz u nas to obojętnie jaki zespół by nie przyszedł grać to dobra okazja aby się napić i posłuchać. :) Może i są ale jacyś typowi goście od metaliki ale nie reprezentują tego swoim style i raczej wolą się nie wyróżniać. :D Ja lubię mocne brzmienie ale bez przesady. :)

Gość gość
Te koncerty w Rybniku to porażka, słaba frekwencja właśnie, ktoś chciał wypromować mega zadupie, ale to nie był dobry pomysł:-(

Co to są "goście od metaliki"? :D Jesli uważasz metallice za jakiś mocno metalowy zespół, to sie mylisz, to jest, nie licząc ich tworczości z lat 80, zespół grający wręcz popularnego rocka i powszechnie znany :) I metallica nie ma zbyt dużego poważania w środowisku dzisiejszych metalowców :P Zespołów metalowych są tysiące na całym świecie, co wy wszyscy macie z tym utożsamianiem metalu z Metallicą? :)

Tak, na pewno ludzie nie słuchajacy jakiegos zespołu płaciliby kilkaset złotych za bilet by "napić sie i posłuchać" :) To nie jest gminny darmowy koncert na dni miasta, tylko duży koncert znanego zespołu, który duzy kosztuje. :)

metallica to jest w ogole chvjowy zespol ile jest pieknych albumow ktore sa majsterzstykami a nikogo nie obchodza, bo kazdy woli sluchac jakichs starych dziadow co se zrobili zespol metallica, j3bcie sie na ryje chvje tepe.

Gość gość
Quagmire - Raz bym ci zajebał i już byś leciał na psiarnie strzelać z dupy... Ucisz się nierobie ;Dxgość dziś - Co ja poradzę że Rybnik to zadupie ;)xMizantropiaOdraza1994 - Goście od metaliki to bujają się w trakcie koncertów w parku. ;) Ubrani cali na czarno do tego glany i te ich spowolnione odzywki.xJa lubię AC/DC czy to jest rock bądź metalika bo nie wiem?

megadeth to tez jest chvjnia, jak gadalem z panami z testament to mowili ze dave moustaine to jest twat, i ma fanow w dvpie bo sie zrobil nadumany chvj, j***c megadeth i metallike.

hisol ty bys mnie z***bal a ja bym podkablowal twojemu szefowi ze zatrudnil tepego troglodyte i zeby cie wyj3bal i juz ladujesz na ulicy, bo tylko do tego sie urodziles, zeby lazic w miescie i chleb zbierac z chodnika, ty tepy poczwarze z przerostem ego, za duzo sobie wyobrazasz smierdzacy idioto.

Gość gość
Jasne, a ten koncert Gunsów, z których składu tylko Axl został i cześć repertuaru to dopiero porażka, trzy godziny spóźnienia. Oprócz tego grali tam jeszcze Bryan Adams, Rod Stewart,30 sec to Mars, Linkin Park, a ostatnio jakieś Hurts. W sumie nic nadzwyczajnego

Gość gość
Quagmire - Tutaj to byś z domu nie wyszedł a jedynie kanałami pizdusiu ;) Nie mów nawet o kablowaniu bo jak patrze na takie ścierwo to mi się rzygać chce...

Za to u mnie w Krakowie koncertów metalowych odbywa się średnio kilka w tygodniu - z bardziej znanych - jutro gra Steel Panther, 28 września Equilibrum i Heidevolk, 1 października Obscure Sphinx, 6 października Katatonia, 7 Października Behemoth i Batushka itp Widocznie mieszkam w artystycznym mieście, a inne nie mają takiej bogatej sceny muzyczno-subkulturowej :P

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 - Nie ma co kłamać ;) U nas grają głownie reggae i hip-hop a po za tym to chyba nic więcej.Sam czasem posłucham LP, AC/DC i paru innych ale przeważnie słucham rapu.

Gość gość
Pełno jest koncertów, każdy znajdzie coś dla siebie, wystarczy chcieć i mieć na bilet. Ja zawsze dopadnę to, czego chcę słuchać jak nie w Krakowie to w Katowicach, albo jeszcze dalej. Mam na myśli kluby. W Krakowie mi pasuje, bo tam mam z kim chodzić na koncerty. Ostatnio Kings od Leon, chociaż wolę metal, ale czasem mam potrzebę posłuchać czegoś lżejszego. Metale były też, to nie zdrada przecież. Ktoś mnie prosi, może by tak na Green Day, ale na nich szkoda mi kasy szczerze mówiąc :-)

Jak patrzysz skoro mnie nievwidzisz bo sie patrzysz w ekran pedale? To ja wygladam jak grecki bog adonis co wiele mowi o moim mozgu a ty jestes szczurem korporacyjnej nachiny, w tej pracy to ci mozg zanika ty chvju zj3bany zapraszam do mnie do anflii jak taki wygadany jestes to ci ta tepa morde zyletka poucinam zj3bie co za jebany odpad ludzki.

Gość gość
Quagmire - Nie pogrążaj się cieniasie. ;) Od kiedy buda chodzi do psa? Zapraszam do Rybnika na rynek jutro o 15:00. ;) xZapytasz tylko o ksywkę i już będziesz miał pełne gacie wracając do angli... Tam gdzie wszystkie cipki uciekły.

Typie tp ty masz problem o to ze nigdy nie musze isc do pracy i nigdy nie bede musial pracowac, bo jestem czlowiekiem a nie j3banym odpadem jak ty, i jeszcze mam do ciebie przyjezdzac cwelu? Pedal zaj3bany, pragne przypomniec ze to nie ja codzoennie mysze sie nadstawiac szefowi bo ja zwyczajnie nie mam szefa zakodujesz se to w koncu w tej tepej malej czasce z mozgiem rozmiaru mikrona cieciu?

Gość gość
Idź śmieciu się schowaj... Dla mnie jesteś j*****m frajerem bez honoru i zasad.xGdyby angole wiedzieli jakiego frajera goszczą pod dachem to sami by ci kose w płuco sprzedali.

Tak tak, czego by nie bylo to nie ja ide w tym tygodniu do pracy ani w przyszlym i w przyszlym... :) takze eiesz, haruj cieciu... na moja emeryturke heheh.