Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie widze sensu juz szukac meza

Polecane posty

Gość gość

albo zajeci i niezaintersowani albo wolni szukajacy ksiezniczek z bajek ... facetom na starosc wymagania rosna i zaczynaja czekac na bustwa z filmow i idealy ich wyobrazni

Gość gość
Facetom z wiekiem sperma mniej rozum dominuje, więc patrzą na kobiety bardziej krytycznie :). Nie przejmuj się. Jak jesteś coś warta i znajdzie się w okolicy samotny mężczyzna, szukający kobiety, to będzie chciał z tobą być. x Ja spędziłem dzisiejszą noc z piękną kobietą :), zdrowo po czterdziestce i mam ochotę na następne :). Po prostu dziewczyna jest tego warta :). Sam jestem dwa lata starszy od niej.

Gość gość
Ps. Gdybym dostał od ciebie wiadomość, ze słowem "bustwo", to prawie na pewno bym nie odpisał. Dojrzała, samotna analfabetka, nie jest dla nikogo atrakcyjna :(.

Gość gość
Ja jestem wolny i wcale nie szukam księżniczki, ani jakiejś niesamowitej piękności (choć dziewczyna musi się podobać), właściwie to już w ogóle nikogo nie szukam bo mi się nie chce zaczynać wszystkiego od początku,cała ta szopka z podchodami, zalotami, itd...

Gość gość
dziś hahaa moze i racja jak ma byc jakas zona/ maz ? predzej czy pozniej sie znajdzie :) ja obecnie tez sama, tez nie szukam moze kiedys poznam tego jedynego jeszcze mam nadzieje :)

Gość gość
Ja to najchętniej wszedłbym w związek z biegu, bez tego randkowania, ale niestety z kobietami bez tej szopki to się nie da, bo one wymagają najpierw zabiegania i całej tej otoczki.

Gość gość
Może zacznij od chłopaka. Mąż to wtedy gdy wiesz że chcesz z tym człowiekiem być na dobre i złe. Proste jak metr sznura.

Gość gość
A ja nigdy męża nie szukałam. Myślałam o tym tylko wtedy, gdy ktoś b.mocno mi się podobał, czyli b.rzadko. Teraz mam prawie 40 lat i też nie widzę siebie w roli żony. Może na starość (tę późniejszą) spotkam jakiegoś miłego pana, starszego kawalera,w celu przeżycia mocno spóźnionej miłości.

Gość gość
Trzebabylo sie nie puszczac za mlodu tylko szukac meza

Gość gość
dziś wiadomo ze najpierw trzeba sie poznac z |"kotem w worku" chcialbys zycie spedzic ? chyba nie co ?

Gość szczera jak cholera
Faceci nie chcą spędzić życia z kotem w worku tylko laską na widok której solidnie im staje. Dlatego kobieta powinna jak najszybciej się obnażyć, pokazać jakie ma piersi, cip/kę, po slady i ich penis oceni wtedy przydatność i jak wskaźnik idzie do góry, to wio, można wchodzić w związek.

Gość gość
dziś hahaha , ale sie usmialam :D