Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anitaperfumoholiczka

Recenzja rękawicy Kessa z Mydlarni u Franciszka

Polecane posty

Rękawica Kessa jest rękawicą za pomocą której z użyciem czarnego mydła bądź glinki mamy się pozbyć wszelkich zanieczyszeń skóry jak i obumarłego z jej powierzchni naskórka. Moja rękawica Kessa pochodziła z Mydlarni u Franciszka - pierwszy raz w życiu znalazłam się w posiadaniu tego rodzaju produktu w związku z czym chciałabym opisać moje doświadczenia z użyciem tego służącego do peelingu enzymatycznego cudeńka. Po pierwsze rękawica była bardzo dobrze zapakowana w folię gdy ją otrzymałam. Jest ona dwukolorowa – co nastręcza trochę problemów ( o czym później) jej powierzchnie z obu stron są chropowate a masaż tą rękawicą wykonuje się poprzez włożenie do środka ręki a następnie okrężnymi ******* w stronę serca- masowania powierzchni ciała na której wcześniej został nałożony produkt. Moje doświadczenia z tą rękawicą są ambiwalentne – pomimo jej wygładu który początkowo wskazywał na to że rękawica jest produktem wytworzonym z materiałów o wysokiej jakości , nie okazało się to prawdą . Już po pierwszym jej zmoczeniu letnią wodą aby wykonać masaż zaczeła ona barwić wodę ( odfarbiać się ) poczym przestała . W związku z tym że przestała myślałam że to odfarbianie było tylko jednorazowym incydentem. Niestety nie bo po jakimś czasie znów zaczeła ona barwić wodę na granatowy kolor – co w polączeniu z resztkami mydła które miała zmywać na dnie mojej wanny zostawiała trudny do usunięcia ciemno- niebieski mydlany osad. Również pod czas moczenia – farba ciemno-granatowa wybarwiła – czerwoną część rękawicy pozostawiając na niej nie estetyczne granatowe smugi. Nie jestem w stanie zrozumieć jak można było nie sprawdzić czy ta rękawica się nie odbarwia wiedząc że przedmiot ten będzie nieustanny poddawany ekspozycji na wodę. Nie wiem może otrzymałam wadliwą partię albo – to nie dopatrzenie ze strony producenta –( mycie wanny nie było po użytkowaniu tego produktu przyjemne)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować