Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wolcie niedostępne kobiety czy pewne siebie

Polecane posty

Gość gość

które same prowokują i zapraszają facetów na randki?

No jak mam chciec niedostępną? Znaczy, że co? Ona mnie nie chce, a ja jak kundel będę latał za nią? Co ja honoru nie mam? Sama zapraszać na randkę też nie musi. Jesli laska jest miła dla mnie i widze, że jest zainteresowana mną, to sam ją zaproszę. Więc wolę NORMALNE kobiety. Niedostępne zostawiam frajerom, a nachalne desperatom.

Ale są różni faceci, niektórzy lubią latać za kretynkami jak kundle, inni nie poderwą dziewczyny, dopóki jakaś sama sobie go nie weźmie. Jak pisałem, nie jestem ani frajerem ani ciapą, więc lubię normalne babki, czyli takie ktore wiedzą czego chcą, ale nie za wszelką cenę będą do tego dążyły. Jak dwie osoby chcą, to się dogadają i tyle...

Gość gość
baribal masz problem z osobowością? na innym topiku pisałaś jako kobieta, facetów pytam

Gość gość
baribal wypiertalaj transie

Gość gość
niedostępne mają krzywe ryje tako samo pewne siebie tapeciary.

gość dziś baribal wypiertalaj transie Tak misia nie przegonisz... Zgłupiałaś chyba. To jak straszyć bulterriera gazetą. Bez sensu... Baribal sra na ciebie z drzewa, tego co widzisz na moim awatarze. Leci kupa z nieba, pac pac prosto ci na ryja.

Różnie bywa, znałem pewne siebie, dużo gadające, przechwalające się w typie "co to nie ja"... i okazało się, że były super dziewczynami. Nie ma reguly. Wolę, już takie pewne siebie niż zadzierające nosa paniusie. Czasami jak widzę taką laskę (nawet na ulicy) to mówię "wyżej nosek, wyżej". Pozdrawiam wszystkie modelki ;)

Gość gość
Baribal to broken ludzie:D. To ta prymitywna szmata z władczymi zapędami.

gość dziś ale tępa z ciebie laska taka dektyw-kretynka, która zawsze dochodzi do błędnych wniosków, ale uważa, że jest mądra, bo skończyła studia i ma pracę (biurową przybijanie pieczątek), i potrafi rozgryźć każdego faceta

Gość gość
Faceta:D, z chętną wiecznie tzipą między nogami. PAC PAC, pacnij się w łeb idiotko.

Gość gość
WŁASNYM GOOWNEM :D.

Gość gość
też widze że to broken, teraz zamiast tygrysa to misia sobie wstawiła dziecinna zdzira

Gość gość
Kupa g****a = broken, bardziej czytelnie.