Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość metamorfozaona23helpme

Akcja metamorfoza na całego! Pomóżcie

Polecane posty

Gość metamorfozaona23helpme

Mam 23 lata 167 cm ok. 62 kg. Parę lat temu wzięłam się za siebie i schudłam dosyć sporo, zaczęłam się malować, rozjaśniłam włosy i to przyczyniło się trochę do ich pogorszenia chociaż wyglądałam super! Teraz od jakiegoś czasu znów mam wrażenie że zbrzydłam (a do ładnych kobiet nie należę). Powiedzcie mi jak odmienić się znów o 180 stopni i poczuć się piękną. W swoim wyglądzie opisze swoje wady/ kompleksy a Wy poradźcie mi jak to zmienić/zatuszować/poprawić aby czuć się pięknie i komfortowo: - cienkie, łamliwe, wypadające włosy (naturalnie mysi blond- obecnie ok. 5 cm odrostu - farbowanie u fryzjera na słoneczny blond), szybko się przetłuszczają, - twarz: przebarwienia i małe dziurki po trądziku ropnym, duży nos, małe oczy i prawie brak rzęs, azs (często zdarza mi się że mam czerwone powieki), pulchne tzw. chomicze policzki), lekki wąsik nad górną wargą, - ciało: wisząca delikatnie skóra po odchudzaniu na rękach i brzuchu, mało jędrna, opadnięte pośladki z cellulitem na pośladkach i nogach, duże obtłuszczenie dolnych parti ciała czyli ud i pośladków, - brak biustu :( przez co wogóle nie czuje się kobieca. Jak widzę ile mam wad to nie mogę przeboleć dlaczego niektórzy są aż za bardzo piękni a ja żeby wyglądać w miarę przystępnie to muszę się malować. Co do makijażu to używam tuszu i kredki na górną linię wodną bo przynajmniej wtedy oczy mają jakiś wyrazisty wygląd i coraz rzadziej ale dalej podkład na twarz (na większe wyjścia jeszcze korektor i przypudrowuje to). Staram się ubierać w miarę modnie ale dziś robię przegląd ostry szafy i zostawiam tylko dobrze dopasowane ubrania i nie rozciągnięte a reszta na allegro albo oddam dla biednych. Możecie się domyślać że moja pewność siebie jest rozchwiana bo jak się "odwale" to się sobie podobam a tak całkiem saute to już nie :( Jeśli chodzi o związki to nie mam żadnego na swoim koncie (choć zdarzyło się że paru chłopaków się mną interesowało więc może nie jest ze mną tak źle).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować