Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość martynka.
tego ost adresu nie da sie otworzyc

Gość dana international
nikt chyba nie jest na tyle głupi, żeby nie wiedzieć, że można się podszyć pod czyjś nick.

http://gratis.xt.pl/ ta strona?/ gupstwo...zapisalam sie kiedys do mobileClub i zadnnych punktow i smsów reklamowych za nie nie dostawalam ..na poczatku mialam dostac jakies punkty wiec wymienilam sobie je na piosenke..punkty zabralo....melodyjki na komorke nie otrzymalam:/

Ja nie dostalam praktycznie nic, tylko 5 probek na kilkanascie wyslanych maili...Nawet glupiego pudeleczka na tabletki anty. nie przyslali... Tak sie zastanawiam czy warto do kogokolwiek pisac, podawac swoje dane, adres...? Wiadomo co oni z tym pozniej moga zrobic:(?

Gość do ej dżej
słuchaj troszke cierpliwosci do tych pudeleczek..ja wysłałam zamowienie w poniedzialek i jeszcze nie mam....w poniedzialek je zamowilam a pozniej przez caly tydzien oberwowałam jak znikaja ilosci tych pudełeczke z 80 na 0..

Jestem cierpliwa ale czekac ponad 2 tyg. to juz lekka przesada...

Gość Asiia
mam pytanie co do tych pudełeczek. nie używam srodkow antykoncepcyjnych i chciałabym wiedziec czy jak oni to przesylają to tam jest gdies napisane ze to są srodki antykoncepcyjne ?????? ... no bo nie chciałabym żeby mama sobie cos pomyslala...

Koszalinka , a mozę masz poprostu komórke np w Erze na tą sieć faktycznie nie wysyłaja e-maili smsów , ja mam w plusie i tam jestem i punkciki zmieniam :D

Gość do.. Asiia
tak jest napisane.. jest napisana nazwa tabletek..

Gość do Asi
napis z pudelka mozna zmazac zmywaczem do paznokcji. co prawda pod slonce jak sie wexmie to i tak leko widac napis ale przynajmniej nie tak oczywiscie :P

witam, czytajac wasze posty natknelam sie gdzies na link do konkursu na stronie www.nauka.pl gdzie mozna wygrac cienkie dlugopisy do sciagania itd. Tak wiec bralam w tym konkursie udzial, wygralam nagrode i na tym sie skonczylo. Po 3 miesiacach nie wytrzymalam i napisalam do redakcji gdzie moja nagroda. Odpisale ze sponsor zbankrutowal i w zamian moge dostac bilet na seans nocny enemefu. No to ich troche potyralam, ze nagroda nie jest adekwatna do poprzedniej itd no i zeby mi podali wiecej szczegolow na jaki seans itd. No i juz sie nie odezwali wiecej. Niedawno bralam udzial w konkursie sklepu z ciuchami house(bo ja taki maniak konkursowy jestem:) i wygralam bardzo fajna bluzeczke:) A co do konkursow to jest strona na ktorej sa zbierane konkursy: www.konkursy.boo.pl Zycze powodzenia.

Gość zoooocha
zajebista stronka!!! POzdRAwiaM

Gość Asiia
że jest napis to wiem ale chodzi mi to że jak oni to przesyłają pocztą, to w jakiej kopercie albo czyms gdzie jest tam na zewnątrz napisane że sa to środki antykoncepcyjne ??

Gość Izulka
Hejka! Czy któraś z was otrzymała ten darmowy próbny zestaw o. b.? Co w nim było?A jak sie zamawia te próbkę karm dla psów pedigree to oni póżniej dzwonią? o co pytają?

Gość moniiiiiiiiiiiiiiia
czemu cilest nie mieszcza sie do tych pudelek z scheringa?:(

Gość dana international
co do tych próbek dla psów i kotków: do mojej siostry dzwonili i wypytywali o wiek kotka, rasę itp. a jeżeli chodzi o te pudełeczko Scheringa-to przychodzi ono w takiej małej kolorowej kopercie, z pieczątką Scheringa, a więc po kopercie nie można poznać, że to pudełko do tabletek antykoncepcyjnych , no chyba,że ktoś wie co produkuje Schering

Gość Asiia
dzięki Dana za wiadomość :)) no to sobie zamówie takie pudełeczko :D

Przysłali mi dzisiaj tą kartkę z próbką zapachu HUGO BOSS :-)

Gość pytająca anonimowa
Pianka a ile czekałaś???? Komu przyszedł darmowy zestaw próbny o. b.? Co w nim było i ile czekałyście?

nie wiem czy teraz jest to samo..ja dostalam kiedys zestaw ob w ktorym byly: 4 tampony małe kalendarzyk ulotka a wszystko zapakowane w takiej zielonej kosmetyczce teraz wyslalam..zobaczymy co sie zmienilo a moze i nie:P

Gość kurde
znalazla sie kolejkna inteligentna. a niby co robi schering? proszki do pieczenia? do ICH tabletek pasuja ICH pudelka! no ludzie litosci

Gość do kurde
ty to dopiero jestes inteligentna kobieto, zastanow sie troche zanim palniesz idiotyzm, schering nie robi pigulek, to jest serwis dotyczacy antykoncepcji, zycia w rodzinie itd, wydaje książki i broszury, organizuje spotkania nt aids itd, a pudelka sponsorują producenci pigulek, a schering je tylko rozprowadza.

Gość też anonimowa
Gdzie mozna sobie zamówić ten zestaw próbny z o.b ???? Cio?? podajcie linka!! Plis

Gość Mi jeszcze nie przysłali
tych tamponów:-( a zamawiałam dość dawno...A Wam przysłali?