Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość Zbyszek
Otrzymałem od Chrystadelfian parę książek i wiele rzeczy się dowiedziałem na temat Jezusa Chrystusa.Znalazłem to czego szukałem.Polecam strony o Chrystadelfianach angielskojęzyczne.

Gość uwagauwaga
UWAGA PRZECZYTAJ!!! Bierzesz udział w konkursie „Badania całowania”? Jeśli tak to załoguj się z tego linka i przeczytaj o nowym konkursie! Większości osobom nie wyświetla się nic o nowym konkursie, jeśli się zaloguje przez inny lub swój link, ponieważ nie macie wystarczająco dużo głosów. Jestem osobą, która ma bardzo dużo głosów i tyko kilka z nas może wysyłać te linki do nowego konkursu, w inny sposób nie weźmiesz w nim udziału!! Więc zaloguj się Jeśli nie bierzesz udziału to zarejestruj się. www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=13942

Gość Martusia4....
Weź udział w teście Jak się całujesz i Dowiedz się jakim jesteś całuśnikiem. Bezkompromisowy Dzikus? Niepoprawny Romantyk? A może ktoś zupełnie inny? Sprawdż koniecznie! Po zalogowaniu na stronie masz szansę zdobyć odjazdowe telefony ze specjalnej kolekcji miłosnej, oraz limitowany zestaw trzech Kisspomadek NIVEA Lip Care w ekskluzywnym pudełeczku! A to link: www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=74828

Gość filkaa...lo
Jeśli zalogujesz się z mojego linka na badania całowania i napiszesz mi meila wraz z twoim nickiem to podam ci adres e-mail na gadżety NOWY (dostałam 2 zapalniczki, dwa otwieracze i długopis) e-mail: ola.ola0@vp.pl www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=13942

Gość assanta
notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=805173 wystarczy się zarejestrować !!!LAPTOP ZA DARMO!!! Aby go dostac nalezy: 1) wejść na tą stronę notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=805173 (najlepiej jak powyższy link skopiujesz i wkleisz w pole adres). Otwieranie strony może trwać trochę długo. Zarejestruj się wypełniając formularz. Następnie zaloguj się. Otworzy Ci się strona z Twoim unikalnym adresem www 2) wyślij ten adres do 18 osób, które też się muszą się zarejestrować (jeden IP jedna rejestracja !) Rejestrować mogą się osoby powyżej 18 roku życia!!! Notebooka Acer dostaniesz do domu po spełnieniu tych warunków po miesiącu (praktycznie trochę dłużej może być) . Jest to reklama i promocja producenta, nie potrwa ona długo, więc warto próbować. Ja dopiero się zarejestrowałam i sama jestem ciekawa. Dane Techniczne komputera: The TravelMate® 2700 OS:Microsoft® Windows® XP Professional (SP2) Procesor:Intel® Pentium® 4 Processor 2.80GHz (512KB L2 cache, 533MHz FSB) RAM:512MB (256/256) DDR333 SDRAM HDD:40GB hard drive LCD:15.4" WXGA (1280 x 800) TFT display Grafika:ATI® MOBILITY™ RADEON™ 9000 graphics Waga:802.11g Inne:CD-RW/DVD-ROM combo drive; WLAN, 10/100 LAN, V.92 modem

Gość badania całowania - sprawdź
www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=13942 Sprawdz czy wygrałeś

poprosze o głosik :) odwdziecze sie tylko nicka podajcie zebym wiedziala komu

Gość erdena
Moi kochani… Ostatnie głosiki muszę zebrać, bo jestem na końcu rankingu i niewiadomo, czy się załapię na pudełeczka… Więc jeśli nie głosowaliście na mnie z któregoś swoich kont, to ZAGŁOSUJCIE! Baaardzo proszę!!! www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=61683 oldisek www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=4126 erdena www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=61876 Gienek www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=94402 andrzej_dziwak www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=94407 Michaszekkk www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=61733 Anka_Uchacz www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=21068 Bronka03 LINK MOJEJ ZNAJOMEJ: www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=64324

Gość zagłosowałam

Gość POŁOŻNA 76
Myślę , że to fajna sprawa dostawać gratisowe próbki. Sama często je dostaję i jestem z nich zadowolona , bo nawet po użyciu malutkiego opakowania kremu ,czy żelu do kąpieli jestem w stanie powiedzieć czy mi odpowiada czy też nie

Gość wkl
A ja polecam www.prizpass.go.pl na stronie ggramy w gry za ktore dostajemy punkty a punkty mozna wymienici na nagrody ;] strona po polsku Wiecej informacji www.kasa-wkl.prv.pl

Gość Freebies.com.pl
:) Tutaj macie pelno freebiesow, konkursy, probki i gadzety :) a oprocz tego mila administracja :) www. Freebies.com.pl

Gość Akws
Magdzioszek! Bardzo proszę o pomoc. Link nie działa a też chciałabym takie pudełeczko. Z góry wielkie dzięki :-)

Gość rino
Magdzioszek! Ja Również Proszę o Pmoc ,faktycznie ten link nie działa a też chciałabym takie pudełeczko na tabletki.Co robić? Z góry wielkie dzięki !

Gość lysy192
Przedstawiam poniżej dwie strony z gwarantowanymi prezentami i dodatkowymi nagrodami które można zdobyć minimalnym nakładem pracy: Pierwsza: Wystarczy się zarejestrować i poświecić kilka minut dziennie na sprawdzanie wyników losowania w którym automatycznie bierzemy udział codziennie. Strona sprawdzona. http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=lysy192 Druga: Strona na której po zarejestrowaniu uzyskujemy dostęp do różnych gier wygrywając zbieramy punkty a te zamieniamy na upominki lub większe nagrody. http://en.prizee.com/?refer=Lysy192

Gość lysy192
Przedstawiam poniżej dwie strony z gwarantowanymi prezentami i dodatkowymi nagrodami które można zdobyć minimalnym nakładem pracy: Pierwsza: Wystarczy się zarejestrować i poświecić kilka minut dziennie na sprawdzanie wyników losowania w którym automatycznie bierzemy udział codziennie. Strona sprawdzona. http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=lysy192 Druga: Strona na której po zarejestrowaniu uzyskujemy dostęp do różnych gier wygrywając zbieramy punkty a te zamieniamy na upominki lub większe nagrody. http://en.prizee.com/?refer=Lysy192

Gość lenka1225