linkaa28 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti ja nie pomogę ale masz już wynik ile Ci wyszło?? trzymam kciuki cały czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubineye 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti kciuki zaciśnięte za betę :-) Ja tez nie pomogę, bo.robiłam u siebie w szpitalu. Mandy, Mabo kupujecie już coś dla swoich dzieci? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Październik 13, 2016 Rubineye nie miałam jeszcze odwagi niczego kupować, na razie tylko oglądam on-line takie podstawowe rzeczy, może niedługo bardzo powolutku zacznę coś kupować. A jak u Ciebie? Kompletujesz już coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti ja robiłam betę u siebie w labo, więc też raczej nie pomogę. Trzymam kciuki za Twój wynik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubineye 0 Napisano Październik 13, 2016 Mandy, jeszcze nie bo tak jak Ty nie miałam odwagi :-) Dużo rzeczy min. wózek, łóżeczko, ubranka będę miała od siostry, bo dwa lata temu urodziła Nikosia. Kolega z Uk przesyła mi rzeczy, które uda mu się w pracy taniej kupić. Są na przecenach bo mają np. uszkodzone pudełko. A tak po za tym to czeka nas jeszcze remont pokoju :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Październik 13, 2016 Rubineye to bardzo fajnie, ubranka w uk są dobrej jakości i w bardzo dobrych cenach. Ja będę miała trochę ubranek od Siostry, ale resztę będę musiała kupić, bo Siostra już ma to mocno zużyte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti ja robiłam betę w gyn i jeżeli dobrze pamietam to wydaje mi sie, ze jest e tych samych jednostkach. Kiedy będziesz miała wynik &&&& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yeti76 0 Napisano Październik 13, 2016 już mam ...... beta-HCG 6,98 mIU/ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti...w Gyn i w diagnostyce miałam w tej samej jednostce. Czekamy ja betę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 22222 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Październik 13, 2016 Ja robilam w Gync i w Diagnostyce.Wartosci te same mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 grrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Październik 13, 2016 Yeti przypomnij proszę który to dzień po transferze i ilu dniowych zarodków/a? Beta jest, nie za wysoka, ale bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost! To teraz najważniejsze! :) Musi ślicznie urosnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti jest nadzieja !! Najważniejsze ze nie 0. Który to twój dzień po transferze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yeti76 0 Napisano Październik 13, 2016 10dpt, i 3 dniwe zarodki 8A i 6B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti, trzymam kciuki za przyrost. Powyżej 5 to ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Październik 13, 2016 Yeti, ja miałam 9dpt 3dniowego betę 5. Następnego dnia jakoś 17. na początku dobrze rosła i Dr G była dobrej myśli, ale potem przyrosty niestety zwolniły. Ale znalazłam wtedy w necie dużo historii, że z bety 5 dość późno zrobionej były piękne dzieci, także wszystko się może zdarzyć. Ja wtedy powtórzyłam betę następnego dnia, żeby wiedzieć, czy spada czy rośnie. Trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 Yeti :) super! Trzymam kciuki za przyrost :) Justkrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti trzymam kciuki za przyrost!!! mam nadzieję, że beta pięknie urośnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti, najlepiej zrób jutro bete jeszcze raz, żebyś widziała czy cos urośnie. Ja miałam biochemiczna przy becie 56 i na początku pieknie rosła, wiec nie ma reguły czy niska czy wysoka. Teraz najważniejsze, ze cos sie zadziało. Trzymam bardzo mocno kciuki za piękny przyrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basik33 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti , powinno być ok , mnie lekarz powiedział że ja powinnam zrobić betę ok 12-14 dpt bo wcześniej mi nie wyjdzie tylko u mnie zarodeczki były słabiej podzielone jeden na 2 drugi na 5 .Myślę że możesz się pomalutku cieszyć. Mnie zaczyna kusić beta jutro popołudniu ale to dopiero nasza 11dpt .Pozatym ty miałaś transfer rano a ja dobrze po 13.00. Yeti myślę że u Ciebie będzie piękna ciążą z całego serca Ci tego życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Październik 13, 2016 Yeti moze powtórz betę juz jutro?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta197722 0 Napisano Październik 13, 2016 Karolcia... czy to Ty pisałaś, że masz pessar założony? Bo mi się szyjka obniżyła z 3,5 na 3,2 ile za to płaciłaś? bo musze sobie to zamòwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 Ania Ty chyba pytalas kiedyś czy można po rozmrożeniu chodowac do blastki, mi właśnie dziś rozmrozili ostatnia 3dniowa kruszynke i czekam do sb czy da rade i czy będzie transfer. Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 Yeti trzymam kciuki! Mandy gratuluję wiedziałam że z córeczka będzie wszystko dobrze! Rubin ja jeszcze nic nie mam ostatnio nie mogliśmy się powstrzymać i kupiliśmy dzieciom po 3 kompleciki ubranek za dwa tygodnie mam polowkowe wiec po nim zamierzam ruszyć z zakupami pozdrawiam MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach