Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie triki aby zaoszczedzić trochę pieniążków jak pojawia się dziecko

Polecane posty

Gość gość
kamień to jest problem wielki. mój m domestesem próbował i nic. powiem mu żeby petardą spróbował :)

Gość gość
14.05. o to jest to.nawet gdzieś mam jedną. jak nie wystarczy to czajnik elektryczny dorzucę albo dwa to zagotuję i wybiję te śmierdzące bakterie co z mego ciała zmyły się w kąpieli.dobra będzie szczawiowa. pójdę szukać szczawiu.

Gość gość
nie mam tylu grzałek. czajniki elektryczne wrzucę to wybiję te śmierdzące bakterie co zmyłam z ciała po kąpieli. idę po szczaw będzie szczawiowa. :)

Gość gość
siusiamy do butelek po napojach gazowanych a drugie do pojemnikow po lodach robimy.

Gość gość
Do napojów trzeba pierdziec zeby byl gaz. Ja tak robie jak mi napoj długo stoi i gaz z niego wyleci.

Gość gość
nie myje garów tylko wylizujemy i wkładamy do szafki , zsypuje bulke tarta po mielonych otrzasnietych spowrotem do pojemnika, wyjmuje ziele angielskie i listki laurowe jak i pieprz z potraw i używam ponownie.

Gość gość
Wynosze paiper toaletowy z pracy. Takie duze szare rolki, firma nie zbankrutuje od tego.

Gość gość
benzynę rozrabiam na pół z wodą to mąż ma wtedy na dłużej :) mleko też rozrabiam z wodą, starcza na dłużej jak coś skiśnie to ściągam tylko pleśń i resztę można jeść cały miesiąc proponuję się myć chusteczkami nawilżanymi taniej wyjdzie jak dzieciak wyrośnie z trampek to wystarczy obciąć gumowe czubki, tak by palce wystawały i będzie jeszcze na jeden sezon, jest to stylizacja na wilka z bajki Wilk i zając :)

Gość gość
kradne wifi sasiadowi

Gość gość
gość dziś a ja mam całą szafę wifi :)

Gość gość
podlewam kwiatki tylko deszczówką. Czaem sie w niej kapiemy

Gość gość
Po co w ogóle się myć? Szkoda wody i mydła. Zamiast myć włosy to posypuje je mąką i to działa jak talk, odświeża włosy. Maka za niecała 1 zł. Takie rzeczy jak firanki piore w jeziorze.

Gość gość
mylumylu.pl Używane i nowe ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży RABAT 20 % W KAŻDY WTOREK