Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela mój dom będzie ładniejszy bo

Polecane posty

Gość gość

Moja babcia wymienia wszystkie meble u siebie w pokoju wymieni leżanke fotele i stół kontakty na wtyczki i do włączania światła w zeszłym roku wymieniła telewizor na płaski a dwa lata temu drzwi i okno z parapetem i w tym roku w kuchni u siebie bo oni i my mają osobno kuchnie ona w tym roku kafelki ze ścian na nowe wymieni oraz wszystkie meble stół krzesła oraz zlew kran już wymieniła kupi zmywarkę i szafkę na talerze

Gość gość
I od przyszłego roku ta łazienka którą widziałeś na filmiku przejdzie remont wszystkie kafelki sie wymieni wannę z kranem nad wanną sie usunie bo są niepotrzebne wymieni się umywalkę z kranem oraz wszystkie półki w łazience nawet nad kranem oraz lampę wszystkie kontakty od światła i wszystkie meble w łazience wraz z koszem na ubrania i kupi nową pralkę :)

Gość gość
Przecież ty łazienki i cieplej wody nie masz hahaha

Gość gość
Ta łazienka jest babci łazienką my na górze mamy też łazienkę w przyszłym roku też cała łazienka w stu procentach idzie do remontu zrobimy też nową elewacje domu odnowimy kominy fundamenty ganek wyremontujemy drzwi wejściowe kontakty lampę dzwonek się wymieni i dach wymienimy ps w tym pokoju gościnnym który na filmiku często widziałeś rodzice fotel dwie leżanki chcą wymienić

Gość gość
Przecież twój dom sie rozlatuje

Gość gość
Przecież mam łazienkę ciepłą wodę kibel ze spłuczką wannę przecież widziałeś filmik idioto chyba lepiej wiem ps a w przyszłym roku w moim pokoju rodzice panele wymienią tapety ze ścian usuną i ściany na nowo odtynkują meble biurko i łóżko wymienią lampę też bo resztę już wymienili

Gość gość
mój dom sie nie rozlatuje chyba lepiej wiem bo widziałeś filmiki w srodku domu i na zewnątrz i nie widziałeś by sie rozlatywał ps nie ma w moim domu pleśni grzyba wilgoci dach nie przecieka mamy wszystkie okna wymienione wiekszość drzwi ps to nie ten dom za budą aresa bo w tamtym nikt nie mieszka widziałeś też filmik dużego białego domu i nie widziałeś by sie rozlatywał chyba lepiej wiem

Gość gość
Przecież ty nie masz domu mieszkasz na działkach twoje koleżanki mi mówiły

Gość gość
ps mój dom jest w idealnym stanie bo 30 lat temu był budowany i jest drugim bądź trzecim najmłodszym domem w Polkowskiem

Gość gość
dobrze wiesz że mam dom widziałeś filmiki