Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_1993

Czy was też odrzucają faceci palący papierosy?

Polecane posty

Witam was drogie czy któraś z Was ma podobną przypadłość do mojej że po prostu nie wyobrażam sobie i nie mogłabym być z facetem który pali :( Po prostu obrzydza mnie zarówno zapach jak i smak papierosów. Co najlepsze pod tym względem sama nie byłam święta, bo przez jakiś czas również popalałam, lecz udało mi się z tym całkiem zerwać i od pół roku jak nie więcej tego nie robię. Nie wiem czy taka niechęć do tego to może być lęk przed ponownym spróbowaniem? Nawet gdy jakiś mężczyzna mi się podoba i w momencie gdy dowiem się lub zobaczę go gdy pali, to nagle cała jego atrakcyjność w moich oczach leci w dół. Czy ja nie jestem zbyt wybredna? Bo i tak dużo młodych ludzi pali a ja potrafię ich skreślić przez taką "błahostkę". Czy któraś z was ma podobne odczucia co ja?

Gość gość
U mnie jest na odwrót. Mnie palący faceci bardziej pociągają.

Gość gość
To nie jest blahostka!!!! Ja tez kiedyś palilam i to dużo,teraz mnie ten smród obrzydza, krótko spotykałam sie z facetem który pali nałogowo, jego ciało śmierdziało kwasem...poza tym prędzej czy później ktos kto pali zachoruje...nie chce palącego i już.

Gość gość
Ta a gdzie takie panny sa co nie palą bo ja nie znam u mnie mam 4 braci zaden z nas nie pali a moja dziewczyna i żony brac***alą po prostu musie miec cos w ustach zeby nie klapac tymi jadaczkami

Bez przesady dużo zarówno dziewczyn jak i chłopaków pali ale nie wszyscy 16:01 właśnie mam podobnie że mnie to obrzydza i nie chciałabym aby ktoś truł siebie i mnie, przy okazji przenosząc ten smród na mnie :(

Gość gość sylwia
Mnie też brzydzą palacze!!Fuj.

Gość gość
palacze są sexi

Mi się wydaje że wręcz odwrotnie, sama nie wiem jak mogłam przez jakiś czas palić :( widać zmienna jestem

Gość gość
zęby i oddech placza- fuuuuujjjjjj

Gość gość
Potem u palaczy pojawia sie tska szsra skora sciencxona i ten kaszel jakby sie pluca odrywały okropność......a umierać na raka płuc za własne pieniądze to głupota s znam kilka osób które bardzo chorują maja juz adtme i nadal pala, kilka zna którzy umarli na raka płuc......palili..