Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko 2016 2017 cd cd

Polecane posty

Gość Staranka
Jakos kolo 2 tygodni. Jestem wykonczona.

Gość gość
Ines Kurcze, niedobrze :-(. Lekarz mówił, co robić?

Gość Iwona25lat
Staranka współczuje :( ja jeszcze ani razu nie wymiotowałam i czuje sie ogólnie dobrze tylko szybko sie mecze. Słyszałam ze dobry na wymioty jest imbir.

Gość gość
hej czy badalyście hormon DHEA przed ciążą?

Gość gość
czy któras z was badała hormon DHEA przed ciążą?

Gość Iwona25lat
Znowu zacieloooo

Gość Gizeelcia26
Monikagosc hej. I w ogóle wszystkim. Byłam u gina i nie mam już zadnych torbieli a leci drugi miesiąc bez anty :) I skumajcie,że we czwartek jak byłam na wizycie to gin stwierdziła iż mam duży pęcherzyk ktory może lada pęknac a to był 16dc. I działamy z M na całego :D Tylko że nie mam śluzu płodnego ... a bez tego mniejsze szanse ...

Gość Iwona25lat
Gizeelcia działajcie trzymam kciuki! W cyklu w którym mi sie udało zajść miałam bardzo mało sluzu myślałam ze to cykl bezowulacyjny a jednak sie udało wiec nie stresuj sie śluzem podobno niektóre kobiety maja go sporo w środku a nie koniecznie za zewnątrz ;)

Gość gość iwona
hej. staranka tak jak dziewczyny pisaly imbir jest dobry na wymioty. Ale sa tez tabletki bezpieczne dla ciezarnych,jak chcesz to sprawdze Ci nazwe bo teraz nie pamietam. co do sluzu to ja juz pisałam ze ja go nigdy nie mam i nie mialam a mam prawie 5 letnia coreczke wiec to nic straconego:-)

Gość gość iwona
hej. staranka tak jak dziewczyny pisaly imbir jest dobry na wymioty. Ale sa tez tabletki bezpieczne dla ciezarnych,jak chcesz to sprawdze Ci nazwe bo teraz nie pamietam. co do sluzu to ja juz pisałam ze ja go nigdy nie mam i nie mialam a mam prawie 5 letnia coreczke wiec to nic straconego:-)

Gość Staranka
Dzieki, dziewczyny. Imbir mi nie pomaga. W piatek mam wizyte, moze mi czopki przepisze. Musze cos zrobic, bo jestem bardzo oslabiona, a musze corke do szkoly prowadzic. Boje sie, ze historia sie powtarza...Kiedys tez tak 5 miesiecy wymiotowalam, az z odwodnieniem do szpitala... Ps. Nie robilam tego badania. Nawet nie wiem, co to.

Gość gość iwona

Gość Staranka
Mozesz sprawdzic. Jednakze poczekam do piatku, co mi zaleci. Wole chyba czopki. Zrozum, mam strasznie wycienczony ten zoladek, nie chce do niego jeszcze ladowac tabletek.

Gość gość iwona
staranka prewomit tu jest cena kolo 15zl i mamarin no i te mam np 8.49zl. oba sa wyciagiem z imbiru takze sa to bezpieczne leki dla kobiet w ciazy.

Gość gość iwona
prevomit

Gość gość iwona
staranka a troszke mocniejszy jest Torecan,jest on w tab i w czopkach. na recepte refundowany

Gość Staranka
Kojarze nazwe torecan. To mialam kiedys przepisane. Nie chce tabletek, szczegolnie ze imbir mnie obrzydza. Dzieki.

Gość gość
Ines Staranka - trzymam kciuki, żeby lekarz przepisał coś dobrego. Ja też nie mogłabym stosować imbiru, feee. Najgorsze jest to, że wizyta dopiero w piątek...mnie ostatnio mdli i odrzuca od jedzenia nie będąc w ciąży. Kompletnie nie wiem, co mam jeść.

Gość gość
Ines czy ktoś testuje w najbliższym czasie :-)?

Gość Iwona25lat
Hej jak tam u Was? Ja dzis mam totalna huśtawkę nastrojów Eh co ja sie dzis naplakalam bez powodu z byle czego :( juz od rana wstałam lewa noga i sama jestem zła na siebie ze przesadzam

Gość gość iwona
staranka to niestety musisz jakos przetrwac:-) No niestety te tabletki prawie wszystkie sa na bazie imbiru ale jutro poszukam czegos poza imbirem ale nie kojarze nic szczegolnego. dobrze ze masz gina w pt to moze on cos ci doradzi:-)

Gość gość iwona
iwona 25 lat to niestety hormony:-( ale dasz rade:-) my silne babki jestesmy i dla naszych maluszkow Jestesmy duzo zniesc:-) co nas nie zabije to nas wzmocni:-)

Gość Iwona25lat
Dokładnie zeby mieć dziecko zrobiłabym wszystko ;) a ciekawi mnie kiedy pojawia sie widoczny brzuszek i od czego to zalezy?

Gość gość iwona
iwona25lat oj to jest trudne pyt:-) ale powiem ci ze np u mnie brzuszek pojawil sie kolo 16tc i byl malutenki:-)pozniej kolo 20tc byl troszku wiekszy a kolo 30 tc byl juz widoczny nawet w kurtce:-) do porodu jak szlam to najpierw wylanial sie moj brzuch a pozniej ja:-) ale coreczka ur sie 4480:-).wiem ze juz bys pewnie chciala:-)to cudowne uczucie, a szczegolnie jk sie poczuje te słodkie kopniaczki:-):-):-) ja teraz czekam na kolejny cud:-)

Gość gość iwona
kurcze chcialam wam pokazac jaki miałam brzuch w 41tc ale nie moge:-(

Gość gość iwona
Ggg

Gość gość iwona
kurcze nie Moge tu linka wrzucic:-(:-(

Gość Staranka
Dzien dobry, dziewczynki! W koncu powiedzielismy moim rodzicom. Mama przeszczesliwa:-) Nie wiem czemu wszyscy zycza mi chlopca;-) A ja skrycie licze na dziewczynke:-P Corka tez wie. Jest taka przejeta, ze co chwile mowi do brzuszka i mnie wspiera. Jest kochana! A co u was?

Gość Natii91
Hej kobitki, jak się macie? Ja jeszcze nie testowalam ale przestały boleć mnie piersi, czy to źle?

Gość Iwona25lat
Hej u mnie poranek znowu był burza humorów, juz jest lepiej. Nie wiem czemu ale teraz znowu zamiast sie cieszyć ciąża to ja sobie nabyłam do głowy czy wszystko jest Ok czy sie rozwija co tam sie dzieje czy bedzie zdrowe czy ja nic złego nie robie by zaszkodzić, najchętniej biegalabym do gina co drugi dzien i wszystko sprawdzała Eh kobieta to jednak trudna istota nie dogodzi sie ;) wiem sama ze nie powinnam tak myślec nawet ale czasem jest to silniejsze