Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko 2016 2017 cd cd

Polecane posty

Gość gość
A ja mam 29 lat. Moj partner 30 i prawdopodobnie przez nasze zdrowie nie bedziemy mogli miec dzieci.

Gość Staranka
Gosciu, przykro mi... Jaka diagnoze postawili lekarze? Moze jest jakas szansa? Lekarze nie wiedza wszystkiego...

Gość Iwona25lat
Hej wróciłam późno przez korki. Wiec wszystko jest w porządku widziałam serduszko maluszek ma 2,5 mm i ma teraz rosnąć 2 mm na dobę. Według usg jest 5tydz5dzien, termin mam wyznaczony na 3 sierpnia :) co do tego jednorazowego plamienia miałam troche takiego sluzu nawet przy badaniu i gin powiedziała ze moze gdzieś pękło naczynko bo żadnego krwawienia nie widzi, dostałam w razie co receptę na jakies czopki ale mam wykupić dopiero gdy bedzie plamienie. Zarodek jest dobrze umiejscowiony i nie widziała żadnego zagrożenia Wiec juz mogę sie cieszyć :)))))))

Gość Iwona25lat
Halooooo

Gość Iwona25lat
Halo forummmmm

Gość Iwona25lat
Odblokujcieeee

Gość Staranka
Iwona, suuuuper!!!!! Gratuluje!!! Pieknie:-) Fajnie masz, serduszko widzialas. Ja musze czekac tyle czasu...Jutro rano zrobie serie zleconych badan. Kiedy masz nast.wizyte?

Gość Iwona25lat
Aha i serduszko bije 124 razy na minutę, norma jest 110-150 wiec jest wszystko w porządku :)

Gość Iwona25lat
Staranka dziękuje, gin powiedziała ze gdybym przyszła kilka dni wczesniej to nic bym nie zobaczyła jeszcze wiec dlatego pewnie u Ciebie jeszcze tez nic nie było. Narazie musze zapisać sie do lekarza GP w UK który bedzie prowadził moja ciąże, tutaj usg robią miedzy 12-14 tyg a wczesniej tylko jakies podstawowe badania dlatego poszłam prywatnie żebym wiedziała na czym stoję ;)

Gość Klaudia 1503
Gratuluję!! I zdrówka życzę dla Ciebie i fasolki :))) Teraz nic tylko się cieszyć:)

Gość Iwona25lat
Dziękuje mam nadzieje ze niedługo reszta dziewczyn dołączy do nas :) trzymam za Was kciuki

Gość gość
hej. moze i ja sie dolacze do staraczek:-) tym,ktorym juz sie udalo gratuluje:-)

Gość Natii91
A to ja też dołączę :) 3 cykl starań, dziś mam 31 dc i jakieś 5 dni do @, lekko bolą piersi i duuzo śluzu :) w poprzednim cyklu byłam w biochemicznej mam nadzieję że teraz się uda :) czytam was już od jakiegoś czasu więc gratuluję z całego serca kobitki :*

Gość gość
Iwona cudowne wieści! Wspaniale! Ja jeszcze przed wizytą lekarską, ale mdłości mam sporawe i to po całym dniu dopiero. Odrzuca mnie od parówek które normalnie uwielbiałam i od slodyczy, których w pracy mam od groma. Pozdrowienia dla wszystkich Kochane i gratulacje składam nowym mamusiom :* Kudlaczek

Gość Iwona25lat
Dziękuje Wam :) trzymam kciuki za Was bo musi sie w końcu udać wszystkim

Gość Iwona25lat
A któraś z Was testuje teraz na dniach?

Gość Natii91
Ja w przyszłym tyg myślę że spróbuję :) może coś wyjdzie :)

Gość Staranka
Dzien dobry wszystkim! Ja dzis bylam w przychodni na czczo porobic badania. Gin na NFZ zlecil ich kilka, wiec luzik:-) Milego dnia!

Gość Natii91
Ja też robiłam ostatnio badania i wyszło że mam tarczycę od kilku lat :( dostałam leki i liczę że w tym miesiącu się udało :)

Gość Iwona25lat
A jak samopoczucie u Was? Mi znowu kompletnie nic a nic sie nie chce tylko bym leżała cały czas

Gość Staranka
Iwona, mi tez sie nie chce. Chociaz raz dziennie drzemka. Do tego ciagle mdlosci, czasem wymioty...Nic mi nie smakuje...

Gość Iwona25lat
Ja tez prawie nie jem mam słaby apetyt jednak nie wymiotuje po prostu wszystko jest bez smaku. Musze na sile cos jeść bo to niezdrowe wcale nie jeść

Gość Staranka
Iwona, strasznie podobnie przechodzimy ciaze:-) Ciesze sie, ze nie jestem z tym sama...W ogole nie moge patrzec na pewne produkty, ktore lubilam...Poodwracalo mi sie...Jak myslisz, kiedy to minie?

Gość Staranka
Natii, czasem uregulowanie tarczycy trwa dluzej. Jak u mnie wykryto niedoczynnosc, to po 8 miesiacach dopiero zaszlam.

Gość Staranka
Kudlaczek, Klaudia, napiszcie cos wiecej o sobie:-)

Gość Iwona25lat
Staranka nie mam pojęcia kiedy to minie, u mnie jest tak ze zawsze lubiłam gotować wymyślać jakies potrawy a teraz nie chce mi sie kompletnie gotuje na dwa dni zeby mieć z głowy i to nie jakies wyszukane Dania tylko takie które robi sie szybko, w sumie gdyby nie maz to pewnie wcale bym prawie nie gotowała ;) dzis jak kupiłam piersi kurczaka to strasznie mnie mdlilo jakoś odrzuca mnie od mięsa wędlin itp

Gość Iwona25lat
Staranka a co myślisz o moim zdjęciu z usg które wysłałam ? Ty masz juz jedno dzieciątko to mniej wiecej wiesz jak to u Ciebie wyglądało ;) gin mówiła ze dobrze sie zagnieździło ale pytam tak dla potwierdzenia

Gość Klaudia 1503
Hej :)) Ja dziś do południa miałam masakre nic mi się nie chciało robiłam inwentaryzacje i płakać mi się chciało bo miałam dość a po południu jak wróciłam dostałam weny i mykam okna :D Sluz znów się pojawił mało ale wodnisty się robi już się nie mogę tej bety doczekać... :) Ale tak dziwnie dzisiaj mam sucho w buzi i prawie nie czuje smaku czegokolwiek co bym wzięła do buzi :( A i rano ból podbrzusza :) Boję się tylko że się nakręcam i psychika działa:(

Gość Klaudia 1503
Wg jak ja piszę:D Wybaczcie dziewczyny, ale nie ogarniam coś dzisiaj ;)