Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w sobie coś z kobiety to mnie przeraża

Polecane posty

Gość gość

Z góry przeoraszam za ortografię. Jestem bardzo wrażliwy zdaża mi się nawet płakać i wogólne wydaje mi się że jestem dziwny. W dzieciństwie miałem dużo miśków i ogólnie czasem wydawało mi się że mama traktuje mnie jak dziewczynkę (zawsze mi powtażałem że według usg miałem byćwiczenia dziewczynką ) czy możliwe że w wyniku zbyt puźnego wykształcenia orgnów męskich mam coś z hormonami i to wszystko przez to. Prawdziwe problemy zaczęły się w okresie dojrzewania kiedy uzależnitem się od masturbacji podobały mi się dziewczyny ale z racji na brak powodzenia u kobiet została mi masturbacja w 2 3 gimnazjum zaczęło mnie ciekawić Co dziewczyna czuje gdy ?? I to całkowicie zmarnowałem mi życie normały chłopak w tym okresie zaczyna z dziewczynami i może się ich zapytać ale ja nie mogłem (byłem pośmieliskiem całej szkoły :( :( :( ) wiec pewnego dnia podczas kąpieli zaczołem masać sie po tyłku wkładać palce gdzie nie powinienem :( robiłem tak przez pewien okres czasu w końcu palce nie wystarczyły i zaczołem używać (dezodorant , szczotka do kibla , mydło to bolało najbardziej ) nie raz pojawiało się krwawienie ale bylem w amoku ) dopiero przestałem gdy pojawiły się hemoroidy i bów był nie do zniesienia. Potem w liceum dowiedziałem się że tak robią geje i całkowicie się załapałem zaczołem mieć problemy z własną tożsamością napady leku potem mocno podupadłem na zdrowiu problemy jelitowe ciągłe wzdęcia i gazy i ciągły ból o***tu (po masturbacji się nasila na około tydzień potem wraca do normy) przestałem wychodzić z domu całkowicie się załapałem choroba i na dodatek nie wiem kim jestem gejem ale ja nie chce :( :( przez to znowu zaczołem wkładać tam palce (i diodowe które niestety znalazłem u siostry :( :( ) to trwało pół roku w tym czasie zrobiłem to ok 8 -12 razy bolało jak dialbi ale obecnie nawet gdy mam biegónke czy boli mnie brzuch to mi staje potem udało mi się to przerwać (obecnie nie masturbuje się wogólne od pów roku )Ale stan psychiczny wogólne się nie poprawia fizyczny też nie specjalnie. Nie wiem co dalej robić Czy jestem gejem ? Nie chce być gejem wizja takiego życia mnie przerażą nie chce być :( Ale nie czuję się wogólne mężczyzna nie wiem czy podołałbym roli męża i ojca . Zresztą wszystkie dziewczyny śmieją się że mnie że jestem pozda a nie facet :( :( Nie wiem co robić czasem myślę że łatwiej było mi było gdybym urodził się dziewczyną

Gość gość
jakie bzdety do tego e laborat

Gość gość
Nie jesteś gejem, tylko Ci się p****ało i traktujesz się jak dmuchaną lalkę.

Gość gość
Hahaha, ale typ :D Ja też mam podobną historię, lubię sobie wsadzić dildoda w tyłek, ale gejem nie jestem i faceci kompletnie mnie seksualnie nie jarają, a wręcz obrzydzają. Ale jednak dałbym się zerznąć kobiecie dildosem, i zostać jej uległym niewolnikiem.

Gość gość
nic nie jest z toba nie teges, nie martw sie. pisze to jako hetoro dziewczyna, i wiem z doswiadczenia ze mezczyzni lubia miec cos wsadzanego w o***t, bo to lechata ich prostate, i chociaz nikt ci sie o tego nie przyzna, 90% moich facetow to lubilo ;) jesli chodzi o krwawienie, to niest troche mertawiace, wiec kup sobie cos co nie bedzie cie draznic, zebys sobie nie zrobil krzywdy. nie martw sie, jestes normalu, jestes hetero. glowa do gory!!!!

Gość gość
21.37 ja nie wiem co ty w tym widzisz śmiesznego to jest poprostu straszne sierpień dla mnie gdyby ciebie tak bolało to inaczej byś pisał a ja już nigdy nie mam zamiaru sobie nic wkładać. Chodzi przyznam że chciałbym kiedyś wsadzić jakiejś ładnej dziewczynie ale do tego niestety trzeba być mężczyzną bo inaczej żadna się nie wypnie. Tylko ja stać się mężczyzna (tylko nie piszcie trzeba z*****ać ale co zrobić żeby to zrobić ) Jak stać się mężczyzna a nie bezwartościową (dla kobiet) pozdą

Gość gość
Przepraszam za słownictwo ale ja już serio nie chce tego robić

Gość gość
W tej chwili się nie masturbóje od marca i jak teraz o tym pomyślę tobraczej nie mam zamiaru tego robić. Obiecałem sobie że następnym razem zrobię to z kobietą i nie zamierzama rzucać słów na wiatr.Ale narazię nie zasługuje na dziewczynę chciałbym to zmienić ale nie wiem jak?? A co do psychologa nigdy nikomu o tym nie mówiłem i wątwię czy otworzył bym się przed psychologiem. Chidźródło bardzo chciałbym się komuś wyglądać zrzucić to z siebie. Kiedy spodkania jakąś dziewczynę to chciałbym jej to opowiedzieć (oczywiście kiedy już będziemy w związku i będziemy uprawiać seks o ile jakaś się znajdzie bo narazie nawet nie znam żadnej potencjalnej ukochanej :( tylko nie wiem czy po opowuedzeniu tego by mnie nie zostawiła ale chubaw nie jak myślicie? ?? I tak propo jak powinien zachowywać się mężczyzna? ??

Gość gość
Tacy jak ty nie podupcą sobi

Gość gość
Ile masz lat? Jeśli się nie masturbujesz już pół roku to co ile dni masz polucje? Co w tobie jest nie tak że nie możesz mieć dziewczyny?

Gość gość
Mam 19 lat wogólne nie mam polucji (niekiedy tylko jak się podnieca zobaczę ładna dziewczynę ito. to wydobywa się niewielka ilość (ale to tylko w chwili podniecenia) Wydaje się mi że jestem zbyt mało męski nie stanowczy bardzo nieśmiały zamknięty w sobie i że one zasługuje na lepszych ode mnie. Dodam też że mam niskie wzrost ale to mniejsza. Chciałbym żeby dziewczyna była ze mną szczęśliwa byćwiczenia dla niej prawdziwym samemu a nie mekepetą którą przy prwszej lepszej okazji zostawi.

Gość gość
Byćwiczyłem dla niej prawdziwym mężczyzną samcem (słownik w fonie

Gość gość
Dodam też że gdy sobie coś tam wsadzałem to wyobrażalem sobie że posuwam w ten sposób jakąś dziewczynę (zazwyczaj koleżankę ze szkoły )nie wiem czy to ma znaczenie