Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem po 40 i wszystko mi już wisi

Polecane posty

Gość gość
Mnie tez wisi ;) bo zycie zaczyna sie po 40stce

Gość gość
cycki? juz sie mieszcza w meskie B100??

Gość gość
Mózg ci wisi bo tu siedzisz stałe :D

Gość gość
Kto ma cycki ten ma władzę. Kto ma.......ten ma,....

Gość gość
Oj biedny ty może ci jeszcze stanie kiedyś na widok jakieś babeczki! Przytulam

Gość gość
Faceci po 40-tce są NAJFAJNIEJSI, już nie dzieciaki a jeszcze nie 'stare pierniki' i wiedza już, czego chcą. Chętnie Cię poznam Autorze, pod warunkiem, ze nie jesteś rozwodnikiem i nie masz dzieci.

Gość gwoli wyjasnienia
11:42 Faktycznie, po 40-estce sa najlepsi ale tak 5-10 lat, a potem zaczyna sie kaplica. :D

Gość gość
dziś - dokładnie tak! Facet jak przekroczy 50-tkę to już nudziarz się z niego robi.

Gość Facet prawie 40
No kurna, a u mnie na odwrót...wszystko stoi :-o

Gość gość
Facet prawie 40 dziś No kurna, a u mnie na odwrót ... wszystko stoi Razem z tobą nad grobem! siedzieć w oknie i patrzec czy smierć nie idzie

Gość Facet prawie 40
Doprawdy? Merci.

Gość gość
A jaki jest facet po 40 ce - nie rozwodnik, wolny i bez dzieci. Niebieski ptak lub Piotruś Pan.

Gość gość
dziś - nie przejmuj się- dzieciarnia głupoty wypisuje. Prawdą jest, ze faceci między 40 a 50 są najfajniejsi! Potem jest niestety gorzej. Wiem, co piszę. Pozdrawiam.

Gość gość
dziś - niekoniecznie! Czasem jest po prostu zapracowanym kawalerem, który postawił na karierę i dorobił się niezłej kasy. Jest rozsądny, wie, czego chce i właśnie na etapie 40-tki szuka sobie żony. Jak będzie rozsądny, to wybierze starszą, która go doceni i będzie szanowała, a jak mniej, to taką młodszą "laskę", która w niedługim czasie "przyprawi mu rogi" i oskubie z zarobionych do tego czasu pieniędzy.

Gość Facet prawie 40
gość dziś Nie przejąłem się, bo nic nie zrozumiałem, a kiedy czegoś nie rozumiem, biorę to za komplement ;-)

Gość gość
dziś - trudno tu cokolwiek zrozumieć, bo tu panują takie poglądy, że 30 plus to już "stara panna", 40- latek to "stary piernik", a w ogóle wszyscy 35 plus to tylko do trumny się nadają. O jeszcze starszych nie piszę, bi tacy na tym forum po prostu nie istnieją! Pozdrawiam.

Gość Facet prawie 40
Serio? Przecież prawdziwe życie zaczyna się po 40 :-) Ja tam na 40 czekam jak kania na deszcz. Ludzie nie wiedzą, co dobre.

Gość gość
Ta dorobił się kasy i szuka żony. Trala lala pusta lala. Jak jest w miarę samodzielny to ok ale jak mieszka u mamusi to już tragedia. Starokawalerskie nawyki , brak odpowiedzialnosci za drugą osobę, często poważne nałogi i stały bywalec domów publicznych.

Gość gość
dziś - dokładnie tak, chociaż pewnie już teraz "smakujesz życie" z pełną świadomością, bo samo 40 lat "na papierku" niczego specjalnie nie zmieni. Zmartwię Cię tylko, że od 40-tki do 50-tki to już tylko jeden krok i szybko to mija, bardzo szybko...

Gość Facet prawie 40
Nie zmartwiłem się, bo z upływem czasu trzeba się pogodzić, każdy wiek ma jakieś zalety, upływa młodość, pojawia się doświadczenie i świadomość własnych potrzeb oraz możliwości aby je zaspokoić. Tylko od nas zależy, jak ten czas wykorzystamy.

Gość gość
dziś - znałam dwóch takich "w miarę samodzielnych", późno się ożenili, ale rozsądni byli, bo nie oglądali się na "laski" tylko wybrali starsze. Żyją do dziś w małżeństwach, doczekali się dzieci i ogólnie dobrze im się powodzi.

Gość gość
Po 40 to albo: stare/starzy dziwacy albo rozwodnicy z alimentami.:p juz to przerabialam.:p ex i jego dzieci i ich fochy a ja na miejscu czwartym bo jeszcze byl jego brat, stary kawaler. Zycie zaczyna się po 40? Ok, jak ktoś chce się tylko bawić to ok.:)

Gość gość
15.01-"Tylko od nas zależy, jak ten czas wykorzystamy". XXX Nie zawsze sami mamy wpływ na to, co dzieje się w naszym życiu. Czasem jest tak, że "życie robi z nami to, co samo chce".

Gość gość
Do gość 15.02 Tak będzie z mężem p.B. Dziadek 60 lat i młodej dziecko zrobił a ona zachwile znajdzie młodszego i rogi będzie mu doprawić albo o rozwód poda i dziadek będzie płacił niemałe alimenty przy jego dochodach. Cwaniara z młodym facetem i dzieckiem będzie żyła z alimentów starego naiwniaka.:D

Gość gość
Facet 50 lat to trup. Śmieszą mnie tacy z młodymi laskami bo rogi mają choć o tym nie wiedzą :D

Gość gość
dziś - to są jednostkowe przypadki. Zawsze trzeba jednak pamiętać, że jak się wychodzi za mąż za 'faceta z odzysku' ( rozwodnika)- tak naprawdę oprócz niego "poślubia się" jego byłą, dzieci i całą jego dotychczasową przeszłość. Kobiety nie zdają sobie z tego sprawy, cieszą się, że "upolowały" faceta a potem "płacz i zgrzytanie zębów".

Gość gość
Jak stary ma rogi to według was dlatego, że stary jest, a jak młody ma rogi to dlatego, że ciapa albo zwyczajnie to zła kobieta była. Starzy z młodymi to nadal mniejszość, a zdrady i rozwody są coraz częstsze więc dotyczą wszystkich. Tak na marginesie to ile zdrad i rozstań jest w samej gimbazie, a ci by chcieli oceniać dorosłych..

Gość gość
"Facet 50 lat to trup" xxxxxxx No z tym to dziecko trochę "pojechałeś po bandzie". Większość i to zdecydowana 50-latków ma normalne małżeństwa już z odpowiednim stażem, dorosłe lub dorastające dzieci i często już wnuki. Ale oczywiście jak w każdej regule zdarzają się wyjątki, więc są też 50-letni głupcy z młodymi "laskami" u boku. A że mają "rogi"??? Cóż, można rzec mają- na własne życzenie. Na razie dzieciaku nie wiele z tego pewnie rozumiesz ale jak dorośniesz- wiele rzeczy Ci się przypomni z tego, co tu napisałam. A teraz wracaj do mamy, zjedz obiad i siadaj odrabiać lekcje, bo wakacje już miesiąc temu się skończyły.