Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem po 40 i wszystko mi już wisi

Polecane posty

Gość gość
Mam 43 lata, nic ni nie wisi i długo jeszcze nie zamierzam zaczynać na klęczkach łyżeczką kopać sobie grobu :-D Świetny wiek do życia, dobrego seksu z partnerem równolatkiem.

Gość Facet prawie 40
Trup, stary dziad, stara raszpla...wszystkie te epitety można o kant du.py potłuc, jeśli akceptujesz swój wiek, swoje ciało. Wszystkim cwaniaczkom bez dowodu osobistego i na utrzymaniu rodziców mówię: i na Twoją trumienkę rośnie już drzewo ;-)

Gość gość
Facet prawie 40-dziś -Trup, stary dziad, stara raszpla... XXXXXX Niestety większość piszących na tym forum to "szkolna dzieciarnia", trochę "studenterii" i paniusie w okolicach 30-tki, które jęczą, że nie znalazły jeszcze faceta i "ich życie się już skończyło". Dla nich tacy jak my to właśnie "trupy, stare dziady i stare raszple". Nie myślą o tym, że czas nieustająco biegnie i za chwilę oni znajda się dokładnie w tym samym miejscu. Pozdrawiam i dzięki za wszystkie mądre wpisy na ten temat. Przeczytałam je z prawdziwą przyjemnością.

Gość gość
ja jestem przed 50tką, nie wszystko mi wisi, ale mam już wywalone czy się za mną jakaś obejrzy czy już nie :p

Gość gość
Jestem po 40 i wszystko mi już wisi x Bo jestes zapewne gruba spocona lochaHAHAHAH :D

Gość gość
dziś mentorski ton z jakim przemowiles/as swiadczy o daleko posunietym wieku mentalnym :-), trzeba trzymac sie daleko od takich "doswiadczonych i wszystkowiedzacych", sa okropnie nudni, przewidywalni, jednym slowem- starosc nie radosc ;-)

Gość gość
... młodość nie wieczność, śmierć nie wesele."

Gość gość
ja jestem przed 50tką, nie wszystko mi wisi, ale mam już wywalone czy się za mną jakaś obejrzy czy już nie jezyk.gif X My przystojniacy około 30 tez mamy na ciebie wywalone pasztecie :D

Gość gość
dziś starosc MENTALNA :-)

Gość gość
Ja jestem kobieta po 50 i wszystko jest na miejscu. Tzn nie wisi. Prowadzę zdrowy aktywny tryb życia i o trumnie nawet nie myślę bo zakładam własną firme i chcę jeszcze poszaleć po świecie;)

Gość gość
Mam 41 lat i dopiero teraz wiem,że żyje a seks właśnie teraz jest doskonały.Życie zaczyna sie po 40tce a szkoda,że nie wcześniej.

Gość gość
41 lat to żadna starość, nie ma co słuchać gimbazy

Gość gość
Życie w każdym okresie ma swój specyficzny smak;)