Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwolić mu pracować w delegacji?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem dwa lata, od lutego mieszkamy razem. Ja mam trójke dzieci z pierwszego małżeństwa, on ma córke z poprzedniego związku , która mieszka z nami. Dzieci są w wieku 3-6 lat. On pracuje w budowlance , ostatnio dostał propozycje , aby pracować w delegacji za dużo większe pieniądze. Wyglądałoby to tak,że od poniedziałku do piątku byłby poza domem, a w weekendy wracałby do nas. Nie mam jednak do niego zaufania . Jeszcze kiedy nie mieszkaliśmy razem był już na takich wyjazdach. Przed tym wyjazdem obiecywał mi,że będzie dzwonił, że nie będzie nigdzie chodził, a było zupełnie na odwrót. Teraz mówi mi,że to jest inna sytuacja, bo mieszkamy razem i drugi raz by się tak nie zachował. Może jest tu ktoś w podobnej sytuacji..?

Gość gość
Więc mam teraz do Was pytania, jak wpływają takie delegacje na związek? Wychodzi z tego większa zazdrość? Jest więcej nieporozumień? Czy może związek wtedy się 'ożywia'? Nigdy w takiej sytuacji nie byłam, więc chciałam, abyście podzieliły się swoimi doświadczeniami.

Gość czizas
pozwolic to mozesz psu pic wode z kaluzy

Gość gość
Skoro raz nie dotrzymał słowa, to drugi raz też nie dotrzyma. Jaka róznica jest między tymi dwoma sytuacjami? Nie mieszkaliście razem, więc mógł robić co chce, nie musiał się starać? Skoro wtedy tak Cię traktował, to teraz tez tak będzie.

Gość gość
a on ci pozwolil miec 3 dzieci? jesli jest normalny psychicznie i nie jestes jego prawnym opiekunem nie masz nic do pozwalania

Gość gość
Nigdzie chodził to znaczy że co? Ma siedzieć po pracy na tyłku i nie mieć życia oprócz pracy, nie ma prawa z kumplami wyjść na miasto po pracy odreagować, a nawet wypić piwko w pubie? Nie dzwonił do Ciebie bo był po za miejsce zamieszkania i pewnie bał się że będziesz mu truć dupę gdzie jest co robi i robić mu wyrzuty z tego powodu, a facet jest wolnym człowiekiem i ma prawo do życia. nie rozumiem, dlaczego nie chcesz aby gdzieś wychodził, boisz się że cię zdradzi kogoś pozna bla bla bla? A myślisz, że takim trzymaniem na smyczy coś uzyskasz? Będzie zupełnie odwrotnie i facet nie będzie miał do tego wyrzutów kiedy spotka jakąś uśmiechnięta laskę, która nie będzie miała do niego takich pretensji jak ty. Wtedy będziesz dopiero na przegranej pozycji.

Gość vvszechwiedzący
pozwól wytłumaczyć mi definicję "delegacji" delegacja - jest to słowo przykrywka polega ono na zmyleniu samicy przez samca jego rzeczywistego celu wyjazdu. rzeczywistym celem delegacji samca jest kopulacja kontrolowana lub rozpowszechnienie potomstwa po innych miejscach właściwie oddalonych kilkanaście kilometrów od danego miejsce zamieszkania a jest to też spowodowane tym by uniknąć odpowiedzialności i odkrycia przez członków rodziny/sąsiadów/znajomych/przyjaciół samca jego celów podróży godowych. w 92% wszystkich samców zdarzały się "delegacje" najczęściej spowodowane nadejściem okresu godowego właśnie wtedy krew z mózgu samca przepływa do jego członka powodując braki w myśleniu a wywołując erekcję oraz pobudzenie i popęd seksualny ten okres przypomina wzięcie viagry w większych ilościach z tym że do tego dochodzi pobudzenie napalenie oraz większy popęd seksualny na samice.

Gość gość
moj byly tak sie wydelegacjowal ze jestesmy 6 lat po rozwodzie -zrobil kochance dziecko po czym ona kopnela go gleboko w d**e i dalej mieszka z mezem a moj byly jak pies pod plotem ....no ale coz jak sobie poscielil tak teraz sobie spi.