Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia na OLX sprzedaje świetny wózek a wszystkie narzekaja na cene i chca

Polecane posty

Gość gość
10:42 No właśnie !

Gość gość
a ja jeden dostałam za darmo- 20 lat temu, a drugi, 15 lat temu kupiłam używany za 200 zł... Czytam to i się dziwię, czy to znowu jakies przechwałki odchodzą, bo ludzie niby biedni, a kazda kupuje wózki za kilka tys zł??

Gość gość
Ja kupiłam Anexa za 2000 tysiące nowiutkiego i jest super. Nie kupiła bym używanego wózka dla dziecka za 3 tysiące!!!

Gość gość
Też wybrałam Anexa i jestem zadowolona. Jak można dziecku używkę za 3tysiące kupić???:)

Gość gość
Szczerze, proba sprzedazy wozka, ktory kosztowal 5 tys to moze byc wyczyn. Po pierwsze, jesli ktos,rozglada sie za wozkiem z wysokiej polki, tzn, ze go na to stac i kupi sobie nowy. A po drugie - jesli ktos ma mniejsza kwote do wydania, bedzie szukal nowego w swoim obrebie cenowym, bo uzywany wozek za 3 tys to zakrawa troche o absurd;) oczywiscie bez obrazy dla autorki. Nie wiem czy wozek za 5 tys to az taki szal czy co, ale nawet gdyby mnie bylo stac bym nie kupila.

Gość gość
Swoja droga - racje ma osoba, ktora napisala, ze ludzie nie znaja sie na cenach i wystawiaja starocie za kupe kasy, jak lodowka Minsk za cene 300 zl... najczesciej takie ceny wystawiaja typowe janusze, co mysla, ze znajdzie sie glupszy od nich albo staruchy, co,zatrzymaly sie w poprzedniej epoce i mysla, ze stary komplet wypoczynkowy czy tapczan do spanja to cud:D

Gość gość
Jak ktoś szuka używanego to w domyśle tańszego, gdyby mnie było stać na wydanie 3 tys na wózek to kupilabym nowy. A gdybym przegladala olx i zobaczyła takie ogłoszenie to bym je ominęła a nie prosiła o obniżkę o połowę, albo ktoś akceptuje cenę albo nie, proste.

Gość gość
Patologia sprzedaje wozek za 5000!!! Pewnie za 500+ go kupili :-)

Gość gość
Ja kupiłam anex i popłakałam się ze szczęścia,że tak tanio!!!!!!

Gość gość
U mnie w okolicy to duzo ogloszen i wozki z niedzialajacym hamulcem, rozdarta folia na budce albo brudne... i te opisy zwalajace z nog "wozek zadbany, minusem jest zepsuty hamulec, ale to nie przeszkadza w uzytkowaniu. A wlascicielja brudnego wozka prosto z mostu napisala, ze stal w garazu i ze czyszczenie w zakresie osoby kupujacej, bo dama nie ma czasu...

Gość gość
gość 2016.10.05 Bez zlosliwosci. Jesli kupujesz cos nowego bierzesz do domu uzywasz to cena automatycznie spada o polowe. Jest tak z wozkami samochodami itd " xxxxxxxxxxxxxxxxxxx czyżby? Czyli jesli kupilam auto za 50.000 nie moge liczyc na siwecej noiz 25.000? Ale bzdura zenula. Nowe auto tez nie spada o połowe? Wez sie kobieto ogarnij bo kiepsko u Ciebie z podstawami. To pisala nie autorka :/

Gość gość
10:12 porownujesz ceny samochódu do wózka dziecięcego :D?! A co powiesz na zakup mieszkania w stanie deweloperskim i urządzenie - o kurcze nagle używane, a wartość wzrosła :D

Gość gość
Gosc 10:12 podobno samochod ledwie wyjezdzajacy z salonu traci 30% wartosci;)

Gość gość
dziś Tak to prawda samochód gdy wyjeżdża salonu jest automatycznie 30% mniej warty

Gość gość
Używany wózek jak i każda inna rzecz powinna być sprzedawana za 40% wartości,chyba że nie ma śladów użytkowania,rachunek i gwarancje to 60-70%