Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czy Larry Stylinson jest prawdziwy.

Polecane posty

Gość gość

Nie ma już One direction jednak poznałam ich tworczość na youtube po tym jak się rozpadli. Chciałam zrozumiec ten ich fenomem. I jestem w szoku, to zdolni kolesie i do tego przystojni. Mi podoba się Louis taki bad boy lub jak kto woli sassy koleś) ,ale właśnie krążyły plotki że on i Harry drugi przystojniak coś ze sobą flirtują stąd nazwa( Larry Stylonson- kombinaja ich imion i nazwisk przez fanki). Na początku wątpiłam w to, jednak oglądając filmiki na youtube w których widać, że mają się ku sobie mam teraz spory mętlik w głowie. A wy co o tym myślicie?

Gość gość
Dla mnie to oni mieli się ku sobie. Za dużo tych dziwnych gestów itp. Czesto żartują inni, że oni mają brody itp. (Broda to dziewczyna która jest przykrywką dla geja). Ja myślę, źe między nimi cos było. Harry wychowywał się z kobietami i jest delikatny wrażliwy z kolei Luois ma przyjaciela geja o imieniu Stan no i ma takie sfeminizowane ruchy i gesty. W jednej piosence Harry zmienił tekst śpiewając " I can love you more that Stan"( potrafię kochać cię bardziej niż Stan). Mogą być gejami lub bi. A to że Louis ma dziecko, moze chciał sprobowac jak to jest z dziewczyną w łóźku i zeby dali mu spokoj i z tymi gejowskimi plotkami, a wpadł. Zobacz jaki on teraz smutny, niepodobny do siebie.