Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikomu z rodziny nie podoba się imię jakie wybraliśmy synkowi

Polecane posty

Gość gość
Mój synek ma na imię Łukasz. Jedyna osoba, która to imię krytykuje to moja matka. Nie przejmuj się. Póki nie będziesz chciała nazwać dziecka G****o, Dildo czy P***anella nikt nie ma prawa namawiać rodziców do nadania innego imienia niż to, które wybrali dla dziecka.

Gość gość
Mtslałam ze chodzi o jakiegoś brajana, natana, czy milana. Staś to śliczne imię

Gość gość
gość wczoraj Skoro cała rodzina się śmieje to chyba coś jest na rzeczy. ] ----- UWIELBIAM TEN ARGUMENT!!!! no masz calkowita racje!!!! wiec zryj gow.no! MILIONY much NIE MOGA sie przeciez mylic! wiec cos jest na rzeczy!

Gość gość
Antoni lepszy od Stanislawa??? bo 80% twoich znajomych wybralo po ogladnieciu Na Wspolnej Antosia corce na imie?? a w cyzm lepszy? Antos i Antoni jak Stas i Stanislaw, ten sam zakres imienny. oba ladne swoja droga, i ja mam wielu znajomych (przedzial wiekowy 25-35 lat) o imieniu Staszek, jak i wiele dzieci tak rodzice od paru lat nazywaja. nie jest to dla mnie zupelnie dziwne, inne, stare czy jakiekolwiek pejoratywnie brzmiace imie :O

Gość gość
Imię jakie wybraliśmy dla synka tez sie nikomu nie podobaly ale ja mam gdzies opinie innych mam.nazwisko które oznacza coś Starego i przecież nie dam Alan czy brajan haha jak dla mnie takie imiona krzywdzące dzieci właśnie .My mamy Gustawa i jak się urodził wszyscy nagle zmienili zdanie ze jest super ma super zdrobnienia Gucio,Gutek a dorosły mężczyzna brzmi pięknie przynajmniej do naszego nazwiska córka tez ma starsze imię i obydwoje super moim zdaniem .I nie słuchaj innych ze dzieci sie beda śmiejąc dziecko jak jest towarzyskie itp to wszystkie dzieci je polubia a nie że względu na imię odwroca.Jak dla mnie te nowoczesne imiina to zenada i tyle.

Gość gość
Jak ja bym miała robić to czego ludzie oczekują to nie miałabym nic. Staś to piękne imię, myślałam że chodzi tu jakiegoś Natana, czy Brajana.

Gość gość
17.05 :D dokładnie :P To godne imię osadzone w naszej tradycji od 1000 lat !!! Poświadczone w czasch Bolesława Śmiałego ! Może nie wiecie ale bodaj nawet jeden król Francji miał na drugie -Stanislaus :D . A narzekają mamy Sebusiów czy innych Natanielków :(:O .

Gość gość
Ja mam malutka Kasię ciągle słyszę,ze to niemodne i wieśniackie imię oraz ze dziecko bedzie kiedys na nas o to złe.

Gość gość
0/00 nie przejumuj się :P Krzywda to Vanessa Nikola Kunegunda itp .

Gość gość
Poza tym nie wiem po co właściwie tak konkretnie napisałaś o tym koledze. Oczekujesz że tego powodu ktoś inny sobie obrzydzi imie które wybrał swojemu dziecku ? To jesteś głupia, bezmyślna dziewucha i tyle. Jakbyś mi podała swoje własne imie to stałoby sie dla mnie synonimem głupoty. XXX Sama jesteś głupia i bezmyslna, niczego nie oczekuje i napisałam wyraźnie, że każdemu podoba się coś innego, każdy nadaje imię dziecku takie jakie chce i nikt nie ma prawa się wtrącać, nie ważne czy Staś, Artur, Gwidon czy Guantanamera.

Gość gość
Nie wiem w jakim.srodowisku wy się chowacie i do jakich szkol chodziliście wy i wasze dzieci ale ja jestem rocznik 85, chodziłam do ogromnej podstawówki w robotniczym malym miasteczku, wiec dzieci które chodzily do tej szkoły nie pochodzily w większości z inteligenckich rodzin. I tak, nigdy nie słyszałam aby dzieci smialy się z czyjegoś imienia mimo ze królowały Magdy, Anie, kasie, Agnieszki michaly i piotrki. Chodzila tam Halina, Tadeusz, Kazik, Fortunata, Mirek i nikt się z imienia nie śmiał, bo z czego tu się śmiać? W LO w mieście wojewódzkim miałam 2 Józefiny, Wandę, Tadzia, Berenike, Igora, marka i zgadnijcie! Tez nikt się nie śmiał.

Gość gość
Poza tym nasze pokolenie to popłuczyny prlu i wszystko bylo na 1 kopyto. Jesli teraz macie kogoś uczącego w szkole/przedszkolu to popytajcie jak się nazywają dzieci. Oczywiście jest 5 wiktorii i 3 julie ale sa tez Mira, Zoja, Kira, leokadia , nawojka czy Ziemowit i nikogo to nie dziwi

Gość gość
rocznik 85 duze miasto, 5 klasa. śmialiśmy się z Ariela :P

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje ,ale jednak czasem się nie da osobiście mam oryginalne jak na czasy kiedy się urodziłam i te dzisiejsze również imię pochodzenia litewskiego i nie zawsze mi się podobało po latach bardzo się z niego cieszę a w lekkim szoku to byłam jak dziewczyna z prawie mojego rocznika przedstawiła się imieniem Staszka myślałam ze żartuje dzięki Bogu mojej mamie to nie przyszło do głowy.

Gość Kushina
Tez jestem w 7 miesiacu i tez bedzie Staś :D Na szczescie naszym rodzinom sie podoba to imie a nawet bardzo :) Na kiedy masz termin?

Gość gość
Ja jestem rocznik 80 i nigdy nie spotkalam sie z tym , aby ktos wysmiewal czyjeis imie. Nigdy. Zastanawiam sie skad te wysmiewanie sie wzielo. ????Wychowalam sie w miescie powyzes 100 mieszk. Podstawowka najwieksza w miescie. Mi sie nie podoba Stanislaw, Alan, itp, ale nigdy bym sie nie smiala z kogos kto dal tak na imie dziecku..

Gość gość
Tu autorka mam termin na 23 grudnia, ale marzę o tym by urodzić przed lub po świętach, nie wyobrażam sobie narazie, że nie będzie mnie przy starszym synku w świętach