Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania2607

Co mam zrobić,nie mam już siły...

Polecane posty

Cześć,mam 26 lat jestem męzatką od 5 lat i mam dziecko,mój problem polega na tym ze nie wiem co mam zrobić ze swoim małzenstwem,czuję ze z mojej strony wszystko wypalone,ale to nie moja wina tylko męza chociaż róznie można to odebrać,mój mąż w ogóle nie interesuje się mną,praktycznie nie rozmawiamy ze sobą,mieszkamy z teściami bo mój mąż nie chce sam mimo ze ja mam mieszkanie ale mniejsza o to,my w ogóle się nie kłócimy tylko potrafimy milczeć przez kilka miesięcy i nasze dziecko to wszystko widzi mimo tego boję się odejść ,boję się jak dziecko to przyjmie i czy odnajdzie się w nowej sytuacji i czy ja dam radę przejść przez ten rozwód i wyprowadzkę,myslałam ze jestem silna ale myliłam się teraz żyje z dnia na dzień taka zgaszona,i od razu odpowiadam na pytanie ,rozmawiałam z nim i nic to nie dało,zaniedbał się ,w niczym mi nie pomaga,oparcie? zadnego co ja mam robić?moze ktoś był w takiej sytuacji??

Gość gość
Ja jestem. Tyle, że my się kłócimy i mieszkamy w moim mieszkaniu.

Gość gość
A przed ślubem jaki był? Też taki milczący i nie interesował się Tobą? Z Twojej strony za 5 lat wypalone znaczy, że wyszłaś za niego nie kochając Go. Prawdziwa miłość się nie wypala. Za mało piszesz jak wygląda Twoje małżeństwo by Ci cokolwiek doradzić. Zwykle wina zawsze leży po dwóch stronach. Trzeba rozmawiać a nie milczeć, powiedzieć co boli. Rozwieźć się do żadna sztuka, wytrwać w związku do śmierci to jest sztuka.

Gość gość
Nie autorko ja nie chcę odejść ;) ze swojego mieszkania co najwyżej pogonie go na jego kawalerke. Mamy 3 letniego synka wiec ze wzgledu na niego jeszcze jestesmy razem.

Gość gość
A ja się zastanawiampo co kobietoTy tam jeszcze siedzisz.

Gość gość
Właśnie, ciekawi mnie też, co mówi Twój mąż na temat Waszego związku.

Gość gość
Uważaj ,żeby on Cię nie pogonił, bo też tak może być. będzie jak w tej piosence: goń stare baby , goń stare baby do lasa.....a weźmie sobie osiemnastkę i sprowadzi do domu...

A więc tak ,wszyscy macie trochę racji,pogoni mnie?szczerze nawet cieszyłabym się gdyby sobie kogoś znalazł byłoby mi łatwiej,a co do sytuacji w naszym małzenstwie to jest tak...ja myślę ze nie mam sobie co do zarzucenia,dbam o dom,o dziecko,pracuje o niego też dbam bo nawet ciuchy ma naszykowane on nawet palcem nie ruszy,jego zastrzeżenie to seks zdecydowanie za mało,moze i tak ale trudno sypiać z kimś kto nie dba o siebie,zero higieny i do tego jeszcze smierdzi piwem bo to uwielbia,nigdzie razem nie jeździmy,bo on nigdy nie ma czasu albo po prostu mu się nie chce,dziecko od 2 lat prosi się o zoo,a czy było tak wcześniej przed slubem?nie był taki,dbał o siebie,dbał o mnie,spedzał ze mną czas,u niego niedziela wyglądała tak od 10 rano mecz,potem drugi albo ryby,a czas dla nas wieczorem o 19,więc co?

Gość gość
Skoro do seksu przeszkadza Ci jego higiena to powiedz mu to otwarcie. Nie mów ,że boli Cię głowa tylko wyślij go na basen, przygotuj mu przed seksem pachnącą np. ziołami kąpiel lub z innymi olejkami zapachowymi jakie lubisz. Sama zorganizuj jakieś wypady z mężem nie czekaj aż on coś zaproponuje.

Gość gość
Tylko dlaczego to zawsze kobieta ma się starać? ona ma przyjść z pracy, zaopiekować się dzieckiem, ugotować, posprzątać i jeszcze kąpiel mu szykować żeby o siebie zadbał??! a on w tym czasie nie będzie robił nic to jest chore to ona powinna dostać taką kąpiel

Gość gość
Moim zdaniem jeśli on się nie stara, nie próbuje nawet poprawić waszych relacji to powinnaś to zakończyć, nic na siłę kochana

Gość gość
Kobieto czego Ty oczekujesz? Takie cuda sie nie zdarzaja. Nie zmieni sie.

Autorko, Zmiany możesz wymagać tylko od siebie. Dorosłego czlowieka do niczego nie zmusisz. Niestety lub stety. Masz wpływ na siebie, to jest twoje zycie. Nie marnuj go!