Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring a wychowanie dziecka

Polecane posty

Gość gość

Ktoś utworzył temat i męczy mnie trochę moja sytuacja. Mąż mnie zostawił jak syn miał 6 miesięcy. Najprawdopodobniej wyjechał zagranicę, nie płaci alimentów. Ściągają z Jego rodziców 200 zł miesięcznie, ale tak naprawdę nie płacą. Rodziców nie mam. Z zawodu jestem księgową. Po macierzyńskim nie mogłam wrócić do poprzedniej pracy, redukcja etatów. Znalazłam po dwóch miesiącach pracę w prywatnej firmie za 2200 na rękę. Nie przedłużyli mi umowy bo wracał poprzedni pracownik. Ja o tym nie wiedziała. Kolejna załamka. Trochę popracowałam w firmie budowlanej i tam jeden z klientów zaproponował mi układ. I tak leci już 3 rok na tego typu układach. Trochę odłożyłam kasy i teraz zastanawiam się czy tego nie rzucić. Czy są tutaj inne kobiety zajmujące się sponsoringiem? Bliscy wiedzą? Nie myślicie żeby rzucić tę pracę? Nie pytam trolli.

Gość gość
HM widzisz są różne fora też dla prostytutek -bo nie ukrywajmy wykonujesz ten zawód ..tam pewnie znajdziesz wiecej porad niż tu gdzie są mamuśki staraczki i jak zauważasz trolle :D .