Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynajmę dom tanio

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ...ogrzewania jest elektryczne ... jest ciepło nawet przy największych mrozach ... kosztów nie ma żadnych , wszystko wliczone w cenę wynajmu... x Albo jesteś oszustem, albo skończonym debilem, nie znającym kosztów elektrycznego ogrzewania :P.

Gość gość
przy turystach koszty zużycia prądu na dobę w okresie grzewczym w zależności od temperatury oraz innych czynników jest w granicach 30-50 zł. Na dłuższy okres chcę wynająć pierwszy raz , ponieważ turystów po sezonie letnim jest mało więc lepiej opłaca się wynająć na dłużej nie wiem też jaką zaproponować cenę aby w miarę dobrze na tym wyjść ale też żeby druga osoba była zadowolona początkowo miało to być 500 zł + media , teraz proponuje ok . 1500 zł miesięcznie ( w zależności od ilości osób) i wszystkie media wliczone w cenę .

Gość gość
ja bym sobie wziela na 10 dni ,ja ,maż i pies ,ale napisz cene bo nie chce mi się maili pisac

Gość gość
ok. 100 zł na dobę , a jaki termin miałby to być ?

Gość gość
a napisz jeszcze prosze jak z ogrodzeniem bo mało widac na zdj, jest tylko do tego domku? chodzi mi o to by psina mogła swobodnie hasać i zeby nie było dziur coby nie zwiał

Gość gość
termin nie wiem ,na pewno nie świeta ani sylwek,gdzieś połowa list,ale 100 zł to duzo ,nad morzem są po 80 wypasione

Gość gość
no tak , ale tutaj jest to ogrzewanie na prąd i samego prądu wyjdzie gdzieś 40 zł . ze względu na tak dużą liczbę dni mogę opuścić na 90 zł

Gość gość
to jest spory domek 8 miejsc sypialnianych . dla 2 osób wyjdzie to mało korzystnie preferuję raczej większą ilość osób

Gość gość
Możesz liczyć tylko na turystów. Wynajem domu na zadupiu nie kręci nikogo. Znajomy wynajmuje spory, nowy dom za 650 + media. Pół godziny samochodem od Katowic. Przy jego domu, Twój przypomina wielkością kurnik :(. Pisz wyraźnie, że chodzi Ci o 1500, a nie 500 z wliczonym ogrzewaniem.

Gość gość
rozumiem cie ale my jednak wolimy sami,nie chcemy towarzystwa,no nic pozdrawiam:) napisz jeszcze co z tym ogrodzeniem bo moze jednak ,kto wie.

Gość gość
sprawa ogrzodzenia ,wygląda tak ( nie będe tutaj ściemniać mówie jak jest) mój domek jako tako nie jest ogrodzony tzn. sytuacja jest taka duży plac ok 1 ha na nim umiejscowione są domki. jest to dawny ośrodek wypoczynkowy huty jedność w chwili obecnej każdy domek ma innego właściciela , niektórzy wynajmują inni mają dla siebie na wypoczynek w dni wolne . cały ośrodek jest ogrodzony ,zamykany. Możliwość korzystania z placu na ognisko , placu zabaw oraz parkingu ( z tarasowych okien mojego domku widać parking więc macie państwo oko na samochód) oczywiście zwierzęta są akceptowane jednak nie mogą sobie swobodnie biegać po terenie ośrodka bez opieki ( najlepiej jeśli będą wyprowadzane na smyczy )

Gość gość
sąsiedzi są naprawdę w porządku o tej porze roku to praktycznie nikogo w tych domkach nie ma także cisza spokój , miejscowość rewelacyjna i nie zgodzę się że jest to zad***e bo jest to przepiękna górska miejscowość a jezioro pomiędzy górami dodaje niezwykłego uroku i niezapomnianych wrażeń . Blisko miast t.j żywiec 10 km Bielsko biała 15 km Katowice , Kraków 80 km

Gość gość
ok,dziękuję że odpisałaś ,niestety już wiem że nie skorzystamy,o ile cenę bylibysmy w stanie przełknąć to brak indywidualnego ogrodzenia nas odstręcza,w przypadku przyjazdu z psem jest to priorytet,pozdrawiam i życzę miłych lokatorów:)

Gość gość
no właśnie my z krakowa i dlatego tak dopytywałam bo w miare blisko:)