Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

Nie wiem czy oszalała i na czyim punkcie ale jest po prostu głupio bezczelna. Jesli jest inaczej, to oczekuje przeprosin. Jakby sie mi należą ;)

Gość gość
branie ciebie za shatyna to ujma? wg mnie nobilitacja

Gość gość
wypieeeeeerdalaj szmatyn:D:D:D

Ani ujma ani nobilitacja dla mnie, po prostu pomyłka. Ale branie mnie za "żałosnego dziada" to urągające pomówienie dla mojej prezencji i inteligencji, tym bardziej że bez dowodu. Więc oczekuje przeprosin o ile Pani otulona_snem ma na tyle przyzwoitości ;)

Gość gość
To tylko Odurzona. We mnie tez widzi Shatyna :D Ona ma maly rozumek, trzeba podchodzic ze zrozumieniem do kobieciny :)

Gość gość
Otulona znowu najepana?:D

Gość gość
szmatyn nie szmatyn sratyn nasatepna k***a zdebilala:D:D:D

Gość gość
otulona i przyzwoitosc hahahaahahah nie moge hahahahahahahaha hahahaha HAHAHAHAHAHAHA

Gość ranking polactwa miejskiego
krakow - to mieszanina hanysow i górali, a co z tego dobrego moglo wyjsc?pechowiec.gif niesympatyczni, zarozumiali, bardzo czesto mimo swiezej odziezy brudni z brzydkim zapachem (komunikacja miejska) poznaniacy - tez sa wstretni, kolejni w kolejce, poniemieckie spady, niejeden z nich zelazny krzyz z Iws po pradziadku trzyma w komodzie wroclawianie - sa mili pod warunkiem ze musisz zachwalac ich miasto nawet jak pies nasra na chodnik musisz powiedziec jakie piekne ekstrementa. inaczczej jestes public enemy warszawianie - ogolnie gatunek wymierajacy zastepowany przez naplywowke. nowy szczep charakteryzuje sie lemingowatoscia i negowaniu wszystkiego co wielkomiejskie. wszystko co widza a nie przypomina im obory nazywane jest wiocha gdanszczanie - czesc kaszubstwa 3miejskiego. ogolnie z ich przecietnego co do wielkosci i obszaru miasta probuja kreowac sie na osrodek rowny krakowowi i wroclawiowi. daleko im do tego dlatego kazdy z innego wiekszego miasta jest odrazu atakowany wywodami o ich pieknej starowce na ktorej stoi statek ze szczecina szczecinianie - zakompleksione gminne spoleczenstwo w ogolnym przekroju zachowanie podobne do warszawskiej naplywowki. nasranie sobie w gniazdo traktuja jako powod do dumy nie rozumiejac ze reszta ludzi dziwi sie im i przez to wysmiewa bydgoszczanie - tania sila robocza dla warszawy i 3miasta. podobnie jak szczecinianie i naplywowa warszawa uwielbiaja sprowadzac sie do roli ofiary gardzac wszystkim co w ich miescie jest fajne lublinianie - zdecydowanie skrzywdzeni przez kul. mimo ladnego starego miasta sredniej wielkosci miasto traktowane jest przez media i opinie spoleczna jako osrodek zabobonu budzac w nich poczucie winy ze sie tam urodzili lodzianie - kolejna tania sila robocza warszawy. nie gardza oni tym co spotykaja wielkomiejskiego w warszawie, natomiast pokazujac jakimi sa miejskimi intelektualistami wytykaja braki swojego miasta u swoich czarnych i skosnookich panow ze stolicy katowiczanie - dawcy polowy genow dla krakowa. dokladniejszy opis patrz pod punktem krakow bialostoczczanie - ludzie dosc dumni na pokaz ze swojego pochodzenia i akcentu, wewnatrz zas nie mogacy sie pogodzic ze nawet na mapie pogody ich miasto zastapily suwalki

Gość gość
zaloguj sie shatyn.:p

Gość gość
gość dziś Argument Iftar jak zwykle w punkt. Przeciez inteligencje na twarzach widac tylko u prawicowcow, pisiorow i obroncow krzyza smiech.gif A tak na serio, to tesknote za rozumem widac akurat wsrod obecnych na tzw miesiecznicach, ale nikt w miare rozgarniety tego nie podnosi, bo to slaby zarzut z d**y. > :classic_cool:

Gość gość
Chaos w MON-ie Chaos w oświacie Chaos w prawie Chaos w państwie Chaos światopoglądowy Chaos wszędzie … to roczny dorobek PiS. Co to będzie, co to będzie?

Gość gość
[W sondażu przeprowadzonym przez IBRiS na zlecenie Onetu, rządzące Prawo i Sprawiedliwość traci dotychczasową przewagę nad pozostałymi partiami. Gdyby wybory odbyły się dziś, partia Jarosława Kaczyńskiego nie miałaby większości w Sejmie. Według badań IBRiS na Prawo i Sprawiedliwość zagłosowałoby 29,3 proc. Polaków. Druga byłaby .Nowoczesna z 22,9 proc., trzecia Platforma Obywatelska z 16,3 proc. Próg wyborczy przekroczyłby także Kukiz'15 (6,8 proc.),SLD (5,3 proc.) i PSL (5,2 proc.). Poza Sejmem znalazłyby się: Partia RAZEM, KORWiN (obecnie "Wolność"),Kongres Nowej Prawicy oraz Prawica RP. 8 proc. ankietowanych nie umiało odpowiedzieć, na kogo odda swój głos w wyborach. ]

Gość gość
gość dziś X Wszystko sprzysięga się przeciw PiS, a najbardziej rozum. Kaczyński niczego nie zrozumiał z protestu kobiet, z Czarnego Protestu. Może zamiast czarnych parasolek, powinna być czarna ściera :P;)

Gość Myrevin
Na początku był Chaos. Z Chaosu wyłonili się pierwsi bogowie: Jaroaos, Macieriebo i Pawłoziemia. :classic_cool:

Gość gość
- Będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy dziecko jest skazane na śmierć, mocno zdeformowane, kończyły się jednak porodem, by to dziecko mogło być ochrzczone - powiedział Kaczyński Nie pozostaje nic innego jak to żeby KOBIETY jeszcze wyraźniej powiedzieć Jarosławowi PolskęZbaw NIE. PS Czyżby Jar zapomniał jak skonczyła się jego IV RP ?!!! ;)

Gość gość
Zapowiedź Jarosława Kaczyńskiego jest jeszcze gorsza niż projekt Ordo Iuris. Kaczyński jeszcze nie zrozumiał, że nigdy więcej nie będzie już tak, że razem ze swoimi kolegami postanowi sobie, że coś zrobi w sprawach kobiet bez kobiet. Tydzień temu zrobiłyśmy w całej Polsce strajk ostrzegawczy, a skoro nasz postulat, żeby zaprzestano jakichkolwiek prac nad zaostrzeniem aborcji, nie został zrealizowany, to znowu będziemy strajkować. Zapraszamy kobiety w całej Polsce, żeby strajkowały 24 października w 41. rocznicę islandzkiego protestu kobiet – zapowiada Marta Lempart, współorganizatorka Czarnego Poniedziałku.

Gość gość
PiS co nie ruszy to rozpie/przy. Katastrofa goni katastrofę. Bedzie co sprzątać po nich. Kto weźmie na siebie taka odpowiedzialność? Co po katastrofie, którą nam funduje PiS ???

Gość gość
a co to za katastrofa opisz w 2 zdaniach po swojemu a nie przez gazete .pl:D:D chetnie poczytamy

Gość gość
No popatrz ja wstąpiłem w poczet "kodziarstwa" a życiową niedomogą chyba nie jestem.. Mam wyższe wykształcenie, (techniczne) własna firmę (dodatkowo pracuję na etacie), daje pracę kilku osobom (tylko Ci którzy mają firmy wiedzą o czym mówię). Uczę się pilnie, języków tez, czytam, chodzę do kina, czasem do teatru itp. No chyba nie jestem niedomogą, co ? AAA, już wiem !!!! Ja jestem "od koryta oderwany" i "kwiczę" bo odbierają mi moje przywileje oczko.gif x kolejny pedau artysta na kafe:D:D:D mam wlasna firme :D pewnie kazali ci przejsc na wlasna dzialanosc ahahahaaha ty c***o j****a

Gość gość
giełda dołuje katastrofalny spadek inwestycji ogromny spadek prestiżu Polski krytyka Polski w UE kara która Polska zapłaci za zerwany przetarg helikopterowy itp

Gość gość
Polska z lidera w UE zmieniła się w autsajdera i pośmiweisko

Gość gość
CHYBA W twoim omamie albo na wyborczej te rewelacje wyczytales polityke prowadzi sie twardą reka a nie na kolanach jak obsrane PO zapamietaj sobie cwelu bity i nie zabieraj glosu w sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia bo dostaniesz w morde i sie oblizesz ze smarka

Gość gość
sprawdz co o nas sądzi europarlament:D

Gość gość
chyba z dupolizem tuskiem na czele :D