Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też nie podoba się ta dziwna moda dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość
też mnie to zastanawia, czemu właściwie komuś przeszkadza to jak wygląda jakaś tam kobieta?

Gość gość
mnie tez nie przeszkadza ale lubię jak ktos ma swój styl i ubiera się zgodnie ze swoim gustem i smakiem takie kupowanie to co pokażą na zachodzie Europy jest głupie, spodnie sindbada więc nosi takie,różnokolorowe oprawki w okularach więc biegnie do sklepu optycznego żeby takie mieć, za pół roku będzie spódnica z wyciętym kółkiem w miejscu ci/py to taką sobie kupi

Gość gość
dziwne, bo bardzo krytykujesz "swój styl" innych ludzi. Jak ktoś zobaczy w obecnych trendach coś co uzna za ładne to pobiegnie i kupi. Proste.

Gość gość
a ja uwielbiam taki właśnie styl, ciuchy oversize, szarości, beże, ubrania strukturalne. nie lubię typowo kobiecych ubrań, głównie dlatego, że mężczyźni ślinią się wtedy jak zwierzęta :O denerwują mnie podziały na płeć, lubię ciuchy uniseks (chociaż twarz mam bardzo kobiecą). tu kilka przykładów rzeczy, które noszę: http://spotmag.pl/wp-content/uploads/2012/03/selektornia_magdah13.jpg

Gość gość
Też mi to przeszkadza taka moda unisex. Lubię ubierać się kobieco ale wszedzie zwykle koszulki lub jak kto woli tshirty bez formy z dekoltem po samą brodę, żeby móc swobodnie w takiej pomykać muszę wycinać lekki dekolt. Swetry oversize itp. Jak ktoś nie jest chudy jak patyk to wygląda w takim jak worek na kartofle. Okropna moda unisex.

Gość gość
ja w slepach widzę nie tylko modę unisex

Gość gość
jestem gotką i nawet ja nie mam problemu z kupowaniem ubrań w zwykłych sieciówkach. Jesy dużo ładnych, kobiecych ubran.

Gość gość
Nie widzę żadnego kryzysu, po prostu kobiety mają więcej odwagi aby być sobą, a nie wpasować się w jakieś ramy, jedne chcą być super kobiece, inne przeciętne, jeszcze inne bardziej ekstrawaganckie. Kobiety stają się bardziej niezależne i nie ubierają się już pod gusta mężczyzn.

Gość gość
mężczyźnie też mają coraz bardziej zróżnicowane gusta :)

Gość gość
no to dzisiaj jestem ubrana w t-shirt (męski), spodnie..włosy mam krótkie, a tatuaże bardzo widoczne. I zastanawiam się w jaki sposób to wpływa na życie ludzi takich jak autorka

Gość gość
ość 2016.10.09 a mnie się dzowny podobają, wolę je nawet od rurek x Taa wychodzilam sie w tym kiedys, u/j/e/b/a/ne cale nogawki brudne , lepiej zeby ta moda nie wróciła, wole rurki jednak.. Poza tym do wyższych butów to co założysz jak nie rurki??? Np.kozaki?? a botków nie lubie na zime

Gość gość
Autorko tematu, jestes cholernie dziwna, jak przeszkadza ci to jak sie kto ubiera. To jest indywidualna sprawa kazdego, jak sie chce światu pokazać - to po pierwsze. Po drugie, nie żyjesz w czasac wiktoriańskich krwa jego mac, że baba to tylko do rvchanska rodzenia dzieci i garów, skad ty sie taka uchowalas, w piwnicy czy gdzie???:D:D:D

Gość gość
dzwony i proste buty też można założyć. Zawsze mi się podobało to jak wyglądają platformy wystające spod dzwonów. chociaż najczęsciej noszę rurki typu "relaxed fit".

Gość gość
proste buty? a jakie to proste buty ? Ja mialam na mysli wysokie buty typu kozaki lub oficerki, ktorych inaczej sie nie załozy jak do rurek

Gość gość
dzwony pasują do butów a la kowbojki i generalnie obcas musi wtedy być - inaczej to nie ma sensu, oczywiscie są osoby co do dzwonow założą adidaski hehe, ale to obciachówa jest wtedy...

Gość gość
a obciachówa bo co? Spodnie jak spodnie i można je nosić do adidasów. Można też do glanów i zwykłych butów na płaskim obcasie

Gość gość
jak inaczej nie zalożyć? Zakładasz je wtedy pod nogawkę i można nosić - nie musi być ich zawsze widać przecież. Zawsze tak nosiłam kozaki.

Gość gość
gość 2016.10.09 No mnie to odpycha, ale jeśli chodzi o sklepy to fajna jest moda usmiech.gif Teraz jest dużo sexy ciuszków dla dziewczyn u fajnie, bo wraca moda z lat 70/80/90 i nawet ubrania z czasów hipisów usmiech.gif x o matko...lata 80 i 90 to największy kicz w modzie...

Gość gość
no i co z tego? Zgadzam się z tamtą panią, że moda z tych lat była naprawdę fajna i na swój sposób seksowna. Co innego początek 21 wieku...

Gość gość
nie chce mi sie wyglądac sreksownie haha, wole jednak te panie z tatuażami

Gość gość
można wyglądać i seksownie i mieć tatuaże :P

Gość gość
gość 23:32- nie, uchowałam się w Warszawie i tu mieszkam od dziecka ;) Nic mi do tego jak kto się ubiera, więc nikomu nic nie narzucam, ale pisze tu swoje zdanie, chyba ma mi się prawo coś nie podobaC :P Dla mnie to jakas masakra, ze kobiety robią się coraz bardziej męskie, a faceci kobiecy. Oczywiście niektore kobiety i niektorzy faceci bo niekorzy jednak normalnie sie ubieraja Jeszcze rozumiem taka mode, ktora podkresla jakos walory plci, ale jak patrze na laski ubrane w stylu np. Mai Sablewskiej ( niby zna sie na modzie ,a ubiera sie po mesku, jakieś meskie marynarki itd), albo tak jak teraz ubiera sie A gnieszka Chylinska to masakra... takie babochlopy

Gość gość
00:30- wg mnie nie można. Chyba, ze jakieś bardzo dyskretne. No i jeszcze jak facet ma tatuaze to pol biedy (choc i to mi sie nie podoba), ale kobieta z duzym tatuazem to juz nie wyglada wg mnie fajnie... oczywiscie na pewno sa tacy co im sie to podoba u siebie i u innych, ale mnie sie nie podoba

Gość gość
czyli można, tylko tobie się nie podoba. Ja jestem dość mocno wytatuowana, a będę jeszcze bardziej i moim zdaniem wygląda to świetnie. Zwłaszcza jak się jest ładnym i zgrabnym (no wybacz brak skromności) :P

Gość gość
No pewnie, ja tu tylko piszę SWOJE zdanie, w koncu to forum, a na pewno sa tacy co maja zdanie odmienne... Byłam też ciekawa co inni mysla na ten temat

Gość gość
i nie ma w tym nic złego, ale dziwne, że masz aż tak "mocne zdanie" na ten temat. Sam język jakiego używasz jest strasznie emocjonalny. Rozumiem, że mój t-shirt i tatuaże mogą się nie podobać, ale żeby były odpychające?