Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też nie podoba się ta dziwna moda dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość
jakichś t-shirtach, gimbie, JAKICHŚ!

Gość gość
Dlaczego kobieta ma sie chciec podobac obcym facetom na ulicy

Gość gość
przeciez kobieta ktora ubiera sie tak mesko daje czasem jasne przeslanie ze nie dla facetow sie ubiera tylko dla siebie i tym swoim lookiem chce przyciagnac inne panie o takiej samej orientacji, ja bardzo lubie takie babochlopy jak je nazywacie, panie meskie :)

Gość gość
no żebyś się nie zdziwiła...poza tym weź pod uwagę, że zdaniem autorki nienormalny wygląd to t-shirt i spodnie jeansowe :D

Gość gość
Moda modą ale problemem jest znalezienie takiego kobiecego ciuszka który podkreśla to i owo. Prawie wszystko jest szyte na jedno kopyto; spodnie poniżej pępka albo biodrówki gdzeie sadło wyłazi, albo nogawki dzwony, kieszenie zamiast na pośladkach to są na udach i wygląda to jak kurd**el, fuj! Spódnice takie same. Na szczęście potrafię szyć a na butiki mnie nie stać.

Gość gość
a mnie się dzowny podobają, wolę je nawet od rurek :)

Gość gościówka123123
A ja się ubieram czasem kobieco, a czasem w T-shirt i bojówki. x Czy uważam, że w T-shirtcie i bojówkach wyglądam kobieco? Nie! Zakładam je dlatego, że są wygodne :) Czuję się w nich kobieco, bo heloł - jestem kobietą :D ale jest to strój, który wybieram jednak na ogół dla wygody a nie po to, by podobać się innym, podkreślając moje atuty ;) x Czasem dla odmiany lubię ubrać się męsko... i nie po to, by przyciągać kobiety, jak tu ktoś zasugerował xD Jestem 100% hetero, ale lubuję się w ekstrawaganckich strojach - lubię bawić się modą. Swojego czasu miałam fazę na męskie krawaty, zazwyczaj w połączeniu ze spódnicami, jak tutaj: http://imged.pl/nastolatka-uczennica-bluzka-spodnica-krawat-string-2479560.html ale też niekoniecznie ;) x W zeszłym miesiącu kupiłam sobie zaś damski czerwony garnitur i czuję się w nim świetnie :) Jest szokująco wygodny... Eksperymentuję z różnymi stylizacjami, bo stwarza on sporo możliwości. x Generalnie mój ubiór mocno zależy od nastroju. Czasami mam ochotę wyglądać słodko i kobieco, czasem zaś silnie i męsko. Czasem mam ochotę wyglądać konwencjonalnie i wtopić się tłum. Innym razem pragnę właśnie wybijać się z tłumu i ubrać się maksymalnie ekstrawagancko. Czasem lubię wyglądać elegancko jak spod igły, ale czasem jedyną sensowną opcją jest wyciągnięty, ale milutki w dotyku sweter, bo zły humor muszę nadrobić wygodnym strojem ;) x Generalnie nie oglądam się na to, co pomyślą inni, a zakładam to, co mi w duszy gra.

Gość gość
no cóż..dzisiaj na przykład jestem ubrana w spódnicę i t-shirt z logiem serialu - tatuaże oczywiście dalej mam :P Dlaczego miałabym się tak nie ubierać, dla kogo?

Gość gość
A no te dziewuchy to głupie. Gola sobie włosy albo scinaja na 10cm i wyglądają jak chłopak :D do tego tatuaże :D idiotki :D inne kobiety się z nich śmieją hihihihi

Gość gość
ja nawet 10cm włosów nie mam i nie wyglądam jak chłopak :) Śmiać się mogą te które mają po prostu męskie rysy i i nawet z długimi włosami wyglądają męsko - coś przecież robić muszą żeby podtrzymywać swoją kruchą samoocenę

Gość gość
Te z wygolonymi łbami wyglądają jak po chemioterapii :O:O:O:O:( nie wiadomo czy już takiej współczuć ...

Gość gość
nie wiem jak można pomylić chorą osobę z kimś kto po prostu obciął włosy. Rozumiem, że współczujesz każdemu łysemu facetowi?

Gość gość
Każdy się ubiera tak jak chce i wygląda tak jak chce... dlaczego chcecie decydować za innych, jak mają się ubierać? Wam ktoś karze golić głowy czy robić tatuaże? Nie. Więc analogicznie nie mówcie innym jakie mają mieć fryzury, ciuchy itd. A normalność to pojęcie względne. Dla niektórych normalne będa szpilki i spódnica, dla innych dres i adidasy. Ja lubię różnorodność, lubię jak ludzie są kolorowo ubrani, mają tatuaże, ciekawe fryzury, chociaż sama raczej nie wygoliłabym sobie połowy głowy, ale u innych mi się podoba :)

Gość gość
Jest w tym pewien plus: osoby, które naprawdę są po chemioterapii będą się lepiej czuły z dopiero co odrastającymi włosami :)

Gość gość
gość dziś Te z wygolonymi łbami wyglądają jak po chemioterapii pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gifsmutas.gif nie wiadomo czy już takiej współczuć ... x Współczuć należy Tobie - wąskich horyzontów....

Gość gość
mnie samoocena bardzo podskoczyła jak ogoliłam sobie głowę. Przez jakiś czas nie miałam szczęscia do fryzjerów - co poszłam to próbowali "nadać mojej twarzy delikatny owal". Potem zaczęłam sama obcinać włosy i raz mi nie wyszło - z irytacji kompletnie ogoliłam głowę. Dosłownie na 6mm. I mnie zatkało bo bardzo ładnie wyglądałam!

Gość gość
takie czasy kryzys kobiecosci postepuje

Gość gość
i na czym ten kryzys polega?

Gość gość
Moda ? Hm ...niedługo tym łysogłowym kobietom zabraknie skrajnosci to sobie łyse pały KAŁEM WYSMARUJĄ I będą tak chodzić :) :D

Gość gość
ciebie chyba w domu fekaliami smarowali i stąd masz tę obsesję

Gość gość
I autorka nie napisała jak "normalnie" powinny ubierać się kobiety :D

Gość gość
oj tam, ja jestem bardzo kobieca :P

Gość gość
Europą rządzi lewactwo i tak manipulują mediami, prawem żeby równiez te biedne kraje europejskie weszły w ten tok wiedziała juz o tym Margaret Thatcher i od niej to wiem sponsorem lewactwa jest Soros i zainwestował również w Ukrainę żeby ona też stała sie lewackim ustrojem Lewactwo ma odzwierciedlenie w ekonomii, tradycji, modzie, zwyczajach zauważyłaś że moda jest na to żeby śmiać się z tradycji polskich ? Jak na wsiach ludzie niszczyli piękne kaflowe piece ręcznie robione gdzie była kuchnia, piekarnik, regulatory, siedzisko a wstawiają meble IKEA i inne sztuczne plastiki nie przedstawiające żadnej wartości jak śmieją się z majówek gdzie kobiety pod kapliczkami na skrzyżowaniach się modlą , nabijanie się z rodzin z dziećmi -że to jest patologia że bachory że dzieci to smród, jak wychwalają gejów i lesbijki budując świat artystyczny tylko z takich ludzi , jak starali się do przedszkoli polskich wprowadzić zwyczaj aby dzieci same wybierały sobie płeć.Jak pary żyją bez ślubu to nie potrzeba i tak jeszcze można 500 przykładów przytoczyć To, że ktoś ma lewackie poglądy to nie dlatego że ma taki pogląd tylko to jest sterowane, to jest manipulacja, pod przykrywką tzw nowoczesności Środowiska intelektualne Europy to właśnie lewactwo i to mówiła Margaret Thatcher a moda to tylko kolejny trybik w tym sterowaniu

Gość gość
A moze to po prostu rozwoj?

Gość gość
A wg mnie kobiety ubierają się dzisiaj bardzo kobieco, nawet do szkoły torebka, buty na obcasie, full makijaż. Nie wiem co powiedział/abyś o latach 90 tych, gdy dziewczyny chodziły w zestawie jeansy, martensy i bluza z kapturem. Ale malkontentom nigdy nie dogodzisz, zawsze znajdzie się powód do narzekań. A wygolone głowy widuję u nikłego procenta kobiet, więc jak komuś aż tak bardzo przeszkadza, że jedna na 200[albo więcej] kobiet ma wygolone, to chyba nie ma innych zmartwień w zyciu.

Gość gość
przekształcenie krajów Europy w lewactwo powoduje lepsze zarobki dla możnych, likwidowanie historii, tradycji, kreowana moda Tworzy dużą konsumpcję , tworzenie zlanego motłochu gdzie wszędzie kupują to samo, gdzie potrzebują kredytów,gdzie napędza się ogólny nurt.Nawet na Eurowizji gdzie przedstawiciele różnych krajów śpiewają i zawsze największe szanse ma gej, lesbijka albo 13 latka słodka dziewczynka.Czyli upodobania seksualne środowiska intelektualnego Europy.Choć ostatnio wygrała pieśń historyczna Ukrainki ale tylko dla potrzeb gospodarczych bo Europa chce Ukrainę zlać ze sobą to im przynosi zysk.Niemcy zarobili na Polsce takie pieniądze że już nawet nie wiemy jak nazywają się te liczby z tyloma zerami , głównie rynek zbytu potężny bo u nas był wyż demograficzny w 70 i 80 latach, mnóstwo ludzi się rodziło w Polsce.Zlikwidowali nasze zakłady podczas gdy w Niemczech przejęli interes i naszych klientów np stocznia.Na samym zlikwidowaniu stoczni Merkelowa zarobiła na rzecz Niemiec miliardy euro a co dopiero poruszyć inne dziedziny. Narzucanie lewackiej mody na ciuchy to też manipulacja, załóż sobie takie gacie, załóż sobie buty nike - które szyją biedne dzieci w Bangladeszu,które utrzymują całą rodzinę i nie mają edukacji, zrób sobie tatuaże wtedy będziesz taki cool , taki nowoczesny.Tragedia