Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wielką czułością przyjmę i wspomogę każdego w depresji lub trwodzę , Maryja

Polecane posty

Gość gość
Bardzo prosze o modlitwę za corke. Ma silne migreny, ktore niszcza jej zycie. Dziekuj***ardzo i pozdrawiam.

Gość gość
tak wiem i ze musze usunac te tatuaze jeden to niby smok a inni to delfin, potrzeba kilku sesji ale juz jest efekt ale jeszcze sa troche widoczne , narazie sie goi, pozdrawiam i dziekuje

Gość gość
15.30 Czy córka robiła kiedykolwiek rezonans głowy? Wszyscy, zaglądający do tematu, chwalmy Boga i Jego Matkę, dziękując za wszelkie łaski. Módlmy się o zdrowie dla wszystkich cierpiących...

Gość gość
Dużo dziękujmy, pamiętając o tym, że im ktoś więcej dziękuje, tym więcej otrzymuje.

Gość gość
Autorko odmowilam koronkę za Ciebie,proszę o nawet najkrótsza modlitwę o wyjście z depresji-odpedzenie myśli samobojczych. dziękuję...Kaśka

Gość gość
podaj więcej informacji , czy jesteś pracująca , czy samotna czy masz powtarzające sny . Chętnie tobie pomogę ale na razie dzisiaj o 21:00 ofiaruję za ciebie różańcowe dziesiątki . Przeczytaj _ http://www.medjugorje.ws/pl

Gość gość
00.15 Kasiu, pomodlę się za Ciebie, a jutrzejsze moje modlitwy w czasie mszy sw.będą w Twojej intencji. Nie poddawaj się demonom i złym podszeptom. Przytulam.

Gość gość
są takie dni i noce że modlitwa wydaje się nie pomagać , ale trzeba ten czas przeczekać . Te dni to 23 dzień i noc z 23 na 24 , oraz 29 i 30 dzień każdego miesiąca oraz noc z 29 na 30 . W te noce nie śpię tylko czuwam aż do świtu . Natomiast dni : 4 , 5 , 11 ,12, 13 , 15 , 20 , 21 ,22 , 28 miesiąca są dla mnie bardzo szczęśliwe.

Gość gość
pomodlę się Kasiu dzisiaj na różańcu o godz. 21:00 za twoje samopoczucie ..

Gość gość
choruję na cięzką depresję z nawrotami od 2001 roku,kilka lat sie modliłam,i co? i nic. Przestałam wierzyc.

Gość gość
dziewczyno musisz uwierzyć , że ktoś kto ciebie bardzo kocha to chętnie w takiej drobnej sprawie jak pokonanie depresji bez żadnej zwłoki wspomoże . Takie prośby przez Maryję są natychmiast wysłuchane . Jeżeli po odmówieniu 2 dziesiątek różańca w tej prośbie nic nie odczujesz poprawy , to jest prawie niemożliwe. Ja prowadzę porady na forum dyskusyjnym psychiatria forum i tam przyczyny depresji są czasami wynikiem uwikłania tych ludzi w bardzo różne ziemskie sprawy. Wejdź tam i przeczytaj ich zwierzenia to może tobie wydadzą się podobne i znajdziesz przyjazną osobę.

Gość gość
Najświętsza Niepokalana Maria przekazuje , że miłość jest darem serca bezinteresownym a nie nagrodą za osiągnięcia , dlatego nie trzeba mieć zasług aby otrzymać jej pomoc albo odczuć jej miłosierną miłość . Wystarczy tylko wiara która jest konieczna . Źle czynią te matki które miłość swoim dzieciom wydzielają zależnie od osiągnięć i wysiłków czasami bardzo wygórowanych . Takie dzieci cierpią wiele nerwic i depresji .

Gość gość
Jutro wspominamy bł. Karolinę Kózkówną - dziewicę , męczenniczkę mistyczkę która dała przykład jak mocno trzeba bronić niewinności www.sanktuariumzabawa.pl/index.php/pl/

Gość gość
To chyba coś dla mnie, coraz częściej mnie kusi by sprawdzić się w seksie przed ślubem.

Gość gość
gość dziś Jutro wspominamy bł. Karolinę Kózkówną - dziewicę , męczenniczkę mistyczkę która dała przykład jak mocno trzeba bronić niewinności www.sanktuariumzabawa.pl/index.php/pl/ Raczej watpliwe jest dziewictwo tej dziewczynki ...

Gość gość
jej niewinność potwierdził lekarz który w tamtych czasach spisał jej akt zgonu .

Gość gość
Bł.Karolina, którą zaatakował rosyjski żołnierz...O tym się nie mówi.

Gość gość
przeciez wiadomo ,ze ten rusek ja zg****il i zamordowal , a jakis lekarzyna wydal pewno orzeczenie o niewinnosci zeby zaoszczedzic bolu i wstydu rodzinie a wy wierzycie w jakies gusla ,pewno w to ze jan pawel byl swiety tez wierzycie? ktos kto nie zrobil nic z pedofilia w kosciele, a wlasciwie tuszowal przestapstwa tych wysoko postawionych zbokow koscielnych to wstyd dla narodu!

Gość gość
ten ruski był bardzo ciężki i nie zdołał jej skrzywdzić gdyż ona uciekała do lasu na bagna i tam była tylko raniona szablą a jego bagno zaczęło wessywać . Dlatego musiał porzucić swoją ofiarę a potem poszedł do gospody się uchlać , na komisariacie nic nie pamiętał .

Gość gość
To skoro ja tylko ranil to gdzie ona byla meczennica ? :D

Gość gość
Autorko, dziękuję z całego serca, czuję wyraźną poprawę(moja sprawa poniżej), wiem że Twoja ( i moja) modlitwa pomogły. Nie ustaję w modlitwach i podziękowaniach... gość 2016.10.12 Proszę o modlitwę w poradzeniu sobie z miłością ( lub pozbyciu się tego uczucia) do człowieka z którym z różnych powodów nie mogę być. Dziękuję gość 2016.10.14 do gość 13:25 , aby uwolnić się od tej miłości to poproś o to Maryję o godz 21:00 własnymi słowami ale na głos , a ja też będę o to modlić pozdrawiam ..

Gość gość
Proszę o modlitwę w intencji poprawy mojego stanu psychicznego i dostania się na wymarzone studia.

Gość gość
pomodlę się dziś o godz 21:00 , ale pamiętajcie że obchodzimy oktawę święta intronizacji pana Jezusa w naszym narodzie a w sobotę i niedziele otrzymamy z tego powodu wiele radości i dobrego samopoczucia . Tę intronizację miano przeprowadzić 80 lat temu i dopiero obecnie udało się przeprowadzić . Pozdrawiam .

Gość gość
14:06 Też się pomodlę w podobnej intencji za siebie, fajnie że pomogło.

Gość gość
Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie!

Gość gośćlukrecja
Modlilam sie,nic mi to nie pimoglo,pograżylam sie w wiekszym smutku,unikam ludzi,jestem przygnebiona,jesli jest Bog,to mnie opuscil,nie ma milosci,nie ma niczego

Gość gość
To Ty opusciłaś Boga. Modlitwa to nie koncert zyczeń. Módlmy się.. Panie mój, oto ja grzesznik staję przed Tobą, tak bardzo niegodny słów do Ciebie, jednak ufny w Miłosierdzie Twoje..

Gość gość
miła lukrecjo jeśli poczułaś opuszczenie od Boga to jak najszybciej zwróć się do Najświętszej Marii i poproś ją o łaskę miłości do niej a wówczas tam gdzie Bóg już nie jest osiągalny tam Maryja jeszcze jest obecna . Przyjdzie tobie z pomocą na pewno . Pomodlę za ciebie dziś o godz. 21:00 .

Gość gość
Niepokalana Maryja mówi że nas bardzo kocha i da nam wszystko abyśmy zdołali wrócić do wiary i Jej Syna , gdyż On tylko jest w stanie nas ochronić przed nieszczęściami tego bezlitosnego świata .